- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.121
TUTİŞ her gün bir yere tepecem seni bir gün kuaföre,bir gün pazara bir gün manava
cnm aklımdan geçmiyor değil yapmayı düşünüyorum ama babam kesin onada kulp bulur ağzın yokmu senin diye hahaama yapıcammm sanırım
allah başka ayrılık yaşatmasın canlarım...
çağlom...
335 kısa dönem asker beklerken ilk kısa dönem askerlik topiğinde seni buldum tesadüf ki askerlerimiz aynı yerde acemilik yapıyorlardı benim askerim beni aramadığı zamanlar senden haber alıyordum ve 160 gündür hep bana destek oldun bende sana destek olmaya çalıştım ama artık sizin depük vaktiniz geldi hayırlı olsun cnm rabbim başka ayrılık yaşatmasındarısı düğün şafağına inşallah canım...
buda DEPÜĞÜNNNNNN HAYDİ UÇ SİVASAAA
baağa bakın asker yarenleri benim depük gecemde kırmızı halı neyim isterim ona göre
yok canm burda kızlarla muhabbet olmuştu, askerine kavuşan burayı boşlamasın diye o yüzden dedim senle ilgisi yok şekerimAyyy o kafaya tepikleri benmi yiyom yoksa periimm
Gelemedim vallahi zor durumlar atlattım..
Neyse akşam gene gelmeye çalışırım inşallah..
Şimdi çıkıyorum çok öpüyorum hepinizi..
Ben sana dün ne dedim depük gecende söz gelecem dimedimmi haa dimedimmi ahada geldim amma sen yoksunbu arada bugn bnm depük gecem
ama malesf fazla olamıcm burda siz bana atın depükleri unutmayn burda yokum dieeeeeeeeeeeay kızlar çok fenaym agzım kuruyo ellrm titriyo demin ne giycegimi denedm hala inanamıyorm bn resmen 20 saat kldı
Canım benim yemin ediyorum yeni doğmuş dünyaya yeni gelmiş daha önce yaşamamış gibi hissediyorum en yakın zamanda darısı başına musurumperim o kadar güzel anlatmışki o anı yani çok zor tuttum kendimi kayınvalidem yanımda olmasa ağlıycaktım hüngür hüngür bu kız kafayı yemiş der diye sesim çıkmadı cnmm yaa demek bitti haa geldi askerin evet yaa ben inanıyorum artık kavuşuyoruz yavaş yavaş
özom çağlom adana'nın meşhur tatlısı var bici bici diye ondan yapıcak yicez çok güzelmiş tadı öyle diyor kime sorduysam
bici biciye bayılırım tutimmmm
musur hoşgeldin cnmmmm
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
ozelegtim,
ziyaretçilersize depük atayım artık bıktık ya askerleriniz gelmedi mi daha
llh msabır ver bana ya :97:
aradı şmdi knuştuk bi hevesle açtm telefonu mutlu mutlu knuştum sabah 8 e almış biletini
oo dedm oley fln ama bi iki saat işim olablr aşkm dedi inme indi bana orda
hayrdr dedm bitane çocuk takılmş pşine istanbuldn 6 da kalkcakmş otobüsü gezdir die tutturmş snki hayır işleri müdürü bizmki yaatlatmaya çalışcm aşkm dedi
ama yani sinir oldm sesi bi mutsuz bi yorgun bitkin insanda azcık heyecan olur ya ayy sinir etti bni akşam akşam
özom allah cızırtını wermesin hahaha kırmızı halıyı koymuş birde puhauhaua...
çağlom canım benimbende seni çok seviyorum canım ne demek her zaman dinlerim seni kırmızı halı içinde ellerine sağlık tatlım örmü kadar oldun canım benim kıyamam ağlama bugün senin mutlu gecen hep gül emi ....
Kızlaaarrrrrr kayınvalidem ben aşkım abisi bi güzel şampanya patlattık aşkımın şerefine!!!Balık yapmış melek kayınvalidem ondan yedik şarap içtik kafam güzel oldu sormayın
Yalnız aşkım 10 kilo vermiş iğne ipliğe dönmüş.Kıyamam yaaa. Bakıcam ben onaaa. Çok kötü günler yaşamış and içtim hepsini unutturacağıma. Ama çok iyiydi gerçekten çok mutluydu sevgilim... Yemekten sonra eve bıraktı beni biraz yukarı çıktı
Yeni gittiÇok yorgundu, bende öyleyim gözlerimi açamıyorum tek kalan kısık gözümle yazıyorm bunları sizi çok özledim ben yaaa içim buruk hep hepiniz kavuşunca tam rahatlicam gerçekten.
Gözünüz aydın kızlar, rabbim mutluluğunuzu daim etsin, sevenleri bir yastıkta birleştirsin en kısa zamanda inş:)
peirişkom ay çok heyecanlandım birden ya benim aşkımda gelsin göreyim sarılayımevimize atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?