335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

çağloyu öyle tekmeledim ki ağaca tosladı hızdan

Allah iyiligini versin özom, o agac yerine askim olmaliydi

cnm aklımdan geçmiyor değil yapmayı düşünüyorum ama babam kesin onada kulp bulur ağzın yokmu senin diye hahaama yapıcammm sanırım

yok yookkk, babalar öyle ince hesap yapamiyorlar bazi anlarda, cok sevdikleri kizlarini kirmaya dayanamazlar

tutiiiiiiiiiiiiii aglattinnnnn beniiiiii
offf bitanem benimmmmmmmm, canimsin yaaaa
ayy kendimi suan gercekten hamile gibi hissediyorum, bir yandan cikolatali dondurmami istahla yerken bir yandanda gözyaslarimi siliyorum
canim arkadasim benim, hersey icin cok sagol, az derdimi dinlemedin sabahlara kadar
cok seviyorum seni, Kastamonuyuda seni tanismama vesile oldugu icin seviyorum hatta

baağa bakın asker yarenleri benim depük gecemde kırmızı halı neyim isterim ona göre

kirmizi hali sana kurban olsun tutimmmm merak etme kendi ellerimle örerim haliyi sererim ayaklarinin altina

Ayyy o kafaya tepikleri benmi yiyom yoksa periimm
Gelemedim vallahi zor durumlar atlattım..
Neyse akşam gene gelmeye çalışırım inşallah..
Şimdi çıkıyorum çok öpüyorum hepinizi..
yok canm burda kızlarla muhabbet olmuştu, askerine kavuşan burayı boşlamasın diye o yüzden dedim senle ilgisi yok şekerim
Ben sana dün ne dedim depük gecende söz gelecem dimedimmi haa dimedimmi ahada geldim amma sen yoksun bekle annem depüklicem
Canım benim yemin ediyorum yeni doğmuş dünyaya yeni gelmiş daha önce yaşamamış gibi hissediyorum en yakın zamanda darısı başına musurum
özom çağlom adana'nın meşhur tatlısı var bici bici diye ondan yapıcak yicez çok güzelmiş tadı öyle diyor kime sorduysam
bici biciye bayılırım tutimmmm
musur hoşgeldin cnmmmm

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)

ozelegtim,

ziyaretçiler size depük atayım artık bıktık ya askerleriniz gelmedi mi daha

Kuzum ne olduğunu anlamamıştır inanamıyordur şaşkınlıktan öyle gelmiştir sesiii. Aşkım birlikten çıkınca ve uçak inince anladım diyor....

Kızlaaarrrrrr kayınvalidem ben aşkım abisi bi güzel şampanya patlattık aşkımın şerefine!!! Balık yapmış melek kayınvalidem ondan yedik şarap içtik kafam güzel oldu sormayın
Yalnız aşkım 10 kilo vermiş iğne ipliğe dönmüş. Kıyamam yaaa. Bakıcam ben onaaa. Çok kötü günler yaşamış and içtim hepsini unutturacağıma. Ama çok iyiydi gerçekten çok mutluydu sevgilim... Yemekten sonra eve bıraktı beni biraz yukarı çıktı
Yeni gitti Çok yorgundu, bende öyleyim gözlerimi açamıyorum tek kalan kısık gözümle yazıyorm bunları sizi çok özledim ben yaaa içim buruk hep hepiniz kavuşunca tam rahatlicam gerçekten.

özom allah cızırtını wermesin hahaha kırmızı halıyı koymuş birde puhauhaua...
çağlom canım benimbende seni çok seviyorum canım ne demek her zaman dinlerim seni kırmızı halı içinde ellerine sağlık tatlım örmü kadar oldun canım benim kıyamam ağlama bugün senin mutlu gecen hep gül emi ....

hem aglarim hem giderim hesabi benimki tutim caktirma

ohhh yarasin perim,yaramista zaten belli
ne mutlu size, bu büyük sevginize..
Allahim herkese nasip etsin insallahhhhh..

çağlom tamam o zaman
perim vayyyyyyyyyyyyyyyyyy demek öyle heeee hey maaşallah
demek şarap içtiniz afiyet bal şeker olsun cnmm normaldir cnm zayıflaması benimkide zayıfladım diyordu zaten...sende yat dinlen canım

kizlaaar ben gecen günde sormustum ama kimse baan cevap vermemis idi

askerlerimizin hepsi gelince, bu topikte yazmaya devam edecekmiyiz yoksa perimin sonradan actigi yeremi tasiniyoruz?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…