• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ben dayanamadım gittim aldım aşkımı geldimmm:52::52::52:
i2fktkh4zwr.gif

cildirmis olmasin tutim:60::60::60::60:
kopuyorum suan tutmayin beni:52::52::52:
enistemi ne hallere koymussun, kockoca avukat adananin has delikanlisini, korkulur senden:27::27::27:

Bu arada ben dünden beri hiç uyumadım onun sarhoşluğu da var bayılıyorum resmen şuan.
Bi sigara daha içip 6 ayın en güzel uykusunu çekeceğim....
335 imm ok mutluyum senin adına!! Faceine de yazdım yeniden doğmaya hazır ol gerçekten rüya gibi bir gün geçireceksinnnn, inanılmaz oluyor.Artık kötü günler geride kaldı canımın içiiiiiiiiii bugün güneş sizin için doğacakkkkkkk
135436530_062374e115.jpg

12427507985507iM.jpg

Tadını çılkar ve bizi haberdar et balımmmmmmmmmm :16:

Ya o kadar üzüldükki bugün onu konuştuk aşkımla. Sevgilim dağıtıma geldiğinde çok kısıtlıydı vaktimiz ve biz o zamana herşeyi sığdırmak istercesine özlediğimiz herşeyi yapmaya çalışmıştık. Çok üzüldük o halimize.. Şükürler olsun geride kaldı hepsi. Artık tüm zamanlar bizim...
Bazen öyle korkuyorumki, ömrüm yetmicek ona doymaya biliyorumm tek isteğim sağlıklı ve gözleri onun gibi deniz mavisi ve anlamlı bakan bi bebeğimiz olması onun büyüyüp evlenmesiii ay kafam güzel yaa neler diyorm bilmiyormmmmmmmmmmmm :60:

Attida atti attida atti attida atti attiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:66:

SHAFUCK felan kalmadi, bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:65:

Günes dogacak, bebegim ranzasinda gözlerini acacak ve hosgelecek:69:

Allahim bir an önce beni kavustur yarime, coooooook özledim onun mis kokusunu, bana bakisini, dokunusunu:69:

Tek bir anim gecmedi onu düsünmeden koskoca 161gündür.. Hic vazgecmedim sevgimden, ona olan inancimdan.. Dünyanin en güzel duygularini hakettigini biliyorum cünkü, o sadece benim yarim, benim esim, tek bu sabah degil her sabah dogan günesimm:69:

Bir ömür boyu, onun kollarinda uyanmayi nasip et bana yarabbimmm, beni ondan ayri birakma bir daha, nefesini hissedeyim heran tenimde:69:

Bekle beni sevdigim, cok az kaldi.. Gurur duyuyorum seninle.. Iyiki benimsin:69:

cildirmis olmasin tutim:60::60::60::60:
kopuyorum suan tutmayin beni:52::52::52:
enistemi ne hallere koymussun, kockoca avukat adananin has delikanlisini, korkulur senden:27::27::27:

özlemden bu hallere düştüm çağlom tutamıyom kendimi ..:52:
özom çıldırdım depükle beni çabbık aşkımın yanına ranzasına çabuk ol 2-4 nöbeti var yetişeyim:52:
:60:

perimmmm uyu balım sen kıyamam sana yaaa

Çağlom kafam güzel yaa sırayla depüklüormmmmmmmm :60::60:

Canım benmmm öyle yada böyle işte bitti koskoca yarım seneee....Ama ben şunu bugün daha iyi anldım ki burdaki dostluk gerçeklerden bile başka oldu tutim bana msg attı sabah sarı bebeğimm geç cevap verdm ama ben onaa :5: sonra kuşum aradı beni yaaa :48:
Yani gerçekten birbirimizin kıymetini bilelim yeri geldi akıl danıştık yeri geldi akıl verdik güldük ağladık.
Askerinle bir ömür mutlu ol Çağlom, Allah birdaha hiç ayrılık vermesin sizeee. Hadi bakalım şimdi eniştenin kollarına yolluyorum seni :57: de haydeeeeeeee bre pehlivannnnnnnnnnnnnnnn sonsuza dek mi sürecekti yaa işte bitiyor hasretliklerrrrrrrrrrrrrr :62::62::62:
dogangun.jpg
Çağlomun güneşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Çağlomun depüğüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

kickout1.gif

De haydeeeeeeeeeeee yallahhhhhhh!!! :60::60::60:
:48::69::69::69::69::69::92::92::92::92::92::92::92::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98:

Oyyyyyy Çağlommmmmm müthiş yazmışsııınnn canm benmmmmm bidaha hiç ayrılmayınnnnnnnnnn beraber yaşlanın balımmmmmmmmmmm.. gÜN SİZİN Gününüz ay ne biçim ayzıyorm ooff haha :60:

tutmm koptmmmmmmm almış sürüklüo enişteyiiiii :60::60::60:

Oy bebişlerrr ben sızıp kalmadan yatağıma gidiorum öpücükler mucuklar canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :48::48::92::92::92:

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :52::52::52::52::52:

Çağlom kafam güzel yaa sırayla depüklüormmmmmmmm :60::60:

Canım benmmm öyle yada böyle işte bitti koskoca yarım seneee....Ama ben şunu bugün daha iyi anldım ki burdaki dostluk gerçeklerden bile başka oldu tutim bana msg attı sabah sarı bebeğimm geç cevap verdm ama ben onaa :5: sonra kuşum aradı beni yaaa :48:
Yani gerçekten birbirimizin kıymetini bilelim yeri geldi akıl danıştık yeri geldi akıl verdik güldük ağladık.
Askerinle bir ömür mutlu ol Çağlom, Allah birdaha hiç ayrılık vermesin sizeee. Hadi bakalım şimdi eniştenin kollarına yolluyorum seni :57: de haydeeeeeeee bre pehlivannnnnnnnnnnnnnnn sonsuza dek mi sürecekti yaa işte bitiyor hasretliklerrrrrrrrrrrrrr :62::62::62:
dogangun.jpg
Çağlomun güneşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Çağlomun depüğüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

kickout1.gif

De haydeeeeeeeeeeee yallahhhhhhh!!! :60::60::60:
:48::69::69::69::69::69::92::92::92::92::92::92::92::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98:

hee gönderin beni kollarina askimin, yasim gecti 18i resitimmm nede olsa:23:
canlarim benimmmm, biricik kaderdaslarim.. gercekten cogu zaman oturup düsündüm burayi bulmasaydim nasil gececekti zaman diye.. Iyiki varsiniz hepiniz, öyle sicakki dostlugunuz, en yakin dostlarimla bile paylasamadigim duygularimi sizlerle paylastim.. Ayy niye veda konusmasi yapiyorumki ben:27:
Coooooooooooooooook seviyorum iste herbirinizi teker teker:69::69::16:

perim valla sabah gözlerimi açar açmaz aklıma geldin hemen mesaj atmak istedim sana mutluluğunu paylaşmak için tahmin ettim cnm hatta cewap bile beklemedim senden :16:o heyecanla...

evetttttt şafaklar attı bayrağı kime devrediyoruz
b11po4jr.gif

b114da3pw.gif

....sırada kim var depüklenecek​

Oyyyyyy Çağlommmmmm müthiş yazmışsııınnn canm benmmmmm bidaha hiç ayrılmayınnnnnnnnnn beraber yaşlanın balımmmmmmmmmmm.. gÜN SİZİN Gününüz ay ne biçim ayzıyorm ooff haha :60:

tutmm koptmmmmmmm almış sürüklüo enişteyiiiii :60::60::60:

Oy bebişlerrr ben sızıp kalmadan yatağıma gidiorum öpücükler mucuklar canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :48::48::92::92::92:

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :52::52::52::52::52:

ne demisler perim; söforsen bas gaza, asihsan vur saza:24:
arabam olmadigi icin gaza basamiyorum, ama coooook pis asigim sazima vuruyorum ask icin, can icin:69:

tutim ben depüklerim ama enişte hazır mı acaba gece gece aklını kaybetmesin :23:seni kucağında görünce hemde nöbette:30:

özom sen depükle o hazırlıklı böyle şeylere alışık:52::16:
çağlom cnm harika belirtmişsin duygularını amin canım hep mutlu olun hepiniz hepimiz mutlu olalım inşallah canım...:16:
perimm iyi geceler balım allah rahatlık versin canım...
:16:

Son düzenleme:
canlarimmm, kuzularim, koyunlarimmm:1:
Safak atar Cagloo yatar, bu gecelik benden bu kadar dünde uyumadim sabaha kadaar biricik sevdigim yüzünden yarin sabah erkenden okulda olmam gerekiyor ne yazikki:59:
gönül isterdiki bu tatli muhabbeti burda böylece birakip gitmek zorunda olmiyayim ama iste malum hayat bazen cok acimasiz olabiliyor:27::27:
Allahim bu benmiyim:27:
öfff bugün kaynimla, kitap yazmayi kararlastirdik, ondan beri böyle özlü özlü sacmalamaya basladim ben gaza geldim yine:27::27:
iyi geceler lokumlarim, cikolatali dondurmalarimmmm, sizleri seviyoreeeeeeeeee:16:

aboooooo asagida bir asker kacagi gördüm walla EMAYN
nerdesin sen yaaaaaaa??:47:
cevabini yarin sabah okurum ama siirlerinden mahrum biraktin beni resmen:59:
off off, yarin görüsmek dilegiyle saglicakla kalin dostlarimmmmmm:16:

depükleride attık uğurladık kaldıkmı sen ve ben özom ama bak ne diyeceğim artık bizde uyusak fena olmaz sen sabah işe gidicen bende sabah aşkım çarşıya çıkıcak belki biletini almaya birde ben kuaföre gidicem dip boyamı yaptırmaya bizde uyusakmı hııı ne dersin :52: şafakta attı zaten ben diyorum ki
şafak 6 haftaya evde kahvaltı :52:

hepinizi çok seviyorum iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canlarım:16:

özom kalk da gidiyoruz:86:

çağlom iyi geceler canımmm allah rahatlık versin...:16:

[ı]depükleride attık uğurladık kaldıkmı sen ve ben özom ama bak ne diyeceğim artık bizde uyusak fena olmaz sen sabah işe gidicen bende sabah aşkım çarşıya çıkıcak belki biletini almaya birde ben kuaföre gidicem dip boyamı yaptırmaya bizde uyusakmı hııı ne dersin :52: şafakta attı zaten ben diyorum ki
şafak 6 haftaya evde kahvaltı :52:

Hepinizi çok seviyorum iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canlarım:16:

özom kalk da gidiyoruz:86:[/ı]

[ı]çağlom iyi geceler canımmm allah rahatlık versin...[/ı]:16:

uyuyalım canım uyuyalımda safak atsn hemen öpüyorum seni yarın görüşürüz :16:

duqi cnm seninde askerin iyileşmiştir umarım canım..haydi bakalım sanad hayırlı tezkereler cnm

Saol canım iyi biraz daha çok şükür hem ameliyat hemde ülser çıktı midesinde bir sürü ilaç alıyor Allah sizin askerlerinize vermesin inşallah..

bugün kimleri depükluyoruz çağlom-335dc den başka listeye koyucamda duqi senide eklıom lısteye

Ayyyy bayıldım benide eklemene süpersin tutim :72:

askim aradi hicbirsey sormadim..
direk biliyorum cok kizdin bana dedi, özür dilerim dedi..
sabaha kadar komutani oturmus muhabbet etmis son gün diye felan..
bu sabahta dayanamayip uyumus o yorgunlukla, ilceye gelince cep telefonunu bi acmiski, icinde sacma sapan bir sürü mesaj.. emanete verdiginde birileri kullanmis telefonu.. bataryasini ezmisler, icine birseyler koymuslar felan.. yeni cep telefonu almis oda kendine.. hala tezkeresi yazilmamis suan onun bitmesini bekliyormus ve yarin sabahta cikacak ordan..
essek sormadi bile sinavin nasil gecti diye bende söylemedim:63:

Yaa canım benim işte böyle şeyler olabiliyor boşver halletmişsiniz işte ne güzel :69: :69: :69:
Bunlar hep geride kalacak Allahın izniyle hele kavuşunca bişey kalmıyor arada engel :98:

allaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tutmayın beni tepiğimi atarım:57:
wınnnnnnnnnnnnnn gaza basarım:57:

allah bir ömür mutlu etsin inşallah depülen arkadaşlarımızı bir daha böyle ayrılık vermesin doğan güneş herzaman ssizinle olsun:16::16::16:
12427507985507iM.jpg

Aminnn hepimizee inşallah bir daha böyle ayrılık yaşatmasın yarabbim :16:

evettttttt 335dc canım kaderdaşımsize ayrılan 5.5 aylık askerliğin sonuna geldiniz bu gece itibari ile doğan güneş diyeceksin arkadaşım rabbim başka ayrılık yaşatmasın inşallah bundan sonrada evlilik şafağını sayarız....
buda depüğün hemde en sağlamından teee geliboludan duyulur totonayediğin depük haydin selametleee:1:

kickout1.gif

DEN%C4%B0Z1.gif

depüğü yiyenler
viole
perisoko
ududub
duqi
335dc

birazdan yiyecekler

çağlo
miracle-84

Çoookk teşekkürlerr :71:
çok mutluyum ve adımın anılmasına bile delirdim sabah sabah acayip mutlu oldum resmen :65:
Şafak bizlerin kızlar ve bugün gerçekten hava süper güneş doğdu ankarada ama ben anca 22 ocakta kavuşucam askerime tezkeresini almaya gitti orduya azıcık gezecek karadenizi sonra gelecek inşallah.. :69:

Sen süpersin tutim :65: az kaldı az ben gelip inşallah depükliyecem seni :52:

yok canm burda kızlarla muhabbet olmuştu, askerine kavuşan burayı boşlamasın diye o yüzden dedim senle ilgisi yok şekerim :34:

Kızlaaarrrrrr kayınvalidem ben aşkım abisi bi güzel şampanya patlattık aşkımın şerefine!!! :16: Balık yapmış melek kayınvalidem ondan yedik şarap içtik kafam güzel oldu sormayın :9::27:
Yalnız aşkım 10 kilo vermiş iğne ipliğe dönmüş. :25: Kıyamam yaaa. Bakıcam ben onaaa. Çok kötü günler yaşamış and içtim hepsini unutturacağıma. Ama çok iyiydi gerçekten çok mutluydu sevgilim... Yemekten sonra eve bıraktı beni biraz yukarı çıktı :23::23::23::23::23: :60:
Yeni gitti :48: Çok yorgundu, bende öyleyim gözlerimi açamıyorum tek kalan kısık gözümle yazıyorm bunları sizi çok özledim ben yaaa içim buruk hep hepiniz kavuşunca tam rahatlicam gerçekten. :48:

Anladım canım ama bende boşladım ya ondan üstüme alınmam normal yanii :59:

Ayy ne güzel yaaa :69: :69: :69:
Ne kadar güzel bir gün geçirmişsinizz.. Allah her gününüzü böyle mutlu kılsın canım benim..
Bir daha hiç ayrılık yaşatmasın aşkınla sana inşaallah.. :54:

Attida atti attida atti attida atti attiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:66:

SHAFUCK felan kalmadi, bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:65:

Günes dogacak, bebegim ranzasinda gözlerini acacak ve hosgelecek:69:

Allahim bir an önce beni kavustur yarime, coooooook özledim onun mis kokusunu, bana bakisini, dokunusunu:69:

Tek bir anim gecmedi onu düsünmeden koskoca 161gündür.. Hic vazgecmedim sevgimden, ona olan inancimdan.. Dünyanin en güzel duygularini hakettigini biliyorum cünkü, o sadece benim yarim, benim esim, tek bu sabah degil her sabah dogan günesimm:69:

Bir ömür boyu, onun kollarinda uyanmayi nasip et bana yarabbimmm, beni ondan ayri birakma bir daha, nefesini hissedeyim heran tenimde:69:

Bekle beni sevdigim, cok az kaldi.. Gurur duyuyorum seninle.. Iyiki benimsin:69:

Canım benimm yaa nasıl güzel yazmışsınn :69:
İnan sabah tüm yazılanları okudum ve acayip oldum..
Ben çok giremedim aranıza ama yazılanları okudum genelde ve gerçekten sıkı bir bağ oluştu burda..
Herkes başka şehirlerde ama kalpler bir gönüller bir ve aynı heyecan için bir bekleyiş vardı..
Rabbim hepimize bir daha böyle ayrılık yaşatmasın inşallah..
Herzaman çok mutlu olun :16: :16: :16:
:65: :65: :65: Sizi çok seviyorum kızlar :65: :65: :65:

Artık $2622.webp YOOOOKK :66: :66:
:66: :66: :66: :65: :65: :65: :64: :64: :64: :74: :74: :92: :92: :81: :81: :81:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
siz daha tecrübeli olduğunuz için:) sormak istediklerim var...
sevdiceği kıbrıs güzelyurt tarafında askerlik yapan var mı aranızda?

Back
X