- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.021
selammmm nenişlerrr
Allah bir daha zoraki,uzun ve bu derece zorlu bı ayrılık yaşatmasın kimseye...
Mutluluk ve huzur sızınle olsun..
Bizede allah sabır versın ne diyelim
İyi-kötü,güzel-cirkin ne varsa geride bıraktınız torun olarak dileğim bir daha da önünüze hiçbir acı geçmez....
darısı başımıza artık
özommmmmm
Canlarımmmmmmm... Şuan cümleleri nasıl toparlayacağımı bilemiyorum, bugün mutlulukların en yücesini yaşadım bir mucizeye tanıklık ettim!
Kız hiç uyumadı tüm gece, nasıl uyurduki, askeri geliyordu artık, güneş onlar için doğacaktı bugün ve izlemeliydi onu, gerçekten inanmak için geleceğine...Gün ağarmadan sevgilisinin en sevdiği kazağını giydi, koklamaya doyamadığı kokusundan sıktı ve havaalınana yol aldı, yolda durup ufukta beliren güneşin resmini çekti, işte bu dedi, bu bizim güneşimiz...Ve farketti ki ayklardır bu kadar parlak bu kadar ışıltılı doğmamıştı bu güneş Ankaraya, onların güneşiydi ya, tüm renkleriyle eşlik ediyordu bu inanılmaz ana...Havaalanına gelmişti kız, kalbi ağzında atarak indi merdivenleri, gelen yolcu yazıyordu ve panoda Diyarbakır uçağının henüz inmediği söyleniyordu. Nefesini toparlamaya çalıştı, bayılmak istemezdi bu mükemmel anda... Sonra gelen anonsla sarsıldı Peri, Diyarbakır uçağı havalimanımıza iniş yapmıştır diyordu ses...İşte o an tutulması durdurulması çok güç zangır zangır titreyen bir 10 dakika başladı...İnmişti ayak basmıştı askeri şehrine...Gelen her yüzü o sanıyordu, ve sonra!!!!!!!!! İşte geliyordu dağ gibi, erkeği yüzünde kocaman bir gülümsemeyle. Koştu elindeki bavulu yere fırlatarak sevdiği, yolunu gözleyen kadınına öyle bir sarıldı ki... Onlar ve orda bulunan herkes tanıklık ediyordu bir mucizeye, duydukları ayy şunlara bak ne tatlılar, Alla hiç ayırmasın, cümleleri bunu ispatlar gibiydi... Çok özlemişleri. Gözyaşlarını silip yeni hayatlarına doğru ilk adımı attılar, içlerinden bir daha hiç ayrılmayalım diyerek...
Kahvaltı hazırlamıştı askerin annesi özene bezene... Sürekli birbirlerine dokunup bunun bir rüya olmadığından emin olmak istiyorlardı.
Sonra evlerine gelip uyudular, hiç bu kadar huzurlu uyumamışlardı 160 gün boyunca... Uyandıklarında hemen birbirlerini öpmeye başladılar, artık eminlerdi bu bir rüya değildi. Az önce el salladı asker aşkına, Peri şimdi sınava gidecek, sonra hürgenerali onu alıcak ve yemeğe gidecekler.......
Canlarım gene Peri tarzı yazdım size kavuşmamızı şuan sınava yetişmem gerek ama akşam gecikirim diye yazdım işte. O kadar çok seviyorumki sizi tüm gün dua ettim, bian önce hepimizin kavuşması için!! Kızlar bu mükemmel bir duygu anlatılmaz yaşanır cinsten!!!Öyle mükemmel ki mucize sözü az bile kalıyor....
Şimdi çıkıyorum gene gelicem. Sizleri seviyorummmmmmmmmm
Selam canlarim..
Perim yazdiklarini okuyunca tutamadim kendimi..
Inanilmaz sinirliyim bugün..
Sunumumdan 100 aldim ama askim beni dün geceden beri cileden cikardi resmen..
Gece nöbetciydi sabaha kadar ayaktayim arayacam seni bekle dedi..
Bugün sinav olacagimi ve nasil heyecanli oldugumu biliyordu..
Sabah 4e kadar bekledim aramadi uyumusum ve 7de uyanip telefona baktim hala aramamis..
Ben aradim uyudugunu söylediler.. O an koptu zaten film bende..
Ben sabaha kadar ariyacam dedigi icin beklerken o orda misil misil uyuyor benim uyumadigimi bilmesine ragmen.. Inanilmaz kirildim ona, sinavima bu halde gitmek istemiyordum cünkü..
Neyse dedim uyanir uyanmaz arar dedim ve simdi aradigimda karakolu gitmisti bile.. SUan ilce karakolundaymis ve cep telefonu elinde olmasina ragmen 3gündür acmiyor.. hala acmamis..
Köy karakolundan oldugu yerin numarasini aldim aradim ben seni ararim aksama dedi kapatti..
O aradiginda cikip cikmayacagimdan emin degilim, belki bu seferde ben uyumaliyim diyorum..
Ona öyle kizginimki beni bu derece merakta birakmis olmasina aklim ermiyor hala..
En azindan isim var gece arayamam dese bende vurur kafayi yatardim diyorum ama ariyacagim bekle diyipte aramamak nedir ya..
Of kafanizi sisirmek istemiyorum canlarim ama kimseye birsey anlatamiyorum.. Annemler günlerdir soruyorlar onu, ben bile konusamiyorum dogru düzgün onlar görüsmek istiyorlar bide.. Bilmiyorum sakinlesemedim bi türlü, bir yandanda dua ediyorum iyiki aramiyor diye, nasil konusmam gerekiyor kestiremiyorum hic..
Selam canlarim..
Perim yazdiklarini okuyunca tutamadim kendimi..
Inanilmaz sinirliyim bugün..
Sunumumdan 100 aldim ama askim beni dün geceden beri cileden cikardi resmen..
Gece nöbetciydi sabaha kadar ayaktayim arayacam seni bekle dedi..
Bugün sinav olacagimi ve nasil heyecanli oldugumu biliyordu..
Sabah 4e kadar bekledim aramadi uyumusum ve 7de uyanip telefona baktim hala aramamis..
Ben aradim uyudugunu söylediler.. O an koptu zaten film bende..
Ben sabaha kadar ariyacam dedigi icin beklerken o orda misil misil uyuyor benim uyumadigimi bilmesine ragmen.. Inanilmaz kirildim ona, sinavima bu halde gitmek istemiyordum cünkü..
Neyse dedim uyanir uyanmaz arar dedim ve simdi aradigimda karakolu gitmisti bile.. SUan ilce karakolundaymis ve cep telefonu elinde olmasina ragmen 3gündür acmiyor.. hala acmamis..
Köy karakolundan oldugu yerin numarasini aldim aradim ben seni ararim aksama dedi kapatti..
O aradiginda cikip cikmayacagimdan emin degilim, belki bu seferde ben uyumaliyim diyorum..
Ona öyle kizginimki beni bu derece merakta birakmis olmasina aklim ermiyor hala..
En azindan isim var gece arayamam dese bende vurur kafayi yatardim diyorum ama ariyacagim bekle diyipte aramamak nedir ya..
Of kafanizi sisirmek istemiyorum canlarim ama kimseye birsey anlatamiyorum.. Annemler günlerdir soruyorlar onu, ben bile konusamiyorum dogru düzgün onlar görüsmek istiyorlar bide.. Bilmiyorum sakinlesemedim bi türlü, bir yandanda dua ediyorum iyiki aramiyor diye, nasil konusmam gerekiyor kestiremiyorum hic..
Canım benim bence az kaldı yaa ondan da yapıyor olabilir sinirleri bozuk olabilir sana çatıyor olabilir sen elinden geldiğince alttan al inan benim askerim doğru düzgün askerlik yapmadı hatta 4 ay yapıp gelmesine rağmen inan yeni yeni düzeliyor kendine geliyor ilk geldiği günler barut gibiydi herşeye parlıyordu sen alttan al canım benim sabret yeter ki..
Çağlom henüz askerini dinlememişsin bitanemm benim bildiğim enişte duyarlı böyle konularda mutlaka mantıklı bi açıklaması vardır canım, illaki vardır yoksa neden aramasınkii... Aradığında lütfen sakin konuşmaya çalış ve açıklama yapmasını bekle, eğer gerçekten keyfi sebeplerden aramadıysa tepkini belli et ama hiç sanmıyorum. Sakin ol canm benm üzme kendini şurda yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik son günlerde tatsızlık olmasın Çağlom
Demekki neymişşşş? Askerine kavuşan burayı boşlamıyormuuşşher fırsatta geliyormuşşşşşşşş canlarımmm sınavdan çıktım süslendimm püslendimmmm aşkımı bekliyorum 10 dakikaya aşağıda olucak, kaayınvalidemin hazırladığı güzel mamaları yicezzz O boşlukta size bakym dedim, birden gidersem kusura bakmayın Çağlom yazdığını okuyorum bitanem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?