• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bu arada bugn bnm depük gecem :16:
ama malesf fazla olamıcm burda siz bana atın depükleri unutmayn burda yokum dieeeeeeeeeee :69::69: ay kızlar çok fenaym agzım kuruyo ellrm titriyo demin ne giycegimi denedm hala inanamıyorm bn resmen 20 saat kldı :69:

özommm evet tatlım bitiyorrrrrrrrrrrr hele ki perim ve violem ve ududubcum kavuştuysa bizde kavuşacağız inşallah canım benim...

perim afiyet olsun cnm şimdiden aşkınla güzel güzel vakit geçirirsin inşallah cnm iyi eğlenceler canım benim...

çağlom cnm bende perime katılıyorum eniştenin açıklamasını bekle tatlım sakın ararsa telefonu açmamazlık yapma canım olurmu ne kaldı ki şurda az bir saatler kaldı tezkere almasına :9:

duqi cnm seninde askerin iyileşmiştir umarım canım..haydi bakalım sanad hayırlı tezkereler cnm

335dc hadi ya artık sizde kavuşunda sıra bize gelsinnnnnnnn daa

özommm evet tatlım bitiyorrrrrrrrrrrr hele ki perim ve violem ve ududubcum kavuştuysa bizde kavuşacağız inşallah canım benim...

perim afiyet olsun cnm şimdiden aşkınla güzel güzel vakit geçirirsin inşallah cnm iyi eğlenceler canım benim...

çağlom cnm bende perime katılıyorum eniştenin açıklamasını bekle tatlım sakın ararsa telefonu açmamazlık yapma canım olurmu ne kaldı ki şurda az bir saatler kaldı tezkere almasına :9:

duqi cnm seninde askerin iyileşmiştir umarım canım..haydi bakalım sanad hayırlı tezkereler cnm

335dc hadi ya artık sizde kavuşunda sıra bize gelsinnnnnnnn daa

coooook seviyorum tutimmmm:69:
ne yaparsa yapsin ne kadar kizarsam kizayim, telefonum ask diye calinca bakmammi yaa, sinirden ne dedigimi bilmiyorum iste sacmaliyorum..
sen babandan izin alabildinmi balim?? gidicekmisin adanaya??

topak bana bak:57: depük atmak istiyorum :57:kime mi:26:

tutitutitutituti yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

23 ocak gecesi bana depüğün en sağlamını atacan özommmmmmmmmmmmmm :52:

coooook seviyorum tutimmmm:69:
ne yaparsa yapsin ne kadar kizarsam kizayim, telefonum ask diye calinca bakmammi yaa, sinirden ne dedigimi bilmiyorum iste sacmaliyorum..
sen babandan izin alabildinmi balim?? gidicekmisin adanaya??

:nazar:cnm maaşallah sevgin ömür boyu sürsün senin ve eniştenin cnm...
haklısın insan sinirden sağlıklı düşünemio sesini duydunmu yelkenler fora oluyor zatn:9:
yoook cnm konuşamadım babamla konuşamıyacağım sanırım aşırı çekiniyorum babamdan ne alaka söz yok nişan yok arada diyecek diye
:14:

:52:

:nazar:cnm maaşallah sevgin ömür boyu sürsün senin ve eniştenin cnm...
haklısın insan sinirden sağlıklı düşünemio sesini duydunmu yelkenler fora oluyor zatn:9:
yoook cnm konuşamadım babamla konuşamıyacağım sanırım aşırı çekiniyorum babamdan ne alaka söz yok nişan yok arada diyecek diye
:14:

sagol tutimm güzel dileklerin icin, aynisi sizin icinde gecerli biliyorsun:16:
ee o zaman hemen yapin bir söz canum sizde:1:
saka felan bir yana o öyle derse sende tanismadan nasil gelecekler direk dersin tutimm..
yani en iyi sen taniyorsun babani tabiki.. insallah ama halledersiniz bitanem benim, git benim yerimede gör adanayi,cok özledim bende..

sagol tutimm güzel dileklerin icin, aynisi sizin icinde gecerli biliyorsun:16:
ee o zaman hemen yapin bir söz canum sizde:1:
saka felan bir yana o öyle derse sende tanismadan nasil gelecekler direk dersin tutimm..
yani en iyi sen taniyorsun babani tabiki.. insallah ama halledersiniz bitanem benim, git benim yerimede gör adanayi,cok özledim bende..

bakalım cnm bir gün konuşacağım ama ne zaman aşırı çekiniyorum aslında dün söyleyecektim babama ama ayaklarım hep geri gitti :52:tama canım gidersem gezeceğim senin için o bici bici tatlısıda aklımda ondanda yicem.:34:

kızlar iki gündür yazdıklarınızı ağlaya ağlaya okuyorum :5::5::5:gerçekten bitiyor mu yaa:5:bana sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor ve size o kadar özeniyorum ki darısı hepimizin başına bizim şafak 118 sizede bir daha ayrılık ve özlem göstermesin rabbim hepiniz mutlu huzurlu hep birlikte olun inşallahhhhhh:46::69:

Son düzenleme:
kızlar iki gündür yazdıklarınızı ağlaya ağlaya okuyorum :5::5::5:gerçekten bitiyor mu yaa:5:bana sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor ve size o kadar özeniyorum ki darısı hepimizin başına sizede bir daha ayrılık ve özlem göstermesin rabbim hepiniz mutlu huzurlu hep birlikte olun inşallahhhhhh:46::69:

cnm bizede ilk zamanlar bitmeyecek gibi geliyordu ama allah sabrını veriyor canım benim sadece sabır özlem her ne kadar tetiklesede aşknıza öyle güzel bir heyecan veriyorki kavuşmaya yakın kavuşunca yeniden deoğmuş gibi oluyorsunuz ben henüz kavuşamadım izin kullandığımız için 24 ocakta kucaklıcam inşallah aşkımı darısı sizin başınıza canım...

yapta yiyelim çağlom:56:

ahh keske yapabilsem tutimmm,
hem evde yapilinca hic bir zaman disardaki gibi olmuyor tadi,
annem diyorki bu lafima hep; tabi onlar sagliksiz ortamda yapiyor diye öyle güzel geliyor sana:1:

bugün kimleri depükluyoruz çağlom-335dc den başka listeye koyucamda duqi senide eklıom lısteye

:81::81::81:

perim o kadar güzel anlatmışki o anı yani çok zor tuttum kendimi kayınvalidem yanımda olmasa ağlıycaktım hüngür hüngür bu kız kafayı yemiş der diye sesim çıkmadı cnmm yaa demek bitti haa geldi askerin evet yaa ben inanıyorum artık kavuşuyoruz yavaş yavaş

yapta yiyelim çağlom:56:

askim aradi hicbirsey sormadim..
direk biliyorum cok kizdin bana dedi, özür dilerim dedi..
sabaha kadar komutani oturmus muhabbet etmis son gün diye felan..
bu sabahta dayanamayip uyumus o yorgunlukla, ilceye gelince cep telefonunu bi acmiski, icinde sacma sapan bir sürü mesaj.. emanete verdiginde birileri kullanmis telefonu.. bataryasini ezmisler, icine birseyler koymuslar felan.. yeni cep telefonu almis oda kendine.. hala tezkeresi yazilmamis suan onun bitmesini bekliyormus ve yarin sabahta cikacak ordan..
essek sormadi bile sinavin nasil gecti diye bende söylemedim:63:

Back
X