- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.041
özommm evet tatlım bitiyorrrrrrrrrrrr hele ki perim ve violem ve ududubcum kavuştuysa bizde kavuşacağız inşallah canım benim...
perim afiyet olsun cnm şimdiden aşkınla güzel güzel vakit geçirirsin inşallah cnm iyi eğlenceler canım benim...
çağlom cnm bende perime katılıyorum eniştenin açıklamasını bekle tatlım sakın ararsa telefonu açmamazlık yapma canım olurmu ne kaldı ki şurda az bir saatler kaldı tezkere almasına
duqi cnm seninde askerin iyileşmiştir umarım canım..haydi bakalım sanad hayırlı tezkereler cnm
335dc hadi ya artık sizde kavuşunda sıra bize gelsinnnnnnnn daa
topak bana bakdepük atmak istiyorum kime mi:26:
tutitutitutituti yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
coooook seviyorum tutimmmm
ne yaparsa yapsin ne kadar kizarsam kizayim, telefonum ask diye calinca bakmammi yaa, sinirden ne dedigimi bilmiyorum iste sacmaliyorum..
sen babandan izin alabildinmi balim?? gidicekmisin adanaya??
cnm maaşallah sevgin ömür boyu sürsün senin ve eniştenin cnm...
haklısın insan sinirden sağlıklı düşünemio sesini duydunmu yelkenler fora oluyor zatn
yoook cnm konuşamadım babamla konuşamıyacağım sanırım aşırı çekiniyorum babamdan ne alaka söz yok nişan yok arada diyecek diye
sagol tutimm güzel dileklerin icin, aynisi sizin icinde gecerli biliyorsun
ee o zaman hemen yapin bir söz canum sizde
saka felan bir yana o öyle derse sende tanismadan nasil gelecekler direk dersin tutimm..
yani en iyi sen taniyorsun babani tabiki.. insallah ama halledersiniz bitanem benim, git benim yerimede gör adanayi,cok özledim bende..
bakalım cnm bir gün konuşacağım ama ne zaman aşırı çekiniyorum aslında dün söyleyecektim babama ama ayaklarım hep geri gittitama canım gidersem gezeceğim senin için o bici bici tatlısıda aklımda ondanda yicem.
kızlar iki gündür yazdıklarınızı ağlaya ağlaya okuyorumgerçekten bitiyor mu yaa bana sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor ve size o kadar özeniyorum ki darısı hepimizin başına sizede bir daha ayrılık ve özlem göstermesin rabbim hepiniz mutlu huzurlu hep birlikte olun inşallahhhhhh
yapta yiyelim çağlom
bugün kimleri depükluyoruz çağlom-335dc den başka listeye koyucamda duqi senide eklıom lısteye
özom çağlom adana'nın meşhur tatlısı var bici bici diye ondan yapıcak yicez çok güzelmiş tadı öyle diyor kime sorduysam
musur hoşgeldin cnmmmm
yapta yiyelim çağlom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?