- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.001
canım okuddum da en son aklıma gelecek şey olduğu için umursamadım bende sen gibiyim çok güveniyorum birde derler ya hani yapmayan yoktur valla ben sonsuz güveniyorum rüyamda görsem inanmam
evdeki son rötuşları yapıyorum canlarrrrrrrrrrrrr aşkıma kahve götüreceğim tepsiye bile yazı yazdımmayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy resmen aşkım 4 saat sonra birlikten çıkıyorr!!!!!!!!!!
miraclem izmir dedin aklıma geldi benimki ağrıda şalvarlı kızlaramı bakıcam diyordu
perim seninki 5demi çıkyor birlikten
evett ududubummmmmmmmmmmmmmSeninkiiiiii???
ana perim 5 demi çıkıyor enişte bey birlikten ooo süpermiş... maaşallah valla....perim telaght mumlarla mum yolu yap :81: yada hoşgeldin yaz yada adını yaz eniştemin....
miraclem hahah ay alemsin yok yok yapmaz bizimkilerr
ana perim 5 demi çıkıyor enişte bey birlikten ooo süpermiş... maaşallah valla....perim telaght mumlarla mum yolu yap :81: yada hoşgeldin yaz yada adını yaz eniştemin....
Evett tutimmmm yapiymmm saol kuşummmmmmmm bende ne yapsam diye düşünüodm kara karaaa
miraclem hahah ay alemsin yok yok yapmaz bizimkilerr
haydi kızlar artık herkes uyumaya ...
perim ve ududubcum sizde uyuyun uykunuzu alın yarın şiş gözlerle karşılamayın askerlerinizi...bende artık yatayım canlar çok oturunca zaman geçmek bilmiyor bana uyuyaımki depük günüm gelsin dimi amaherkese iyi gecelerrrrr seviyorum siziii
Aşkımm aşkımmm,
Bu gece ışıkları açtımm,
Oturupp pencerenin önüne, gelecek misin diye baktımmm
Çağlomun sınavı nasıl geçti acepp? Depükleyemedi benii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?