335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

22.03

2010
Hoş geldin Sevgilim
Safiye Samyeli

Kaldır başını
Bir bak gökyüzüne
Nasılda güzel parlıyor bu gece yıldızlar.
Sanki hepsi saf tutmuş,
Senin gelişin için raks ediyorlar.
Onlar bile bir başka alemdeler bu gece.
Hiç bu kadar parlak görünmemişlerdi gözlerime.

Ya ben!
Ya ben nasıl sevinmeyeyim ,
Senin bu habersiz gelişine.
Nasıl da küçük bir kuş gibi çırpınıyor yüreğim.
Bak hala avuçlarım terli,
Ben dursun istedikce inadına titriyor ellerim.
Hadi yaklaş yanıma,
İçimden geldi sana sımsıkı sarılıp,seni
Tam boynun altından koklayarak öpeceğim.

Bak,
Görüyormusun
Utanmıyorum artık bakışlarından.
Eskisi gibi pembeleşmiyor yanaklarım.
Nasıl kızardım bazen sana.
Çeksen derdim bir an o bakışlarını üzerimden.
Gözlerinin gözlerime değmesinden korkardım.
Hadi biraz daha yaklaş
Gözlerinden gözlerime bir köprü kurup,
Bu gece gözlerinden yüregine akacağım.

Bak nasıl da,
Hala deli gibi tiriyor ellerim.
Hadi al ellerimi avuçlarının arasına.
Bu gece saçlarını okşamak
Başımı göğsüne yaslamak itiyorum.
Bu gece tek istediğim sana sımsıkı sarılmak
Gözlerin de hapsolup öylece kalakalmak.
Tan yeri ağarırken koltuk altına sokulup,
Kokunu hissetmek,
Kısacası sana bir ömür
Günaydın demek istiyorum.

perim elimden geleni yapıyorum canım hahah fişeklerim bitti

yarın kimler depükeniyor
335dc
miracle_84 başka kim vardı ya ? çağlom salı günü sanırım

Meğer yokluğunda ne çok özlemişim seni , meğer ne mutluluklar adamışım gelişine .. Hoşgeldin Sevgilim , tüm umutları geri getirdin kalbime .. Hoşgeldin sevgilim
En büyük doğrumdun sen benim , en yüce kahramanımdın .. Mucizelerin sahibi .. Kimse mucizeler yaratamadı yokluğunda , onlar hiç inanmadılar ki mucizelere.Ama sen geldin şimdi , kahramanım
HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN EVİMİZE

perim elimden geleni yapıyorum canım hahah fişeklerim bitti

yarın kimler depükeniyor
335dc
miracle_84 başka kim vardı ya ? çağlom salı günü sanırım

tutim çok yoğunuz ya sürekli depük gecesi var hızlı gececek zaman inşallah esred vardı ya onunda şafağı bize yakındı nerde acaba:26:

tutim çok yoğunuz ya sürekli depük gecesi var hızlı gececek zaman inşallah esred vardı ya onunda şafağı bize yakındı nerde acaba:26:

çok kişi kayıp özom gdogan vardı birde onunkide hakkarideydi acaba geldimi onunkide izin kullandımı bilmiyorum ki bayağ kalabalıktık ama uzun süre gelmeyenlerin isimlerini unuttum :26:

kızlarr hepinizee ii gecelerr yarın askerlerine kavuşanları tebrik ediyorr ve bi ömür boyu ayrılığın olmadığı hayat diliyorum diyerleriyle şafak saymaya devammmm

kızlarr hepinizee ii gecelerr yarın askerlerine kavuşanları tebrik ediyorr ve bi ömür boyu ayrılığın olmadığı hayat diliyorum diyerleriyle şafak saymaya devammmm

musurcum canım benim saolsun rabbim bir daha yaşatmasın.sizinde en yakın zamanda güneşiniz parıl parıl doğar inşallah.ii geceler

ANAMMM özom benim okuduğumu sende okudunmu torunların topiğinde ay çok şaşırdım yaa bismillah gerçi ben aşkıma sonsuz güveniyorum ama bir yerde daha duymuştum ben böyle bir şeyi :44:neyeki çok şükür atlattık biz kazasız belasız

canım okuddum da en son aklıma gelecek şey olduğu için umursamadım bende sen gibiyim çok güveniyorum birde derler ya hani yapmayan yoktur valla ben sonsuz güveniyorum rüyamda görsem inanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…