• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bende bnmkıne cok guvenıorm ztn benden bısey saklıyıpda durablck bırı deıldr ıcı raht etmes, hele bıde izmir gbı yre yolladım ben bukdr rahtsam demekkı cıdden cok guvenyrmmm:9::9::9:

canım okuddum da en son aklıma gelecek şey olduğu için umursamadım bende sen gibiyim çok güveniyorum birde derler ya hani yapmayan yoktur valla ben sonsuz güveniyorum rüyamda görsem inanmam:19:

aynen cnm aynen bende o derece güveniyorum...benimki bana telde ne naneler dönüyor burda duysan şok olursun yatıp kalkıp benim gibi aşkın var dua et diyordu aşkım bana ilk zamanlar çakmamıştım demekki bu tür şeylerden bahsediyordu allah muhafaza rabbim uzak etsin huylarını bozmasın yarabbim...

Evdeki son rötuşları yapıyorum canlarrrrrrrrrrrrr aşkıma kahve götüreceğim tepsiye bile yazı yazdımm :24::24::24:ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy resmen aşkım 4 saat sonra birlikten çıkıyorr!!!!!!!!!!

Çizzelgemee BAKINNNNNNNN ALLAhımmm !!!!!! sizde hemencecik göreceksiniz bu yazıyııı ayy bitti yaaa bittii.... İçimde o kadar büyük bi sancıydı ki bu inanamıyormm aptal gibiymmm

Son düzenleme:
miraclem izmir dedin aklıma geldi benimki ağrıda şalvarlı kızlaramı bakıcam diyordu :52:

vala tutim enıste dgru demıs bnmkının oldgu eyrde bakması ıcın cok potansıyl vardı kızlrda baya rahtlarmıs hanı arkının basına gelen bı olayı anltmıstı da cok gulmstum=)) dha ızmırın cıktgnı ogrenınce ooo ızmırın kızlrı fln dıe kızıdırıodu bnmkının arklrı bnı:D

ana perim 5 demi çıkıyor enişte bey birlikten ooo süpermiş... maaşallah valla....perim telaght mumlarla mum yolu yap :81: yada hoşgeldin yaz yada adını yaz eniştemin....

miraclem hahah ay alemsin yok yok yapmaz bizimkilerr:nazar:

ana perim 5 demi çıkıyor enişte bey birlikten ooo süpermiş... maaşallah valla....perim telaght mumlarla mum yolu yap :81: yada hoşgeldin yaz yada adını yaz eniştemin....

yaparsa oyarım onu hadım ederım vala kendıde bılıo ne kdr kıskanc bı psıko oldgmu hahahhahaa:9::9: kactmm ben tatlişlerr byeeeeeeeeee

kızlar sizden kopasım yok uykumda yokama gitsem ii olacak yarın işç var hem haftaya başlayınca çabuk bitiyor şafağımda bitsin perişkom ve udubub cum tekrar gözünüz aydın yarın çpk güzel olur inşallah ve bir ömür boyu mutlu olursunuz allah bir daha ayrılık vermez inşallah :16:

haydi kızlar artık herkes uyumaya ...
perim ve ududubcum sizde uyuyun uykunuzu alın yarın şiş gözlerle karşılamayın askerlerinizi...bende artık yatayım canlar çok oturunca zaman geçmek bilmiyor bana uyuyaımki depük günüm gelsin dimi ama :16: herkese iyi gecelerrrrr seviyorum siziii

Evett tutimmmm yapiymmm saol kuşummmmmmmm bende ne yapsam diye düşünüodm kara karaaa

haydi kızlar artık herkes uyumaya ...
perim ve ududubcum sizde uyuyun uykunuzu alın yarın şiş gözlerle karşılamayın askerlerinizi...bende artık yatayım canlar çok oturunca zaman geçmek bilmiyor bana uyuyaımki depük günüm gelsin dimi ama :16: herkese iyi gecelerrrrr seviyorum siziii

benm uyumam mümkün deil bugün bizim günümüz tutimmmmmm doğan güneşi görücem ben türk kahvemi yaptım şimdiiiii iyi geceler canlarım sizee :69:

Aşkımm aşkımmm,
Bu gece ışıkları açtımm,
Oturupp pencerenin önüne, gelecek misin diye baktımmm :63::24::24::24:

Çağlomun sınavı nasıl geçti acepp? Depükleyemedi benii :26::25:

selammmm nenişlerrr:42:
Allah bir daha zoraki,uzun ve bu derece zorlu bı ayrılık yaşatmasın kimseye...
Mutluluk ve huzur sızınle olsun..
Bizede allah sabır versın ne diyelim:16:
İyi-kötü,güzel-cirkin ne varsa geride bıraktınız torun olarak dileğim bir daha da önünüze hiçbir acı geçmez....
:nazar::nazar::nazar:
darısı başımıza artık:72:

Aşkımm aşkımmm,
Bu gece ışıkları açtımm,
Oturupp pencerenin önüne, gelecek misin diye baktımmm :63::24::24::24:

Çağlomun sınavı nasıl geçti acepp? Depükleyemedi benii :26::25:

perimmm dün internetim kesildi yine, gelemedim kusuruma bakma lütfen ama inan aklim hep buradaydi, yazamadiysamda icimden attim depügünü:1:

Suan kavusmussundur belki enisteye, Allahim mutlulugunuzu daim etsin, sizi birbirinizden hic ayirmasin.. Öyle cok seviyorsunki onu bu öyle belliki, hakettiginiz güzellige ulasacaginizdan eminim.. en zor engeli atlattiniz ve ben yine aglamaya basladim sinir oluyorum bu halime:1:

Sinavim daha bu aksam olacak perim, ama eve gelir gelmez burada olacagim haberleri alabilmek icin ve bu gece benim depük gecem olacak zaten:69::16:

Back
X