• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

:24: layy layyy lalaaayyyy :24:
aşkımla knuştummmmmmmmm 50 dk :16:
diyoki sıra beklemeye alıştm beklemeynce rhat edemiyorm :60::60:
bide dedm bn şmdi sen msjlaşmayı untmuşsndr evet aşkm ankesörlü rhattı ewede baglatcm bitne on hberleşirz diyo :60::60:
bide şey dedm bn aşkm sen şmdi orda ucuz hayata alıştn gelnce napıcz :60::60: aşkm bana 150kruşa çay satan biyer bulman lazm :60::60: bnm sevglm kafayı yemiş:60::60:

ay bu arada perim bnce o gelin sezen aksudan güzel söylüyo ya :9::9:
çok güzel bi şarkı kızda çok güzel söylemş gerçektn ilk dinledigimde aglamıştm bide kıskançlık ypmıştm bnde istiyrm bnde ypıcm die :60::60:

335 benim askim cayi bedava iciyo 150 kurusu bile vermiyor:1:

bu arada sohbete katilamiyorum cünkü günlügümü askima yildönümü hediyesi olarak göndermeye karar verdim ve daha bircok sayfada türkü yok onlari yaziyorum haftaya carsambaya kadar bitirip göndermek istiyorum:69: coooook isim var coooook:27:

kızlaaar gelebildm sonunda özür dilerim sizden koşuşturmacaydı bugün hep biletimle falan uğraştım ancak gelebildim nabersiniz bakalım bizim buluşmamıza 15 saat 35 dakika kaldı :52:

kızlaaar gelebildm sonunda özür dilerim sizden koşuşturmacaydı bugün hep biletimle falan uğraştım ancak gelebildim nabersiniz bakalım bizim buluşmamıza 15 saat 35 dakika kaldı :52:

heyyt bee violemmmmm:16:
yakisir wallllaaaaaaa:64:
ya bi düsünsene Hakkariye gidecegini duydugunda neler hissettigini, ama simdi herkesten önce kavusacan sevdigine:1:
artik herseyi positif düsünceye cevirmek istiyorumm:52:
ben daha 21subatta askimla tamamen kavusacak olmama ragmen heyecandan yerimde duramiyorum sen nasil dayaniyon yaaaaaaaa:52:

aşkıma diyorm violenin depük gecesi wr :27:
o ne aşkm dio dedm hçbişeyi blmiyosn :60::60:
15 saatmi ay bayılazaımmmmm :52:

heyyt bee violemmmmm:16:
yakisir wallllaaaaaaa:64:
ya bi düsünsene Hakkariye gidecegini duydugunda neler hissettigini, ama simdi herkesten önce kavusacan sevdigine:1:
artik herseyi positif düsünceye cevirmek istiyorumm:52:
ben daha 21subatta askimla tamamen kavusacak olmama ragmen heyecandan yerimde duramiyorum sen nasil dayaniyon yaaaaaaaa:52:
çağlom ilk duyduğum gün askere gittiğinin ertesi günüydü ben daha Hatay'ın şokunu atlatamazken demez mi Hakkari-Şemdinli-Aktütün şok oldum resmen başta kendi aralarında çıkmış söylentidir diye düşündüm öyle düşünmek istedim ama sonra doğru olduğunu duyunca günlerce ağladım mahvoldum.. sonra Aktütün'e yollamaktan vazgeçtiler Şemdinlide kaldı ama orda da şartlar çok zordu çok zor günler geçirdik çook ama şimdi kavuşuyorum aşkıma bitiyo işte yarın yeşil gözlerinde kocaman bir nefes alıcam kokusunu iliklerime kadar çekicem kocaman sarılıcam ona :69:
aşkıma diyorm violenin depük gecesi wr :27:
o ne aşkm dio dedm hçbişeyi blmiyosn :60::60:
15 saatmi ay bayılazaımmmmm :52:

heheh sanki kına gecemmiş gibi hissediyorum şu anda öyle bi acayibim ki çok az kaldı uyusam uyansam yola gidicem inicem kavuşucaz oyyy süper yaa :52:

çağlom ilk duyduğum gün askere gittiğinin ertesi günüydü ben daha Hatay'ın şokunu atlatamazken demez mi Hakkari-Şemdinli-Aktütün şok oldum resmen başta kendi aralarında çıkmış söylentidir diye düşündüm öyle düşünmek istedim ama sonra doğru olduğunu duyunca günlerce ağladım mahvoldum.. sonra Aktütün'e yollamaktan vazgeçtiler Şemdinlide kaldı ama orda da şartlar çok zordu çok zor günler geçirdik çook ama şimdi kavuşuyorum aşkıma bitiyo işte yarın yeşil gözlerinde kocaman bir nefes alıcam kokusunu iliklerime kadar çekicem kocaman sarılıcam ona :69:

ahh violem bilmemmi yaa sizinkide bizim gibi pilot bölgeydi..
vayy beee simdi düsünüyorumda, hala dün gibi..
bindirdim otobüse el salladim arkasindan yüzümde koooocamn bir gülümsemeyle, otobüsü kayboldu gözden hickira hickira agladim kardesine sarilarak gitmesin nolur durdur geri gelsin dayanamam demistim.. ama dayaniyormus insan demekki...
Gercektende öldürmeyen hersey güclendiriyormus insani..
Bu son ayriligimiz olur insallah violemmm:16:

violecim seni aşkını kucağına doru büyük bi zavk bile depüklüyorum cnm allah başka ayrılık vermesin inşallah :nazar:

kaderdaşlarım iyisiile kötüsü ile birlikte destek olarak bu zorlu süreci bitirdik sayılır..bazen inanasım gelmiyor ama gerçek şu ki allahın izniyle kocacım pzt yanımda ve ben şuanda kendi evimdeyim kendi yatağımda tabii onsuz bu yatakta olmak biraz zor ama şunu biliyorumki pzt akşamı ömrüm boyunca beraberiz bir daha ayrılık yok inşallah.sizleri çok seviyorum

ahh violem bilmemmi yaa sizinkide bizim gibi pilot bölgeydi..
vayy beee simdi düsünüyorumda, hala dün gibi..
bindirdim otobüse el salladim arkasindan yüzümde koooocamn bir gülümsemeyle, otobüsü kayboldu gözden hickira hickira agladim kardesine sarilarak gitmesin nolur durdur geri gelsin dayanamam demistim.. ama dayaniyormus insan demekki...
Gercektende öldürmeyen hersey güclendiriyormus insani..
Bu son ayriligimiz olur insallah violemmm:16:
amin canım inşallah son ayrılık olur bunu da bitirdik bunun da üstesinden geldi sevgimiz ben de yüzümde gülümsemeyle yolladım ilkinde herkes ağlıyodu yanımda ama dayandım ben.. sonra hataya gittiğimde beni uğurlarken o el sallaması yokmuydu arabaya off çok fenaydı onlarda da dayandım yarın da ağlamıcam yarın bizim günümüz gülücez hep inşallah
violem istesende uyuyamazsn ki bugn yani bn uyuyamam :9::9:
canım o kadar çok yoruldum ki uyurum bi de yarın burdan yola çıkıcam uyumam lazım yani
yarın ne giycegimi kararlaştırcm tam olarak ayy çok heyecanlı :52::52:
kahverengi dşünüyodm kızıl saça nası olur acaba :27:
benim saçlarım kızıl açık kahve tunik giyicem :23:

Vioooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ağlatmadan göndermemmm askerineeeeeeeeeee :60: adettendirrr depük yemeden ağlatılır gelin kız. Benim adetim bu da :63::60: Vayhhhh arkadaşımmm vioşummmm bacımmm ne günler yaşadık ne zor günlerdi bacımmm kocanın kokusu yokk yatağın bomboşş, heryer soğukk... Ne günlerdir bacımm ayhh bacım vayhh bacım ne çok gözyaşı döktüükkkk :19:ağlıyo musun?? :26::25::40::60::60::60: Ağlaaa adet yerini bulacaakk. Amaaann benimmm bacımmmm istedin sesini duyamadınn, giremedin koynunaaa, hastalandı bi tas çorrba götüremedikkk ahh bacımmm vayhh bacımmm :25::25:ne zor günlerdiii anammm hahahhahahh kopuyorm yazarkennnnnnnnnnnnnnnn :20::19: sen ağlaaa :57:
ahahhahahhahha :60::60::60::60::60:

violecim seni aşkını kucağına doru büyük bi zavk bile depüklüyorum cnm allah başka ayrılık vermesin inşallah :nazar:

abooowww yavaş depükleyin amaaaa :57:
hehe tatlım teşekkür ederim amin hepimize.. :72::nazar:inşallah sen de biran önce kavuşursun aşkına günler size su gibi aksın bize dursun yarından sonra tadını çıkaralım birlikteliğimizin inşallah :48:

violem artık depüğü yemenin zamanı geldiii :69:
burdan gidiceksn uyucaksn kalkıcaksn ve kocişinin 5 aydır dokunamadıgn tenine dokuncaksn..
titriceksn ilk önce yasak bişeyler yaparmş gbi ama alışcaksn aynı hızla ve dokunmk ayrı bi heyecan vericek .. :16:
160 günü bitirdk burda beraber ve şmdi kavuşma vaktii... :65:
git ve kocişinle buluş :123:
bi iki gün bizi ihmal etme hakkını verdik sana :9: ama boş buldugn bi anında hemen gelip ilk buluşma anını anlatıyosn bize :57:
ömür boyu elleriniz hiç ayrılmasn cnmm :69:

Back
X