- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #16.721
hobaaaaaaaaa
:118:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaar gelebildm sonunda özür dilerim sizden koşuşturmacaydı bugün hep biletimle falan uğraştım ancak gelebildim nabersiniz bakalım bizim buluşmamıza 15 saat 35 dakika kaldı![]()
aşkıma diyorm violenin depük gecesi wrkızlaaar gelebildm sonunda özür dilerim sizden koşuşturmacaydı bugün hep biletimle falan uğraştım ancak gelebildim nabersiniz bakalım bizim buluşmamıza 15 saat 35 dakika kaldı![]()
çağlom ilk duyduğum gün askere gittiğinin ertesi günüydü ben daha Hatay'ın şokunu atlatamazken demez mi Hakkari-Şemdinli-Aktütün şok oldum resmen başta kendi aralarında çıkmış söylentidir diye düşündüm öyle düşünmek istedim ama sonra doğru olduğunu duyunca günlerce ağladım mahvoldum.. sonra Aktütün'e yollamaktan vazgeçtiler Şemdinlide kaldı ama orda da şartlar çok zordu çok zor günler geçirdik çook ama şimdi kavuşuyorum aşkıma bitiyo işte yarın yeşil gözlerinde kocaman bir nefes alıcam kokusunu iliklerime kadar çekicem kocaman sarılıcam onaheyyt bee violemmmmm
yakisir wallllaaaaaaa
ya bi düsünsene Hakkariye gidecegini duydugunda neler hissettigini, ama simdi herkesten önce kavusacan sevdigine
artik herseyi positif düsünceye cevirmek istiyorumm
ben daha 21subatta askimla tamamen kavusacak olmama ragmen heyecandan yerimde duramiyorum sen nasil dayaniyon yaaaaaaaa![]()
aşkıma diyorm violenin depük gecesi wr
o ne aşkm dio dedm hçbişeyi blmiyosn
15 saatmi ay bayılazaımmmmm![]()
cnm bn yıldnümümüzde Saat aldım bide atkı ördüm parfümümü sıktm atkıya içinede bi mektup tmamdırkızlaaaarr 6 subatt askerimin dogumm günü yardımm ediiin napabilirimm tecrübesi olan vardır muhakkak
çağlom ilk duyduğum gün askere gittiğinin ertesi günüydü ben daha Hatay'ın şokunu atlatamazken demez mi Hakkari-Şemdinli-Aktütün şok oldum resmen başta kendi aralarında çıkmış söylentidir diye düşündüm öyle düşünmek istedim ama sonra doğru olduğunu duyunca günlerce ağladım mahvoldum.. sonra Aktütün'e yollamaktan vazgeçtiler Şemdinlide kaldı ama orda da şartlar çok zordu çok zor günler geçirdik çook ama şimdi kavuşuyorum aşkıma bitiyo işte yarın yeşil gözlerinde kocaman bir nefes alıcam kokusunu iliklerime kadar çekicem kocaman sarılıcam ona![]()
amin canım inşallah son ayrılık olur bunu da bitirdik bunun da üstesinden geldi sevgimiz ben de yüzümde gülümsemeyle yolladım ilkinde herkes ağlıyodu yanımda ama dayandım ben.. sonra hataya gittiğimde beni uğurlarken o el sallaması yokmuydu arabaya off çok fenaydı onlarda da dayandım yarın da ağlamıcam yarın bizim günümüz gülücez hep inşallahahh violem bilmemmi yaa sizinkide bizim gibi pilot bölgeydi..
vayy beee simdi düsünüyorumda, hala dün gibi..
bindirdim otobüse el salladim arkasindan yüzümde koooocamn bir gülümsemeyle, otobüsü kayboldu gözden hickira hickira agladim kardesine sarilarak gitmesin nolur durdur geri gelsin dayanamam demistim.. ama dayaniyormus insan demekki...
Gercektende öldürmeyen hersey güclendiriyormus insani..
Bu son ayriligimiz olur insallah violemmm![]()
canım o kadar çok yoruldum ki uyurum bi de yarın burdan yola çıkıcam uyumam lazım yaniviolem istesende uyuyamazsn ki bugn yani bn uyuyamam![]()
benim saçlarım kızıl açık kahve tunik giyicemyarın ne giycegimi kararlaştırcm tam olarak ayy çok heyecanlı
kahverengi dşünüyodm kızıl saça nası olur acaba![]()
violecim seni aşkını kucağına doru büyük bi zavk bile depüklüyorum cnm allah başka ayrılık vermesin inşallah