- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.661
ay yirim ben seni nasıl da tepiniooo yaaayaa moralm bozukkk :84:
ah benm eşşek kafam ahhhhhhhhh
kuaföre gittm biliyosnz saçım iki renkti uçları siyah dipleri kahve ee uclar boyalı oldugu içn ewdeki boya tutmıcaktı... siyahta ypmak istemedm makyajsz ölü gbi oluyorm die..
gittm kahverengi istedm açtı saçımı ilkönce snra boyadı bn kızıl gbi bişey oldm ya :84:
bu rengi denemk istiyodm ama uff blmiyorm pek yakıştıramadm :84:
bu şekilde kalsa yine iyi altta sarı renk olduugu için akıcak bu çingeneye dönücm esmerm bn :84:
saol cnm sorma yaaaa halbuki bu hafta halletmem gereken çok işim var ben grip çok zor olurum ama oldummuda ağır olurum ne yapıcam yaaa...
yanlız şöyle bişey var bugün aşkım aradı 2 gündür sesini duyamıyordum bugün öğlen aradı çok fena gribim revirde yattım falan dedi -10 derecede şuan nöbet tutuyorum dedi o an başımdan aşşağıya kaynar sular indi hoş onunla konuşurken benim ne ateşim nede hastalık belirtim hiç bişeyim yoktu o an allahım o ateşlenmesin ben ateşleneyim,o üşümesin ben üşüyeyim dedim telefonu kapattım benede bir üşüme bir titreme allahtan başka bişey isteseydim olacaktı demek
cnm çok mersi şimdi bitki çayı içiyorum sabah duş almıştım şimdi yine alırsam üşürüm zaten aşırı üşümem ve titremem var kat kat battaniyelerle oturuyoum saol cnm önerin için mersi...
mayracım çok geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin...
yaa moralm bozukkk :84:
ah benm eşşek kafam ahhhhhhhhh
kuaföre gittm biliyosnz saçım iki renkti uçları siyah dipleri kahve ee uclar boyalı oldugu içn ewdeki boya tutmıcaktı... siyahta ypmak istemedm makyajsz ölü gbi oluyorm die..
gittm kahverengi istedm açtı saçımı ilkönce snra boyadı bn kızıl gbi bişey oldm ya :84:
bu rengi denemk istiyodm ama uff blmiyorm pek yakıştıramadm :84:
bu şekilde kalsa yine iyi altta sarı renk olduugu için akıcak bu çingeneye dönücm esmerm bn :84:
ya bakır kahve aslında kızıl deil cnm ama bn kahverengi kalkcm snıyodm masadan anam bi baktm açık bi renk olmuş :18: nesee bncede ilk günler gözü görmez aşkımınÖzoşum çok sağol canım,
Tuticim sağol sana da geçmiş olsun dikkat et kendine son günlerimiz askerleirmizin karşısına dinç çıkmalıyızzz topikkk olarakkk dökülüyoruzzz
beni askerimde hasta boğazları şişmiş salgın var demekki
335im üzülme bakimm bence yakışmıştır yeni aç rengin bence sana kızıl tonları yakışır akarsada tekrar boyarsın hem yeni boyandığı için renk oturmamıştır daha askerin senii pembe bile olsan beğenir merak etme hemm
evet juliam ypcak bişy yok 1 ay makyajsz dşarı çıkmıcm full makyj fön fln yparsam iyi olur htta çok ii oluray yirim ben seni nasıl da tepiniooo yaaakızım neden çingeneye dönecekmişsin gayette gğsel olmuştur beğenmezsen değiştirrsin kuzum
25 gün snra gel bidha boyarz dedi cnm o zaman akıck hrlde ..hemen tepinme öle dur=) benım saclarımda 2 yıl once senın gbydı, normalde ben acık kumralım ama bı hevesle gıdıp sıyaha boyatmıstım salak gbı, herkes acık renk sac ıster ben gıttım sımsıyah yaptırmıstım=) snra tabı uzadıkca sıyahlar uclarda kaldı dıplerden kendı sacım cıktı.kestırmeyede kıyamadım gıdıp kuafore komple orıelle actırdım saclarımı ve ustune de kahverengı vurdurdum. ılk boyattıgmda bana da bı tuhaf gelmıstı cok cbk akar dedım de ole hemen akmıo mrk etme, bıde benm uzadıkca saclrım dha guzl olmustu acıkcası,boya akmıstı ama alttan kendı saclrmda cıktıkca sankı bole golge attırmısım gbı cok hos bı goruntu olmustu. hem baktın kı cok aktı 20 gun snra gıder gene boyatırsın, sıyahtan donmek cok zor ben bılırım.
anam periii gelmiş çok kızıcak banaaaa :18::18::18:
sanırm bnde bu bi ayı atlatıp snra dogru kendi saç rengime boyatcm bana görede deil bu işler dibim çıktı renk tuttu fln ok almıymişte 20-25gun arasında bı akma suresı oluo,ama bak mesela bende ole fondoten pudra vs gbı seyelrı cıldıme surmem endense sankı cıldım ısyan edıo hava almıo gbı hıssedıorum ama cok az yuzume renk gelmesı acısından allık suruodum he bırde bakkala bıle gozkalemımı cekmeden cıkmayan bırıyımdır=)) bence yenı boyattgn ıcın suan sana tuhaf gelıo da olabılr zmnla gozun alısacaktır ve dedgm gbı guzl bı ton olmstr emnm kullanıslı. ben mesela bıdaha hıc boyatmadm suan Allah a sukur kendıs ac rengım kurtuldum su yapay seyelrden yok sacımın dıbı cıktı yok aman aynı tonu tuturabılckmı acaba kuafor derdınden=))
saol cnmyok bebişimm bu aralar hassassın kızamam sanaaahem sana hepsi yakışırrr
hahh işte bu benm 335immm...bence de canım... Pozitif ol hepp böyleee
ay bn hala inanamıyorm ya viole sanırsm bayıldı kaldı bi yerdeeee depük kraliçesi nerde
bn kullanıyorm cnmkzılar evturkcell hakında bilgisi olan varmı
kzılar evturkcell hakında bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?