- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.681
ben bılıorum cnm, bıara bnmkıyle devamlı ankosrldn knstgmz ıcın para dayanmıodu. evturkcele abone oldktn snra ayda 7 tlmıydı 8tl mıydı neyde 400dk sabıt hatları ama ımkanın oluo, ama ev olrk numarayı nerde tanıtıosan anca ordn aradgnda ındrmlı knusabılıosun. atıorum kendı evındesın ve evturkcele gectın numaranı tanıttın, artık sdce evden aradgnda 400dk nı kullanablrsın, baska bırının evınden yaptın bu ıslemı ya da dısarda bı cafede yada herhangı bı yerde, ozmn hep ordan araman lazım.
ya bana hala şaka gbi geliyoBende yolundummmmm yarında en son manikür pedikürüm varrr Allaaam Allaaammmm bayılazaaaaaaaammmmmm
ay bn hala inanamıyorm ya viole sanırsm bayıldı kaldı bi yerde
kaşımı bıyıgımı aldırdm aşkm geliyoooooooo
hımm anladımm cok saol cnmm ev telefonuna herhangi bi fark falan gelmio dimi
otobüs yolculugumz bitiyoayy pztsı bız ne halde olcz cok mrk edıorum ertesı gunde sınavım varrartık benı hadı surdayız hadı burdayız giresun bilecik die uyandırmalarının sonuna geldık 335dc=))
ev telefonuyla hçbi alaksı yok cnm sadece bedava dkikalarını evden kullanabildign içn adı evtrkcellhımm anladımm cok saol cnmm ev telefonuna herhangi bi fark falan gelmio dimi
evturkcelın ev telfnuyla bı ılgısı yok, faturalı hat kullanıyosan turkcelden o kullandgn numarayla abone olp tanıtıosun, ztn 400dkıyı bıtıremıosun bıle, bnmkı benı caldırırdı ankasrluden ben arardım daha ekonmk oluodu
bu askerlk hpimizin içine apaçi soktuAyyyyyyyyyyy ölcemmmmmmmmaşkım aradı nasıl mutlu varyyyyaaaaaaaaaaaaaa cupacuppacuppacupaaüçyüzbeşyüz diye açtı telefonuuu koğuşta parti veriyorum diyoooo şarkılar söylüyooooo, aralara sana tapıyorum kadınımı sokuşturuyoooo, errrrkeğin gelio diooo ay bayılacamm neler dediii Yarına 12 saat yazmışlar bize diyip kopuyooo umrında değil artıkk.. Yarın gece silahlarını felan teslim ediyorlarmışşş off nası heyecanlıyım varyaa neler dediiiiii hahahahahahh
Ayyyyyyyyyyy ölcemmmmmmmmaşkım aradı nasıl mutlu varyyyyaaaaaaaaaaaaaa cupacuppacuppacupaaüçyüzbeşyüz diye açtı telefonuuu koğuşta parti veriyorum diyoooo şarkılar söylüyooooo, aralara sana tapıyorum kadınımı sokuşturuyoooo, errrrkeğin gelio diooo ay bayılacamm neler dediii Yarına 12 saat yazmışlar bize diyip kopuyooo umrında değil artıkk.. Yarın gece silahlarını felan teslim ediyorlarmışşş off nası heyecanlıyım varyaa neler dediiiiii hahahahahahh
yaa bidee bişey daha sorucamm askerine hediye gönderen varmı hicc nasıl yoladınız ve ne gibi hediyeler bilgi verirseniz cok mutlu olurum
bizim hatunlar haklı olarak aylar sonra safagı sonlandrmanın heycanıyla sıyırdılar sen arada kaynamıs olma=)) ben hedıye gondermıstım ama alaya yollamamıstım, carsıya cıktgnda bı cafenın ısletmecısyle ahbap olmslrdı o adama yollamstım carsıya cıktgnda gıdıp almstı cafeden. askerıyeye hıc yollamadgm ıcın bılemıycm cnm, ama sunu bılıom bı mektp yolladım guya bıde aps ıle ve 1 haftada anca ona ulasmıstı
bu askerlk hpimizin içine apaçi soktu
onu bırakta ne didiiiiiiiiiiiiiii
benimki diyarbakıra düştü bende istdeimm yolasam kimbilir kaç gün sürer
Tatlım benm askerimde Diyarbakırda ptt aps en geç 2 günde eline ulaştırıyor. Bu arada diyarbakır merkez jandarma da mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?