• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ben bılıorum cnm, bıara bnmkıyle devamlı ankosrldn knstgmz ıcın para dayanmıodu. evturkcele abone oldktn snra ayda 7 tlmıydı 8tl mıydı neyde 400dk sabıt hatları ama ımkanın oluo, ama ev olrk numarayı nerde tanıtıosan anca ordn aradgnda ındrmlı knusabılıosun. atıorum kendı evındesın ve evturkcele gectın numaranı tanıttın, artık sdce evden aradgnda 400dk nı kullanablrsın, baska bırının evınden yaptın bu ıslemı ya da dısarda bı cafede yada herhangı bı yerde, ozmn hep ordan araman lazım.

hımm anladımm cok saol cnmm ev telefonuna herhangi bi fark falan gelmio dimi

evturkcelın ev telfnuyla bı ılgısı yok, faturalı hat kullanıyosan turkcelden o kullandgn numarayla abone olp tanıtıosun, ztn 400dkıyı bıtıremıosun bıle, bnmkı benı caldırırdı ankasrluden ben arardım daha ekonmk oluodu

Ayyyyyyyyyyy ölcemmmmmmmm :60::60: aşkım aradı nasıl mutlu varyyyyaaaaaaaaaaaaaa :60: cupacuppacuppacupaaüçyüzbeşyüz diye açtı telefonuuu koğuşta parti veriyorum diyoooo şarkılar söylüyooooo, aralara sana tapıyorum kadınımı sokuşturuyoooo, errrrkeğin gelio diooo ay bayılacamm neler dediii :60::60::60::60: Yarına 12 saat yazmışlar bize diyip kopuyooo :60: umrında değil artıkk.. Yarın gece silahlarını felan teslim ediyorlarmışşş off nası heyecanlıyım varyaa neler dediiiiii hahahahahahh :60::60::60::60::60::60::60::60:

ayy pztsı bız ne halde olcz cok mrk edıorum ertesı gunde sınavım varr :9: artık benı hadı surdayız hadı burdayız giresun bilecik die uyandırmalarının sonuna geldık 335dc=))
otobüs yolculugumz bitiyo :9:
bnmde salı çarşmba ve perşembe sınavm var :18::18:

ev telefonuyla hçbi alaksı yok cnm sadece bedava dkikalarını evden kullanabildign içn adı evtrkcell

Ayyyyyyyyyyy ölcemmmmmmmm :60::60: aşkım aradı nasıl mutlu varyyyyaaaaaaaaaaaaaa :60: cupacuppacuppacupaaüçyüzbeşyüz diye açtı telefonuuu koğuşta parti veriyorum diyoooo şarkılar söylüyooooo, aralara sana tapıyorum kadınımı sokuşturuyoooo, errrrkeğin gelio diooo ay bayılacamm neler dediii :60::60::60::60: Yarına 12 saat yazmışlar bize diyip kopuyooo :60: umrında değil artıkk.. Yarın gece silahlarını felan teslim ediyorlarmışşş off nası heyecanlıyım varyaa neler dediiiiii hahahahahahh :60::60::60::60::60::60::60::60:
bu askerlk hpimizin içine apaçi soktu :27::27:
onu bırakta ne didiiiiiiiiiiiiiii :27::23::23:

Nefes alıyorumm. Nefes veriyorumm. Nefes alıp verrmeyi unutmuyorummm.. Ya once gün sonra bu bir rüya olmalı. Cidden rüya bu. Off 3 saat sonra ŞAFAK 01 ADANA DİCEM. NE BU YAA ŞAKA MII???????????????BİRİ BENİ TOKATLASINNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bnmkı persmbe teslım etmıstı sılahını, en cok nobetten dustgne sevınıodu bıtanem yaa atesı fırlamıs sekılde saatlerce nobet tutuodu hala duzelemedı gercı hala hasta... yrn aksamda onlrn kogusta partı varmıs cıgkofteler kebaplr fln :D:D:D

yaa bidee bişey daha sorucamm askerine hediye gönderen varmı hicc nasıl yoladınız ve ne gibi hediyeler bilgi verirseniz cok mutlu olurum;)

bizim hatunlar haklı olarak aylar sonra safagı sonlandrmanın heycanıyla sıyırdılar sen arada kaynamıs olma=)) ben hedıye gondermıstım ama alaya yollamamıstım, carsıya cıktgnda bı cafenın ısletmecısyle ahbap olmslrdı o adama yollamstım carsıya cıktgnda gıdıp almstı cafeden. askerıyeye hıc yollamadgm ıcın bılemıycm cnm, ama sunu bılıom bı mektp yolladım guya bıde aps ıle ve 1 haftada anca ona ulasmıstı :20:

Son düzenleme:
bizim hatunlar haklı olarak aylar sonra safagı sonlandrmanın heycanıyla sıyırdılar sen arada kaynamıs olma=)) ben hedıye gondermıstım ama alaya yollamamıstım, carsıya cıktgnda bı cafenın ısletmecısyle ahbap olmslrdı o adama yollamstım carsıya cıktgnda gıdıp almstı cafeden. askerıyeye hıc yollamadgm ıcın bılemıycm cnm, ama sunu bılıom bı mektp yolladım guya bıde aps ıle ve 1 haftada anca ona ulasmıstı :20:

benimki diyarbakıra düştü bende istdeimm yolasam kimbilir kaç gün sürer

perim miraclecim özomm tutim violem çağlom 335im yemn ederim kızlar sevincinizi paylaşıorum arkadaşlarım :73: allah başka ayrılık vermesin inşallahhh güsel arkadaslarım bnm askerlerinize kavuşup beni unutmak yok demi :57: malum bnm daha 121 günüm var :84::84::84:

bende askimla konustum simdiii:69:
iki gündür sadece 1 dakika konusabilmistik onun acisini cikardik bir bucuk saat:1:
bu arada askim takdir belgesi almis kizlar, 2gündür bölük komutani gelmisti bagli olduklari ilceden keske herkes senin gibi görevini yapsa demis cok memnunmus bebegimden:65:
bu gece son kez devriyeye cikacak yavrum, yarin aksam 18-20 son nöbeti..
sonra esyalarimi dagitacam diyor, burdan hicbirsey götürmek istemiyorum dedi..
sadece sapkasini alacakmis oda icine benim ismimi yazmis diye haa birde künyesindede ismim yaziyor onuda alicak tabi:69:
biraz hüzünlüydü ama ordaki en yakin arkadasiyla nisanlisi ayrilmislar.. durup durup iyiki varsin sen cok sükür Allahima dedi, birgün bile beni üzmedin kimbilir nelerle ugrasiyorsun bir basinasin ama hep beni ayakta tuttun dedi, cok gurur duyuyormus benimle, tabiki bende onunla:69:
Bu geceden itibaren cep telefonunuda acacakmis, simdi ona coook güzel bir mesaj yazacagim, telefonunu acar acmaz okusun istiyorum :69:
gözlerim doluyor sürekli ama yüzümdede bir tebessüm var ne garip bir duygu ya:69:

Back
X