- 1 Ocak 2011
- 3.765
- 0
- 116
- 40
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #16.641
ayyy yarın gelıyomu askerleriniz ne güzel ya....darısı başımızaaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay bee demek ki bitiyor geçiyor zaman
gözünüz aydın kızlar darısı bize olsun inşallah.. Allah bir daha ayırmasın..
bizim depük gecemize daha 122 gün var![]()
ayyy yarın gelıyomu askerleriniz ne güzel ya....darısı başımızaaaaaaa
darısı başınıza kızlarkızlar sanırım bugünden itibaren askerleriniz dönüyorhepiniz adına mutlu oldum,darısı başımıza,herkese hayırlı olsun ve allahım hepimizi bir ömür ayırmasın inşallah
![]()
darısı başınıza kızlar
zorlu olsada geçiyo ama torunlar gelince dha bi hızlı geçiyo
allh sizede torunları göstersn bian önce
ama hpimizinki yarn gelmiyo bi kişi var yarın kavuşan![]()
ben ben beeeeennn cupppiiiibişetimi aldım ben de az önce kalbim güp güp.. pijamalarını koydum yatağın üstüne bi ağlama geldi gözlerim şişti resmen hala inanamıyorum geliceğine biri beni çimdiklesin
bu arada güzel dileklere teşekkürler torunlar darısı başınıza inşallah çabucacık geçer vaktiniz.. :98:
ben ben beeeeennn cupppiiiibişetimi aldım ben de az önce kalbim güp güp.. pijamalarını koydum yatağın üstüne bi ağlama geldi gözlerim şişti resmen hala inanamıyorum geliceğine biri beni çimdiklesin
bu arada güzel dileklere teşekkürler torunlar darısı başınıza inşallah çabucacık geçer vaktiniz.. :98:
Depünk geceleri sırasıyla (bildiklerim, bilmediklerim bağışlayın,yanlış yazdıklarım da olabilüüü)
Violeeeeeee= Şafak01 Depünk gecesüüü Yarıııııııınnnnnnn!!!!
Perisokooooo= Şafak 02 Depünk Gecesiiiiiii Pazaaaaaaarrrr!!!
Mayraaaa=Şafak 02 Depünk gecesüüü Pazaaaaaarrrrrr!!!!
335=şAFAK 03 Depünkkk Gecesüüüü Pazartesiiii!!!!!
Çağloooooo=Şafak 03 Depünk Gecesiiiiiiii Pazartesiiiiiii!!!
Miracleeee=Şafak 03 Depünk gecesiiiiiiii Pazartesiiiiiiii!!!!!
Özoooşşş=Şafak 10 Depünk Gecesüüü 10 gün sonraaaaaa
Tutim=Şafak 08 Depünk Gecesiiii 8 gün sonraaaaaaaaa
Gece Guşuuuu=Şafak 09 Depünk gecesiii 9 gün sonraaaaaaa !!!
Musurr=Şafak bilemedim :26: Depünk gecesi bilemediğim zamandaaaaa
BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dün aşkım aramamıştı benide herzamnki gbi uyku tutmamıştı aramıcak sandm
bnde kutu yapmıştm ona içinede çikolata topları koyup elimle yedirmek için
bn kutuyla ugraşırken 00:09 telefon çaldıııııııııııı
aşkm igne oluyo kaç gündr snra yorgunlk yapıyo uyuyakalıyo yne uyumuş snra bi bakmş saat 12 telefn açmak için kalkmş sıcak yatagındn kzuum
az knuştuk ama olsun yatagındn kalkp geldi
bide bugn aşkımın çıkış saati belli olcak belki biletini bile bugn alır ay ölücm heyecandan ..
bakın kutum bu ilk siyahı ypmıştm snra pembeyi yaptım
içinede bunlardan koyucammmmm
![]()
selammmmmmmmmmmmmmm
ben evime eldim fakat hava çarptı ateşlendim...:2:
tutişm geçmiş olsun canımbize nazar mi değdi ne askerlerimizin dönmesi yaklaştı hasta olduk
selammmmmmmmmmmmmmm
ben evime eldim fakat hava çarptı ateşlendim...:2:
selam kızlar yaa ben aşkımın geleceğinin heyacanını yaşayamıyorum nedense izmire aksilikler sonucu halenn gidemedim aşkımın halası yoğun bakımda beyin kanaması geçirmiş ve bilincide gitmiş bugün doktorlar ümit vermiyo ananesi hastanede ve aşkımınnn bunlardan haberi yokkk annesile saklıyoruz aşkımda bana diyoduki gelince hemen halamla tanıştırıcam seni bi o kaldı seni çok merak ediyor kuzenide şubatta nişan yaza düğün yapıcaktı çocuk yıkılmş durumda etkisinde kurtalamıyorumm bi türlü artı benim aşkımı komutanı gıcıklık yapmış yarın göndermiyorum demiş aşkımın ikametgahında 2 gün yol izni var ama oraya başka adres yazdı diyee yani bir gün geç kavuşacağım aşkıma salı akşamı gelebilecek anca son 2 gün ama moralim bozukkk aşkımm gelince çok kötü olucakk![]()
tutişm geçmiş olsun canımbize nazar mi değdi ne askerlerimizin dönmesi yaklaştı hasta olduk
canım ılık bir duş al sonra sıcacık bi karışık bitki çayı iç ihlamur,tarçın,zencefil falan..
sonra da bi güzel yat terle, düzelirsin hemen..