335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

vay bee demek ki bitiyor geçiyor zaman
gözünüz aydın kızlar darısı bize olsun inşallah.. Allah bir daha ayırmasın..
bizim depük gecemize daha 122 gün var

vay bee demek ki bitiyor geçiyor zaman
gözünüz aydın kızlar darısı bize olsun inşallah.. Allah bir daha ayırmasın..
bizim depük gecemize daha 122 gün var
ayyy yarın gelıyomu askerleriniz ne güzel ya....darısı başımızaaaaaaa
kızlar sanırım bugünden itibaren askerleriniz dönüyorhepiniz adına mutlu oldum,darısı başımıza,herkese hayırlı olsun ve allahım hepimizi bir ömür ayırmasın inşallah
darısı başınıza kızlar
zorlu olsada geçiyo ama torunlar gelince dha bi hızlı geçiyo
allh sizede torunları göstersn bian önce
ama hpimizinki yarn gelmiyo bi kişi var yarın kavuşan

darısı başınıza kızlar
zorlu olsada geçiyo ama torunlar gelince dha bi hızlı geçiyo
allh sizede torunları göstersn bian önce
ama hpimizinki yarn gelmiyo bi kişi var yarın kavuşan

ben ben beeeeennn cupppiiii bişetimi aldım ben de az önce kalbim güp güp.. pijamalarını koydum yatağın üstüne bi ağlama geldi gözlerim şişti resmen hala inanamıyorum geliceğine biri beni çimdiklesin

bu arada güzel dileklere teşekkürler torunlar darısı başınıza inşallah çabucacık geçer vaktiniz.. :98:

Violecim depük geceni mutlaka gelcem cnm

Evet bayanlarrrrrr 335.KD'nin İLK depük gecesine Vioşun gecesine hoşgeldinizzzzzzz Saat 20:00dan itibaren eğlence başlıyorrrrrr lütfen herkes burda olsunnnnn Popona çok fena depüğü yiyicen vioşşşşşşşşşş

Yarın da benim depüğümmmmmmmmmmm İNANAMIYORUMMM KALBİM ÇIKICAKKKKKKK

Ayyy vioş aldın mı biletiniiiiiii offfff şuan senin heyecanın var bende vallaaa seni bi depükleyelim sıra bana gelcek yarınn ya yerimde duramıyorummmm kalbim çıkıcakkkkkkkkkkkkk ben de bi gülüyorum bi ağlıyorummmmmmmmmmm

ayyy supperr olmus bu yaaa perim ellerine sağlık=)) bende depük egcemde ders calıscm ertesi gun fınallerım baslıo yaa offf adalet mı bu okdr bekle bekle snra tam askımın cıktıgı gun fınaller baslasın puuufff.... amaaaannnn olsun yeterkii bebeğim gelsınnnnnnnnnnnnn gerci biz gelir gelmes gorusemıyces benım safak 2 gun dha surcek persembe kısmetse gorucem bıtanemı yıne de ordan kurtulmasına son 3

ayy bunlar cok seker olmus yaa cok begendımmm

heyyy bende geldim bendeee
cok güzel alisveris yaptim kendime iki tane coook dadlu bluz aldim
veee askimin ailesinin tüm fertlerine hediyeler parfümler, kremler, sallar
askimada parfüm ve tras losyonu aldim evimize koyacagim o gelince hazir olacak herseyi
simdi yemegim ocakta pismek üzere yemegimi yiyip geliyorum yine

ne güzel yaa sizin sevincinizi görünce bi an mayısı düşündüm..
benim aşkım da gelecek inşallah o zaman ben de sizler gibi hazırlık yapıcam..

sizinle ben de seviniyorum valla çok zor zaman geçirdiniz, sıra bizde

selam kızlar yaa ben aşkımın geleceğinin heyacanını yaşayamıyorum nedense izmire aksilikler sonucu halenn gidemedim aşkımın halası yoğun bakımda beyin kanaması geçirmiş ve bilincide gitmiş bugün doktorlar ümit vermiyo ananesi hastanede ve aşkımınnn bunlardan haberi yokkk annesile saklıyoruz aşkımda bana diyoduki gelince hemen halamla tanıştırıcam seni bi o kaldı seni çok merak ediyor kuzenide şubatta nişan yaza düğün yapıcaktı çocuk yıkılmş durumda etkisinde kurtalamıyorumm bi türlü artı benim aşkımı komutanı gıcıklık yapmış yarın göndermiyorum demiş aşkımın ikametgahında 2 gün yol izni var ama oraya başka adres yazdı diyee yani bir gün geç kavuşacağım aşkıma salı akşamı gelebilecek anca son 2 gün ama moralim bozukkk aşkımm gelince çok kötü olucakk

canım ya geçmiş olsun çok üzücü bir olay canım sağ salim gelsinde bir gün geç olsun

tutişm geçmiş olsun canım bize nazar mi değdi ne askerlerimizin dönmesi yaklaştı hasta olduk

saol cnm sorma yaaaa halbuki bu hafta halletmem gereken çok işim var ben grip çok zor olurum ama oldummuda ağır olurum ne yapıcam yaaa...
yanlız şöyle bişey var bugün aşkım aradı 2 gündür sesini duyamıyordum bugün öğlen aradı çok fena gribim revirde yattım falan dedi -10 derecede şuan nöbet tutuyorum dedi o an başımdan aşşağıya kaynar sular indi hoş onunla konuşurken benim ne ateşim nede hastalık belirtim hiç bişeyim yoktu o an allahım o ateşlenmesin ben ateşleneyim,o üşümesin ben üşüyeyim dedim telefonu kapattım benede bir üşüme bir titreme allahtan başka bişey isteseydim olacaktı demek

canım ılık bir duş al sonra sıcacık bi karışık bitki çayı iç ihlamur,tarçın,zencefil falan..
sonra da bi güzel yat terle, düzelirsin hemen..

cnm çok mersi şimdi bitki çayı içiyorum sabah duş almıştım şimdi yine alırsam üşürüm zaten aşırı üşümem ve titremem var kat kat battaniyelerle oturuyoum saol cnm önerin için mersi...

mayracım çok geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…