335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bilmiyorum Tuti ya belki kendi evim felan olsa daha farkli olur ama elalemin evinde kalicam bide hemde hayatimda en nefrt ettigim sehirlerden birinde...
off yaaa elim gitmiyor cantami toplamaya resmen..

Çağlacım eğitim için gidiyorsun, kolay değil bisürü zorluk yaşıyoruz okurken. Bende 6 senedir yapayalnız yaşıyorum okuyabilmek için. Tabii bi başkasının evi ilk başta rahatsız edici olabilir ama sonraları alışırsın be canım, rahat edersin, herşeyin bi çöüzümü bulunur yeterki sen rahat ol, askerini düşünüp mutlu umutlu ol canım.. hadi yavaştan hazırla çantanı sonra aceleyle unuttuğun şeyler olmasın.. olumunekankayizsmile

bitti sanirim elbiselerimi ayarladim yarin sabah erkenden kalkip odami temizlicem sonra banyo sonrada yolcuyum..
@huzursuz hosgeldin canim aramiza=)
düsermi bilinmez, tek umudumuz cikmasin=)

Selam huzursuz hoşgeldin. Boşver canım haberlerle huzurunu kaçırma sürekli yeni bişii çıkarıyorlar. Düşerse süper olur, ama düşmesede bişi değişmez yeterki çıkmasın...

beni de aradı son kez onla konuşruken çok iyiymişim gibi yapıyorum ama o teli kapatınca ben her seferinde ağlıyorum yaaa:çok üzgünüm:

aşkım mesaj attı kızlar mesajlaşıyoruz koğuşta herkes cep teli kullanıyormuş benimki daha yeni olduğu için biraz zaman geçsin öyle kullancam tel dedi bir arkadaşının cebinden mesaj atıyor bana kendi hattını takmışşş çok mutlu oldum yaaa

çok sevindim canımmmm benimki daha teli sokamadı içeriye ama geçenlerde ankesörden mesaj attı haa saklıyorum çok şaşırmıştım:)))

benimki 6 kişilik koğuşta kalıyormuş yeni binaymış bu yüzden 3 kişi varmış kısa dönem diğerleri uzun dönemmiş 3 kısa dönem 6 kişilik koğuşlarda kalıyorlarmış uzun dönemlerin yeri ayrıymış anamm anamm

benimkini de bölük çavuşu ypmışlar canım 4 kişilik odaya almışlar. diğer koğuşta ayak kokusu horlama çok oluyodu dio:roflol: bi de bugün bişi anlattı yüreğim parçalandı

bi arkadaşla tanışmış bugün 5. firarını yapmış yakalanmış.çcuk perişanmış ananesiyle annesi felçmiş ve bakıcak kimseleri yokmuş.çocuk çaresiz kalmış benden başka kimseleri yok die firar etmiş.yakalandıktan sonra iyice bunalıma girmiş intihara kalkışmış bugün yazık yaa nasıl içim yandı:çok üzgünüm:

hiiiiiiiiii aman allahım allah yardımcısı olsun ya kıyamam daha bilmediğimiz neler var orda çok üzüldüm ya inşallah allah sabrını veriride bitirir askerliğini

tutimm gözün aydin canim benim..
bende askimi aradim konustuk 45 dakika, nasil öksürüyor yaa cigerleri parcalaniyor sanki..aglicaktim nerdeyse ama yine güle oynaya konustum.. ben bu gece niye böyle duygusalim ya dokunsalar aglicam=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…