335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

@huzursuz
evli yok aramizda en fazla nisanliyi var daha ileri gidememistik, sen geldin artik oda oldu=)
allah sabir versin, oglunu anali babali büyütsün insallah.. senin durumun hepimizden kötü.. rabbim hayirlisiyla kavusturur insallah seni esine, yavrunuzu babasina

Pek geçmişe bakamadım ama topik yine çoşmuşşş

Ama ama Perisoko ya ne oldu:çok üzgünüm: bilen var mıfisfisfis

Bu arada huzursuz hoşgeldin canım aramıza ne güzel evliymişsin bebeğini Allah bağışlasın canım :ecrin_bebek:

bugun ne gıydın topıgınde bı bayan cok acık secık bır laf solemıstı yuzunuzu kapatıyorsunuz bacaklarınızı baska yerlerıızı acıyorsunuz ona bısey olmuyorda yuzunuzu kapatıncamı olucak dıye bızım perıde terbıyelı ol demıs ondan banlanmıs...

kızlarrr sizde mi uyumadınız hala???? ben yine nöbetteyim . 1-3 turkbayragi
Tutim gözünaydın Askerin cep tel. kullanabilecekmiş. çok sevindim senin adına.

Buarada pericik neden banlandı ki :uhm:

çok da doğru söylenmiş bence bu ban sebebi değil kötü içeriğe basın diolar ama nele neler yyazanlar var onlara bi olmuyo şaşırdım m kaldım yaa yazık kız ilk defa gelmişti oraya da resim koymuştu. kaç gün yedi ki?

aaaaaaaaa diyorum bu yüzden banlanılır mı yaaalsanaalsanasmile

nesi yanlış dediğinin anlamadım. karşı tarafın o tarz konuşması daha yanlış değil mi????

bencede terbıyelı ol denıldıgınde banlanacak ne warkı bunda kızcagız kotu bısey dememıskı kötü içerik tıklayın dıyorlar ama bu kız cagız yenı uye zten uyarı alabılırdı hmen banlanmamalıydı yarın bıtıyormus cezası ...

ben deöle düşünüyorum valla bi aralar da bi kişi vardı makyaj topiğine gelip kaıştırıp gidiodu bi de kankası vardı o da yoklama alıodu devam ediodu sataşmaya onlara neden bişi olmadı anlamadım

kızlarrr sizde mi uyumadınız hala???? ben yine nöbetteyim . 1-3 turkbayragi
Tutim gözünaydın Askerin cep tel. kullanabilecekmiş. çok sevindim senin adına.

Buarada pericik neden banlandı ki :uhm:

Benim aşkımın bugün nöbetide yok ama ben uyuyamıyorum yaa geceleri benim uyku kaçıyor ne yapsam bilmiyorum ben her gece nöbetteyim -tatlicadiarzu-

red_wine cnm benımkı arkadaslarının telınden otlanıyor yenı oldugu ıcın kendı telını kullanmıyor

6 kısılık kogusta kalıomus 3 kısılermıs 2 sıde uzun donemmıs 200 kusur gunlerı warmıs askerlerın yazık yaaa bı asker demıskı kısa donem 2 posta ugurladık sıra sende demıs gıtte sonrada bız gıdelım demıs yazık ya oyle moral buluyorlar onlarda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…