335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kıyamam yaaa... Allah hepsinin yardımcısı olsun....

Uzun dönemlerin çok uzun süreleri yaa kesinlikle kısalması lazım onların ömürlerinden resmen 15 ay çalınıyor ama mümkünse kısa dönemlere dokunmadan uzun dönemleri kısaltsalar ii olur

allaha çok şükür zaman çabuk geçiyor şafaklar düşüyor aralık ayına girdikmi rahatlıycam sırf kafamı dağıtmak için tatil beldelerine bakıyorum erken rezervasyon yapalım bu sene bu yaz çok pahalıya patladı tatil son güne bıraktık sırf vakit geçsin diye tatillere bakıyorum...hemde bana moral oluyor...

offf kızlar yaaa ölücem 2 gündür.
stresten herhalde sürekli bi mide ağrısı bulanması... garip .. çok fena..
dün gecede sabaha karşı uyandım bi daha uyuyamadım midemden. şirkette kızlar reflü olabilir dediler . sanırım teskere alana kadar benim midem kendinden geçecek
bilmiyorumkismile

Uzun dönemlerin çok uzun süreleri yaa kesinlikle kısalması lazım onların ömürlerinden resmen 15 ay çalınıyor ama mümkünse kısa dönemlere dokunmadan uzun dönemleri kısaltsalar ii olur

kesinlikle katılıyorum bu konuda sana zaten doğrusuda o kısa dönem 6 ay kalsın uzun dönem 9 ay olsun bilemedin 12 yazık günah o kadar ailelerinden uzak kalıyorlar zorunlu askerlik kalksın esasında zorunlu kaldırılırsa uzun dönemde zorunlu 3 ay kısa dönemde 2 ay mış o kalksa süper olur....ama bizim devlet maalesef bi iş yaparken tersine tepiyorlar...

Canım stres yapma.Stres mahvediyor mideyi şafaklar azalıyor öyle düşün ben şimdi düşünüyorum da otobüse bindiği gün daha dün gibi bi bakmışız yanımızdalar ben devamlı yanımda olacağı günü düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

hemen bir doktora git cnm hafta içi ihmal etme sakın sıkıntı strest adamı hasta eder çok iyi bilirim...bende bu ara ne zaman ağlasam midem bulanıyor çok afadersiniz kusucak gibi oluyorum midem ağzıma geliyor nedense dr a gittim sıkıntı strest yapıyor dedi...

kızlar yaaa keşke kızlarda askerlik yapsa owwwwwww ne makara olur hahahahahah askeriyede ağda yaparmışız puhauhau sırf çok sorunluyuz diye kesin kızlara askerlik yaptırmıyorlar benceee

kızlar bi de bişi dicem bi daha izne gelicek mi sizinkiler bilmiorum ama bu bot ayakta mantar yapıomuş ya kına yaksınlar ayklarına gitmeden. benimki yaktı hiçbişey de olmadı pudtra da kullanır üstüne. görüntü kötü ben sevmem kınayı kokuundan da nefret ederim ama onların sağlıklarından önemli değil. hatta ona dedim mümkünse ayaklarındaki kınalar geçmeden evlenmem senle:roflol:

yaratıcılıkları gelişiyo askerde balım :roflol:

Askerliğin 3 te 1 i bitti inşallahh sonuda gelecek geleceği günü düşündükçe benim şimdiden mideme kramplar giriyor yaa kaydirigubbakcemile3

akşam haberlerde başbakanın konuşmasını dinledim. tek tip için rafa kalktığı falan yok gibi bişeyler söyledi. daha belli olan hiçbir şey yok dedi. hem biliyorum bizimkilerin etkilenmeyeceğini (içime hep öyle doğyor) hemde elimde olmadan sıkıntı yapıyorum. sorada sürekli bulantı, ağrı...

kızlar yaaa keşke kızlarda askerlik yapsa owwwwwww ne makara olur hahahahahah askeriyede ağda yaparmışız puhauhau sırf çok sorunluyuz diye kesin kızlara askerlik yaptırmıyorlar benceee

Düşünemiyorum yaaa bugün özel günümdeyim deyip 7 gün istirahat o günlerde komutanları bile azarlarız yada devamlı ağlarız saçlarımbozuldu,tırnağım kırıldı derken bizi atarlar direkt askeriyedenakannehir

:roflol:ağda mıııı :roflol: kopardın beni tutimmmm... lazer yaptırıp gitsek askere de ağda sıkıntımız olmasa olumunekankayizsmile

kuşum benimkide pudra kullanıyormuş kınayı ilk senden duydum ...
bende sewmem kınayı ama sağlık için napsın adamcağızı öle kabul etcen artık...
benimki gece göz altı kremini sürüyormuş,ellerini kremliyormuş

benden kokoş aşkım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…