- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #1.181
red_wine cnm benımkı arkadaslarının telınden otlanıyor yenı oldugu ıcın kendı telını kullanmıyor
6 kısılık kogusta kalıomus 3 kısılermıs 2 sıde uzun donemmıs 200 kusur gunlerı warmıs askerlerın yazık yaaa bı asker demıskı kısa donem 2 posta ugurladık sıra sende demıs gıtte sonrada bız gıdelım demıs yazık ya oyle moral buluyorlar onlarda
kıyamam yaaa... Allah hepsinin yardımcısı olsun....
red_wine cnm benımkı arkadaslarının telınden otlanıyor yenı oldugu ıcın kendı telını kullanmıyor
6 kısılık kogusta kalıomus 3 kısılermıs 2 sıde uzun donemmıs 200 kusur gunlerı warmıs askerlerın yazık yaaa bı asker demıskı kısa donem 2 posta ugurladık sıra sende demıs gıtte sonrada bız gıdelım demıs yazık ya oyle moral buluyorlar onlarda
hahaha aklıma ne geldı kogusta cıcek saksısı warmıs onun altında saklıorlarmıs cep tellerını
Uzun dönemlerin çok uzun süreleri yaa kesinlikle kısalması lazım onların ömürlerinden resmen 15 ay çalınıyor ama mümkünse kısa dönemlere dokunmadan uzun dönemleri kısaltsalar ii olur
offf kızlar yaaa ölücem 2 gündür.
stresten herhalde sürekli bi mide ağrısı bulanması... garip .. çok fena..
dün gecede sabaha karşı uyandım bi daha uyuyamadım midemden. şirkette kızlar reflü olabilir dediler . sanırım teskere alana kadar benim midem kendinden geçecek bilmiyorumkismile
offf kızlar yaaa ölücem 2 gündür.
stresten herhalde sürekli bi mide ağrısı bulanması... garip .. çok fena..
dün gecede sabaha karşı uyandım bi daha uyuyamadım midemden. şirkette kızlar reflü olabilir dediler . sanırım teskere alana kadar benim midem kendinden geçecek bilmiyorumkismile
benimkide acemiyken boş şampuan şişesine koyuyodu:roflol:
kızlar yaaa keşke kızlarda askerlik yapsa owwwwwww ne makara olur hahahahahah askeriyede ağda yaparmışız puhauhau sırf çok sorunluyuz diye kesin kızlara askerlik yaptırmıyorlar benceee
kızlar yaaa keşke kızlarda askerlik yapsa owwwwwww ne makara olur hahahahahah askeriyede ağda yaparmışız puhauhau sırf çok sorunluyuz diye kesin kızlara askerlik yaptırmıyorlar benceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?