335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Çağlom inşallah seninki gibi güzel nişanlar nasip olur bize de. Aaa ne garip öyle bişi varsa santralden alsınlar askerini bence de.. Miracleım bu aralar hızlı gidiyoruz bayaa kaydirigubbakcemile3 Sende yap bi çizelge tabii çok heyecanlı oluyor kaydirigubbakcemile3 Haberleri izliyorum bende ama yorum yapmicam artık klava:

kız perisoko yeşil elbısen ne kadaaaannnn guzel :))) sana da kırk bır kere masallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh masalaaaaaahhh pek guzelsın gıııııııı
ben gene kactım nısan saatı geldı :) hazırlanıyım da benım kıza bakıyım ne alemde :))) yazık cok heycanlıydı yaaaa :))))) ay aglamam ınsallah :))))) optum hepınızııııı

saol cnm walla aramasaydı kafayı yicektim....
buarada çizelgeyi kullanıcı panellinden soldaki menüde profil ayarları varya orda çizelge cetveli diye bişey yazıyor oraya yapıştırıcaksın cnm...

perim o tontiş köpekse çok tatlıııı benimde golden im vardı öldü senağlama

evet tutim ooo çok şeker yaa ben köpek delisiymm goldenımda varr uff çok üzüldüm seninkinin öldüğüne canmm geçmiş olsunn :2:

Canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin içinnnnnn. Nişanlanman arkadaşımızadaüt boyuu mutluluklaaaaaaaarrr opuyorumnanaktan

kizlarrr yarin gidiyorumm=(
offff hic istemiyorum yaaa, sabah erkenden yola cikacam ama daha esyalarim hazir degil hicbirsey yapmak gelmiyor icimden=(

cnm lütfen üzülme sen yavaş yavaş toparlan canım hrşy gelip geçecek nasılsbunada alışırsın herşey çok güzel olucak...sonuçta askerinle konuşabiliceksin yine bol şanslar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…