- Konu Sahibi Alice in Wonderland
Tutiiiimm Kaçma Gellll kaydirigubbakcemile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlarr askimaa radyodan istek yaptim=)
sivas türküsü istedim=)
red_wine cnm şafağı beraber yeriz bu deliler gidince hahahah
ha dogru ya cagloda o taraftandı hey maasallahhhhhhhhhhhhh
Ayy yerim seni yaa çok duygulandım baakkk.. :2: bende istek yapıcamm Diyarbakırlıymışş adı bahtiyarr suçu saz çalmakmış öğrendiğim kadarr![]()
Hayır Tutimm Beraber Başladık bu yola beraber bitiricezz kutlicaz hep birlikteeeeee !! Ortak bi tarih belirleriz dopüng için sonra herkes askerlerine hadeee :jeyyar: olmaz öyle ayrı gayrıı.. Çağlom ve tutimle de bisürü ortak yanımız var ilk kastamonuya gönderdik askerlerimizi şimdide doğuya hemşoda sayılırız red wineımında askeri hemşom en cici topik bizimkisiii yaşasıınn sırnaşık şey
Şimdi de kısa dönem 6 aydan 4 aya inilecek haberleri çıktı. Medya sağ olsun sürekli insanlara umut veriyor, fos çıkınca bir sürü insan üzülüyor. Şimdi de tüm gazetelerin internet sayfasında askerlik toptan kısalacak, uzun dönem 12 aya kısa dönem 4 aya düşecek, böyle bir durumda terhis edilenlerin sayısı artacak deniyor. Ama deniyor sadece. Adam gibi açıklama ne zaman yapılacak acaba...
Kızlarrr selammmaşalahh sayfalar almış başını gitmiş
neşeniz bol olsun 335. dönem yarenleriopuyorumnanaktanturkbayragi
seninde neşen bol olsun canım. burada toplanıp destek alınca, daha bi iyi oluyor insan. paylaştıkça neşeleniyor. .. hepinizin sayesinde....Kızlarrr selammmaşalahh sayfalar almış başını gitmiş
neşeniz bol olsun 335. dönem yarenleriopuyorumnanaktanturkbayragi
perim sennki nerdeydi şuan ....
red_wine cnm askerine bol bol dua edelım cnm hayırlı nobetler olsun ınsallah....
gevezecım hosgelın geveze koymussun nıckını ama sesın solugun cıkmıyor be annem....
caglom turkumu yolladın askerı oyyy kıyamam....
Selam canımmm senin adın geveze ama bugünün gevesesi benim sanırım durmadan bişiler yazdım. Sürekli burdaydım valla yimedim içmedimmm asker yarenlerini coşturdum tiyooottt :teytey: ne de güzel olduuu pekte güzel olduu sayfa sayımız aldı başını gittiii
perim sennki nerdeydi şuan ....
red_wine cnm askerine bol bol dua edelım cnm hayırlı nobetler olsun ınsallah....
gevezecım hosgelın geveze koymussun nıckını ama sesın solugun cıkmıyor be annem....
caglom turkumu yolladın askerı oyyy kıyamam....