335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

allah cızırtını wermesin perim çok güldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahaha
demek geliniz adanalı heeeeeeeeeee bende onlara istanbullu gelin olucam ne tesadüf benimkiin ailesinin mersinde yazlıkları var...

bu arada onlar ingiliz askerlerimiymiş hahaha bizim askerler daha delikanlı bunlardan yawww

evet Tuti'cim yarında iş var. ben cumartesi'leri çalışmak zorunda olan bahtsız bedevilerdenim mirmirmirmir

sen bizim güzel şafak güzelimizsin ne bahtsız bedevisi

Vee Şafaklar ataarrr sositososito Canım tutim 109. Bizde 106. 3 güncük var bitanem aradaaa. zaten sen bizi son ay görr başlicaz iyice coşmayaa sırnaşık şey

3 güncük var demek arada toplu kutlama yapalım o zaman allahhhhhhhh her gün birinizi depütlicem burdannnnnnnnnnnnnnn
delikafaduldendelikafadulden

Evet canımm adanalı tatlışımızzz. Ya Adanalıların genelde Mersinde yazlıkları var zaten ne hoşş sende gelirsin yazları Mersinee. Amann Adanalıı yandım Adanalıı ben sana yandımm Kibar Delikanlıııı kaydirigubbakcemile3 Anam bunlarda irkek mii ?? Bizimkilerin tırnaa olamazlar :mymeka:

Bende tatlım , artık pek içemesemde çok severim kızmızı şarabı

Gerçektende çok güzel bişey burada paylaşmak. iyiki varsınız diyorum, iyiki rastladım.
Bugün aşkım aradı şu 4 ay kısa dönem olayını duymuş , iş sırasında yoğunluktan bakamadım o da sen araştır bana söylersin dedi. önceden olsa hangi habere inanacağımı şaşırırdım bugünse aşkım öyle der demez "akşama topikte kızlara sorarım. elbet bilgileri vardır. benden önce davranmışlardır" dedim . gülüyor bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

:teytey::teytey::teytey:

aman adanalı yandım adanalıııı

ay çok güldüm yaaaa bugün hahahahadelikafadulden

Canım benim hepimiz iiki varız gerçekten kaderdaşız, aynı dili konuşuyoruz... Ben burda çok moral buluyorum destek alıyorum. Bende aşkıma anlatıp duruyorum arkadaşlarım diye... Hiç sanal gibi gelmiyor burası bana. Hemencecik alıştım sizlere. Canım bizde duyduk haberi ama hiçbirşeyin aslı astarı olmadığı için bu konuylada ilgili kesin bişi yok henüz. Ama şöyle bir mantık yürüttük AKP oy kaygısı yüzünden uzun dönemleri kısaltırken kısaları uzatmak yerine her iki taraftanda oy gelsin diye kısaları da kısaltıcak olabilir. Birazcık karışık oldu ama umarım açıklayıcı olabilmiştir. Ama sen genede ne ümitlen ne askerini ümitlendir bitanem. Çünkü henüz kesin bişi yok olumunekankayizsmile

kırmızı şarapmı ımhhhhh bend çok severim tezkere gecesi herkese benden bir şişe şarap gelsin....askerin çok alem cnm yaaa boşver 6 ay yapsınlar gelsinlerrrrrrr 4 ay olsa keşke dicem ama onu kabul edeceklermi bakalımm

Azcık var tabii beraber uçucaz magmayaaa Bizimkinin adı Dopüng gecesi olsuunn

tamam cnm depünk gecesi olsun hahaha:lepi:

Peri'cim canım sen Mersin'li misin?????? Benim aşkımda Mersin'li alkisalkisalkis

Gezdinn oralarıı gördün buralarıı sevdin adanalıı yarin vaarr :teytey: tutimmm. Tehooyy vallahi bende çok eğlendim bugün yaaa. Allah uzun ömür versin hepimizeeee :sm_cool:
:teytey::teytey::teytey:

aman adanalı yandım adanalıııı

ay çok güldüm yaaaa bugün hahahahadelikafadulden

Peri'cim canım sen Mersin'li misin?????? Benim aşkımda Mersin'li alkisalkisalkis

Anamm şansa bakkk birazdan akraba çıkıcaz sizin adamlarlaaa evet canımm Mersinliyim bendeee. Ankarada okuyorum amaa..Ben Mersinliyim diye söylemiyorum çok sıcak olur oranın insanı temiz olurrr :kedi::hooray:

Hoşgeldin Çağlomm coştuk biz walla spesifik bişi yok bebem coşturuyoruz öylee red wineım sanada hemen bi şarkı patlatiym o halde Mersinlii zeynoo zeyno mardinli zeynoo zeynoo nişan yüzüün yaptırdım antepli zeynooo :teytey:

teşekkür ederim balım saolasın...sizin şafaklar azalıyor benimki izin kullandığı için 5 gün uzadı ühüüüüüüüüüüüüüüüü:gitme:
buarada bende seninle beraber bekleyeceğim Tuti'cim. birkaç güncük izin yüzünden...

olsun hayırlısıyla gelsinlerde, o bikaçgünde geçer inşallah.... :Saruboceq:

Olsun red wineım hepimizin ortası bi günde dopüng gecesi yapıcazz hem birbirimizi dopinglicez hemde depüklicezz kaydirigubbakcemile3 ahh o günlerde gelicekk gelicekk boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…