- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
evet Tuti'cim yarında iş var. ben cumartesi'leri çalışmak zorunda olan bahtsız bedevilerdenim mirmirmirmir
Vee Şafaklar ataarrr sositososito Canım tutim 109. Bizde 106. 3 güncük var bitanem aradaaa. zaten sen bizi son ay görr başlicaz iyice coşmayaa sırnaşık şey
allah cızırtını wermesin perim çok güldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahaha
demek geliniz adanalı heeeeeeeeeee bende onlara istanbullu gelin olucam ne tesadüf benimkiin ailesinin mersinde yazlıkları var...
bu arada onlar ingiliz askerlerimiymiş hahaha bizim askerler daha delikanlı bunlardan yawww
Canım gerçekten bende bu samimiyeti sıcaklığı sadece bu topikte bulabildimm. Herkes birbirinin halinden anlıyor kimse birbirini kırmıyor ve gereksiz üzüntülere sebep olmuyor. Gerçekten çok güzel bişi bu her zaman aramızda kal kırmızı şarabım kaydirigubbakcemile3 Kırmızı şarabı da çok severimm :içelim:
Evet canımm adanalı tatlışımızzz. Ya Adanalıların genelde Mersinde yazlıkları var zaten ne hoşş sende gelirsin yazları Mersinee. Amann Adanalıı yandım Adanalıı ben sana yandımm Kibar Delikanlıııı kaydirigubbakcemile3 Anam bunlarda irkek mii ?? Bizimkilerin tırnaa olamazlar :mymeka:
Bende tatlım , artık pek içemesemde çok severim kızmızı şarabı
Gerçektende çok güzel bişey burada paylaşmak. iyiki varsınız diyorum, iyiki rastladım.
Bugün aşkım aradı şu 4 ay kısa dönem olayını duymuş , iş sırasında yoğunluktan bakamadım o da sen araştır bana söylersin dedi. önceden olsa hangi habere inanacağımı şaşırırdım bugünse aşkım öyle der demez "akşama topikte kızlara sorarım. elbet bilgileri vardır. benden önce davranmışlardır" dedim . gülüyor bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bende tatlım , artık pek içemesemde çok severim kızmızı şarabı
Gerçektende çok güzel bişey burada paylaşmak. iyiki varsınız diyorum, iyiki rastladım.
Bugün aşkım aradı şu 4 ay kısa dönem olayını duymuş , iş sırasında yoğunluktan bakamadım o da sen araştır bana söylersin dedi. önceden olsa hangi habere inanacağımı şaşırırdım bugünse aşkım öyle der demez "akşama topikte kızlara sorarım. elbet bilgileri vardır. benden önce davranmışlardır" dedim . gülüyor bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Azcık var tabii beraber uçucaz magmayaaaBizimkinin adı Dopüng gecesi olsuunn
Anammm hemşo sayılırızz bende Mersinliyim tutimm. Bizimde gelinimiz Adanalı abimin eşii. Çok süper insan oluyor Adanalılar gerçekten. Evet yaa arada azcık fark olucak Tutimmm ama olsuunnn sanada davullu zurnalı Adana gecesi yapacaz. Çiğ köfte bilem yapacam size haa dansöz de getirelimmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2
:teytey::teytey::teytey:
aman adanalı yandım adanalıııı
ay çok güldüm yaaaa bugün hahahahadelikafadulden
Peri'cim canım sen Mersin'li misin?????? Benim aşkımda Mersin'li alkisalkisalkis
buarada bende seninle beraber bekleyeceğim Tuti'cim. birkaç güncük izin yüzünden...teşekkür ederim balım saolasın...sizin şafaklar azalıyor benimki izin kullandığı için 5 gün uzadı ühüüüüüüüüüüüüüüüü:gitme:
bende iskenderunda dogdum büyüdüm peri=)
yakiniz yani=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?