- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
perim haha maaşallah çok formundasın yaa...atar atarrrr merak etme bir bakmışız 01 adana abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
perim haha maaşallah çok formundasın yaa...atar atarrrr merak etme bir bakmışız 01 adana abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
![]()
misafirlere büyüteç verelim iyi incelesinler![]()
Sizi görünce kuduruyorum annemm delikafadulden Allahhhhhhhhhhhh 01 de varyaaaaa inletecez haaaa buralarıııııııııı kuduracazzz off gelicekk o günlerr gelicekk az kaldııı delikafadulden
kizlar görümcemle konusuyorum suan kusura bakmayin katilamiyorum size=)
Böyle bakmazlarsa darılırım ama
Tutim bu koyduğum resim o yana bu yana hareket ediodu çok güldüm koyarken yaa. Bak walla böyle bakmazlarsa darılırım ben![]()
kaydirigubbakcemile3 ay kızlar Allah iyiliğinizi versin.. sayenizde her gecem bu topikte geçmeye başladı. bişey değil sabahları kalmak zorunda olmasam heran burada olurum herhalde. çok tatlı, çok içtensiniz... nazar değmesin...
tabe yaaaaaaaaaaaaa keşke aynı gün tezkere alsak siz benden önce alcaksınız ama o ayrı olsun her gün davul zurnacı getiririz buraya hahahah
benimkide tesadüf heeee benimki adanalı 01 adana olunca kendi memeleketine gidick zaten hahahahaha diyorki aşkım 34 istanbula da uğrayacağım
kaydirigubbakcemile3 ay kızlar Allah iyiliğinizi versin.. sayenizde her gecem bu topikte geçmeye başladı. bişey değil sabahları kalmak zorunda olmasam heran burada olurum herhalde. çok tatlı, çok içtensiniz... nazar değmesin...
evet Tuti'cim yarında iş var. ben cumartesi'leri çalışmak zorunda olan bahtsız bedevilerdenim mirmirmirmiriçimizde kötülük yok cnm hepimiz halimizde anlıyoruz dertleşebiliyoruz bu çok güzel bişey sende çok ihmal etmeee bizi sabah işmi var ama yarın hafta sonuuuu:uhm: