• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

perim haha maaşallah çok formundasın yaa...atar atarrrr merak etme bir bakmışız 01 adana abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Son düzenleme:
Dedektif.gif

misafirlere büyüteç verelim iyi incelesinler :1:

Sizi görünce kuduruyorum annemm delikafadulden Allahhhhhhhhhhhh 01 de varyaaaaa inletecez haaaa buralarıııııııııı kuduracazzz off gelicekk o günlerr gelicekk az kaldııı delikafadulden
perim haha maaşallah çok formundasın yaa...atar atarrrr merak etme bir bakmışız 01 adana abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Sizi görünce kuduruyorum annemm delikafadulden Allahhhhhhhhhhhh 01 de varyaaaaa inletecez haaaa buralarıııııııııı kuduracazzz off gelicekk o günlerr gelicekk az kaldııı delikafadulden

tabe yaaaaaaaaaaaaa keşke aynı gün tezkere alsak siz benden önce alcaksınız ama o ayrı olsun her gün davul zurnacı getiririz buraya hahahah

benimkide tesadüf heeee benimki adanalı 01 adana olunca kendi memeleketine gidick zaten hahahahaha diyorki aşkım 34 istanbula da uğrayacağım

Tutim bu koyduğum resim o yana bu yana hareket ediodu çok güldüm koyarken yaa. Bak walla böyle bakmazlarsa darılırım ben :1:

kaydirigubbakcemile3 ay kızlar Allah iyiliğinizi versin.. sayenizde her gecem bu topikte geçmeye başladı. bişey değil sabahları kalmak zorunda olmasam heran burada olurum herhalde. çok tatlı, çok içtensiniz... nazar değmesin...:nazar:

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 ay kızlar Allah iyiliğinizi versin.. sayenizde her gecem bu topikte geçmeye başladı. bişey değil sabahları kalmak zorunda olmasam heran burada olurum herhalde. çok tatlı, çok içtensiniz... nazar değmesin...:nazar:

içimizde kötülük yok cnm hepimiz halimizde anlıyoruz dertleşebiliyoruz bu çok güzel bişey sende çok ihmal etmeee bizi sabah işmi var ama yarın hafta sonuuuu:uhm:

tabe yaaaaaaaaaaaaa keşke aynı gün tezkere alsak siz benden önce alcaksınız ama o ayrı olsun her gün davul zurnacı getiririz buraya hahahah

benimkide tesadüf heeee benimki adanalı 01 adana olunca kendi memeleketine gidick zaten hahahahaha diyorki aşkım 34 istanbula da uğrayacağım

Anammm hemşo sayılırızz bende Mersinliyim tutimm. Bizimde gelinimiz Adanalı abimin eşii. Çok süper insan oluyor Adanalılar gerçekten. Evet yaa arada azcık fark olucak Tutimmm ama olsuunnn sanada davullu zurnalı Adana gecesi yapacaz. Çiğ köfte bilem yapacam size haa dansöz de getirelimmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $Resim.webp
    $Resim.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 35
Canım gerçekten bende bu samimiyeti sıcaklığı sadece bu topikte bulabildimm. Herkes birbirinin halinden anlıyor kimse birbirini kırmıyor ve gereksiz üzüntülere sebep olmuyor. Gerçekten çok güzel bişi bu her zaman aramızda kal kırmızı şarabım kaydirigubbakcemile3 Kırmızı şarabı da çok severimm :içelim:

Vee Şafaklar ataarrr sositososito Canım tutim 109. Bizde 106. 3 güncük var bitanem aradaaa. zaten sen bizi son ay görr başlicaz iyice coşmayaa sırnaşık şey

Back