- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
ben hayatimda hic oturup ders calistigimi hatirlamiyorum..en son tezimi son bir günde hazirlayip vermistim diye bütün gece bilgisayar basinda calismistim ondada 1paket sigara bitirdim=/
sigara icince kafam daha iyi calisiyo sanki=D
kader arkdsı olduk ya ötesi var mı=))onlr orda bız burda ahh ahh devre dıolr ya bırbrılerıne aynen heh ıste bızde oleyız :1hug:
Uf bende ders çalışırken nasıl içtiğimi bilmiyorum ard arda yakıyorumm. Ahanda canım çekti böyle muhabbeti olunca daha bi canım çekiyor mereti cokacimcoook
anommmmmmmmmmm 2 misafir var =)
suan beni askimdan baska hicbirsey mesgul edemiyor canim inanirmisin=/
düsün pazartesi farkli bir sehirde uniye basliyorum hala kalacak yerim yok ama ben bunu bile düsünemiyorum=/
tüm gün aklim onda, acaba ne yapti iyimidir felan diye düsündükcede iciyorum iste=(
suan beni askimdan baska hicbirsey mesgul edemiyor canim inanirmisin=/
düsün pazartesi farkli bir sehirde uniye basliyorum hala kalacak yerim yok ama ben bunu bile düsünemiyorum=/
tüm gün aklim onda, acaba ne yapti iyimidir felan diye düsündükcede iciyorum iste=(
Tutiiimm müfettiştir kız onlaarrr :jeyyar: Teftiş var diyim ben sizee. turkbayragi kızlar buyrun gelin çay kahve ikram edelim cugara da var
düşünün artık nasıl gıpta edilen bi grubuz ki gizli takipçilerimiz var süperiz biz ya 335. dönem bi efsane :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?