- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
walla simdiye kadar iletisimde bir sorun yok ama ayak islerine kosuyorlarmis bütün gün..
bulasik yikamak, temizlik, yaprak toplama, komutana masaj vs=)
bide coook sogukmus acayp öksürüyor yazlik kamuflajla geziyorlar daha=(
ama kastamonudan iyi gibi sanki suan 25kisiler pazar günü 5kisi daha geliyor ve 8kisi köylere verilecekmis..pazartesiden itibaren 15gün daha egitim görüp öyle yapilacakmis dagitimlar..
tek canimizi skan su 12 gün zorunlu izin ondan yirtarsak baska bir terslik yok aslinda..
selammm kızlarrrrrrrr
selammm kızlarrrrrrrr
Evet zorunlu izin olayı saçma oldu. Sorma bizde sürekli ayak işleri yapıyoruz. Paso mıntıka temizliği... Tek koğus varmış bide 150 kişi aynı yerde yatıyor.. Ama Kastamonudan kat kat iyi... Sıra yok bi defa az kişi var... İyiyim çok rahatım diyor bakalım. Dağıtımda ilçe çıkmadı aşkıma ilde kaldı. O da iyi oldu ama burası teksas gibi diyor çarşı izni felan yok işte... Çıkmaması daha iyi zaten... :Saruboceq:
bu zorunlu izinde carsi izni yok diye veriliyormus sanirim zaten..öyle sacmaki sanki carsi izini askerlikten sayilmiyormus gibi.. sizdede varmi zorunl izin muhabbeti?
perim müfettiş kim kız
Yok cağlom şuan için öyle bişi. Saçma olmuş dicektim aslında, oldu diyince bizede var gbi oldu :ecrin_bebek: Zorla izin kullandırıyorlar ya hayret bişii. Ama tatlım Kastamonudaykende vardı öyle bişi hatırlarsan bayramda zorlunlu izin muhabbeti olmuştu. Sonra olmadı, belki buda öyle bişiidir. Sanmıyorum kullandırtıcaklarını ya..
müfettişmi=)) ayy valla çok güldüm perisoko:)
kaydirigubbakcemile3eyvahedigeldismile Cok korkuorum müfittiş ablalardaannnn eyvahedigeldismileaklinialirimsmile konustugumuz gibi miracle'ım. Take it easy make it easy !!! kaydirigubbakcemile3
@miracle_84 canım sen tek tipi düşünme boşverrrrrrrrrrrrrrr gel burda muhabbet dönüyor heheheheheh
@perim boşver kim ne derse desin bizim için ama biz saygı çerçevemizi bozmayalım bize yakışmaz
Aynneennnnn öyleeeeeeee tutimm. Burası mahalle diilki canımm. Hiç işim olmaz tartışmalarlaa. Biz asil hatunlarızz kaydirigubbakcemile3bayanssulusmilebayanssulusmile ohh misler gbi oldum vallahii. Kızlaar hadi oyun oynayalımmmm zemuszemusgamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?