335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Evet zorunlu izin olayı saçma oldu. Sorma bizde sürekli ayak işleri yapıyoruz. Paso mıntıka temizliği... Tek koğus varmış bide 150 kişi aynı yerde yatıyor.. Ama Kastamonudan kat kat iyi... Sıra yok bi defa az kişi var... İyiyim çok rahatım diyor bakalım. Dağıtımda ilçe çıkmadı aşkıma ilde kaldı. O da iyi oldu ama burası teksas gibi diyor çarşı izni felan yok işte... Çıkmaması daha iyi zaten... :Saruboceq:

bu zorunlu izinde carsi izni yok diye veriliyormus sanirim zaten..öyle sacmaki sanki carsi izini askerlikten sayilmiyormus gibi.. sizdede varmi zorunl izin muhabbeti?

Yok cağlom şuan için öyle bişi. Saçma olmuş dicektim aslında, oldu diyince bizede var gbi oldu :ecrin_bebek: Zorla izin kullandırıyorlar ya hayret bişii. Ama tatlım Kastamonudaykende vardı öyle bişi hatırlarsan bayramda zorlunlu izin muhabbeti olmuştu. Sonra olmadı, belki buda öyle bişiidir. Sanmıyorum kullandırtıcaklarını ya..
bu zorunlu izinde carsi izni yok diye veriliyormus sanirim zaten..öyle sacmaki sanki carsi izini askerlikten sayilmiyormus gibi.. sizdede varmi zorunl izin muhabbeti?

hosbulduk güzellerim,ayy geçmişi okudumda sonra bi netten su tek tıple ılgılı habrle bakayım dedım yıne bı tuhaflastım ben oofffff ne bu smdı ne yanı rafta yok rafta deıl....yok dusunmıcem hyr hyr ben en iisi okln ılk haftası bna dayatılan projelerı dusuneyım=)))

perim müfettiş kim kız

Boşver tutim biz asil insanlarız bayanssulusmile Bazı arkadaşlar gelip yazdıklarımızı okuyup kendi topiklerinde ileri geri konuşuyor ya, sonra bize saldırıyorlar suçumuz günahımız yokkenklava: bugün de tek tip muhabbeti oldu ya gene kaydirigubbakcemile3 teftiş var işte tutimm. aklinialirimsmile Neyse konuyu dağıtmayalım bayılıyorum bu topiğin asaletine, o yüzden burdayım zaten bayanssulusmile

walla kastamonuda hic öyle birsey duymadim ben..bayramda izin verilebilir dedi ama zorunlu degildi öyle demisti askim..
eger gercekten olursa böyle birsey ben burdan üniversiteden belge alip göndericem, cünkü gelip masterini yapmasi lazim, 31martta basliyor yeni dönem..eger 12günde izin binerse safaga yetisemez

@miracle_84 canım sen tek tipi düşünme boşverrrrrrrrrrrrrrr gel burda muhabbet dönüyor heheheheheh

@perim boşver kim ne derse desin bizim için ama biz saygı çerçevemizi bozmayalım bize yakışmaz

Aynneennnnn öyleeeeeeee tutimm. Burası mahalle diilki canımm. Hiç işim olmaz tartışmalarlaa. Biz asil hatunlarızz kaydirigubbakcemile3bayanssulusmilebayanssulusmile ohh misler gbi oldum vallahii. Kızlaar hadi oyun oynayalımmmm zemuszemusgamyoncuiremsu
@miracle_84 canım sen tek tipi düşünme boşverrrrrrrrrrrrrrr gel burda muhabbet dönüyor heheheheheh

@perim boşver kim ne derse desin bizim için ama biz saygı çerçevemizi bozmayalım bize yakışmaz

çak öyleyseeeekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…