335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kaydirigubbakcemile3 Tutim sanalda böyleyim sen gerçek hayatta hayal et arkadaşlarım benleyken 7/24 gülerler. Allah hiçç ağlatmasın kuzucuklarrr kaydirigubbakcemile3

ayy kizlar bise anlatcam size=(
sigara yaktim yine aklima geldi=(
ben 4senedir iciyordum sigara..askim 2sene..sonra birlikte olunca ikimizde biraktik sonra ben yine basladim oda basladi sonra benim birakmam icin yine birakti o ve bende biraktim..
ama askere gittiginden beri yine iciyorum ve haberi yok duysa cok kizar, üzülür biliyorum..
dün bana dediki askim ben bugün bitane sigara ictim özür dilerim..
kendimi nasil kötü hissettim anlatamam=(
sanki arkasindan is ceviriyormus gibi hissediyom her ictigimde =(

tatlım yazdklrında bi nevi kendmi gördüm yaa sanki,bende sigara içen biriym ve bnmkisi kullanmıyo ona söz vermstm bırkcm sen gıdnce dıe ama nerdeeeee....dedim işte gunde 2 tane içiorum aşkım fln ama yalan aynen dvm ediorum,ee nzmn bitick tamamen bu olay dedı sen geldgnde hıc ıcmıo olcm askım dedım,ztn tehtıt de edıo eger sen ıcmeye dvm edersn ben de baslrm dıe....sorma bende cok vıcdana zabı cekıorum ama azaltmayı absrdm en azındn bıde tamamen bırakablsm offff...

bu topikte sigara içmek yasaktır cezası 100 tl dir(töpe töpeeeeeeeeeeee)
içmeyin şu sigarayı yaw...

Canımsın yaa Çağlom, bence iş çeviriyor gibi olmuyorsun, zor günler geçiriyorsunuz içmeseniz daha iyi tabii ama onda teselli buluyorsan abartmadan 1 2 tane iç bence daha çok stres olma, hemn zamanında bırakabilmişsiniz ne güzel. Bu tekrar yapabileceğiniz anlamına gelir. O dönünce gene beraber bırakırsınız canım sıkma bence kendinii. Benm aşkımda içmiyor ve o dönünceye kadar bırakmak zorunda olduğumu söylüyorrr. Yavaştan azaltmaya başlamalıyım. Günde 2 paket içiyorum resmen gittiğinden beri :sinifsinif: Bilmesini istemiyorsan beraber bırakırız canımm bende çok tiryakiyim nasıl yapıcam bilmiyorummmm eyvahedigeldismile

OoOOo Kızlaaar halimiz harappp !! Tutim dışında hepimiz aynı durumdayız neredeyse. O halde napıyoruzzz el ele verip bu pislikten yavaştan kurtulmaya bakıyoruz askerlerimiz dönemedenn. Tutimiz tertemiz ciğerleriyle bize yardımcı olurr kaydirigubbakcemile3

ya bende azalttim 1paket iki gün gidiyor artik=/
ama yinede birakamiyorum hele bu dönemde...
gecen babamla bütün gün yoldaydim aksama dogru artik dudaklarimi yemeye basladim icmedim diye=(
o bir tane icti diye kendini kötü hissetmis hemen söyledi ben paket paket götürüyom haberi bile yok=(

sizler varken mümkün mü tuticim=)hele perisokonun esprilerine hastayım çok gülüyorum yemnle:)))

bugün bnide çok güldürdü hahahhaa allah ağlatmasınnnn canımmm

Kızlar yalancı FOX'ta TEK TİP ile ilgili haber var birazdan bilginize... klava:

anti fox tw hayatta izlemem onuuu...tek tipi görcek onlar yakında bir takvim gazetesi birde fox tw

içmeyin şu meretleri ywwww

aynen yaa en acilinden bırklm valla ben basldm cabalra da vermlı mı dersenız ıhh ıhhh...tutiiiiiii bize yardm ettttttttttteyvahedigeldismile

Daha çok güldürcem bebişlerim siziiii. Ağlamakkk yokk gururla yolumuza devam edicezz, kah gülücez kah hüzünlenicezz ama hep mutlu ve umutlu olucazzz. ay iyiki geldim buraya yaa. sizler olmasanız ne yapardım bilmiyorum gerçektenn, sanki kırk yıllık dostlarımmışsınız gbi hissediyorum :1hug:
sizler varken mümkün mü tuticim=)hele perisokonun esprilerine hastayım çok gülüyorum yemnle:)))

normal bı donemde deılız zor gunler yasıyoruz tabıkı tum bunlr sıgara ıcmek ıcın bı bahane deıl asla da olamaz ama en zayıf oldgmz donemdeyız sanırm o yuzden oluyo bunlar.ama ben sunu farkettım bıseylerle youn bı seklde ugrasırsam aklıma sıgara gelmıo mesela bgn projlr ıcın cok vakt gecrdm bılg basnda onu oku bunu oku derken baktm baya bı saat gecms ben sıgara ıcmemısımzemuszemus

Uf çağlom yaa askerim gitti gideli önce 1 tanesini yiyor ardından 1 tane içiyorum anca öyle geçiyor hırsım kaydirigubbakcemile ay neler yapıyorum ben kendime yaa eyvahedigeldismile evet evet azaltmaya başlayalım yavaştan. Ay bebeklerimize hazırlık yapalımm. Onlar gelmeden içeriyi temizlemek lazım kızlarr. Pis pis dumanlı bedenimize almayalım yavruşlarımızı kıyamammmm:ecrin_bebek::1hug:

kader arkdsı olduk ya ötesi var mı=))onlr orda bız burda ahh ahh devre dıolr ya bırbrılerıne aynen heh ıste bızde oleyız :1hug:

ben hayatimda hic oturup ders calistigimi hatirlamiyorum..en son tezimi son bir günde hazirlayip vermistim diye bütün gece bilgisayar basinda calismistim ondada 1paket sigara bitirdim=/
sigara icince kafam daha iyi calisiyo sanki=D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…