• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

@ Tuti Dogumgünün kutlu olsun sekerimm, nice mutlu yillar dilerim sana tüm sevdiklerin ve yaninda olmasini istedigin insanlarla birlikte. Umarim enistem olmadan gecirdigin son dogumgünü olur bu, son ayri kalisiniz=) iyiki dogmussun canim..

@red_wine
canim telefon meselesi bizdede aynen öyle oldu..askim riske girmek istemedi ve iyikide öyle yapti cok önemli degil ankesörlüden görüsebildigimiz sürece..carsi izini bizdede yok..hatta carsi izni yokmus diye 12 gün zorunlu izin kullanmalari gerektigini söylemis komutanlar, sadece gerekceleri olan yani zamaninda gitmesi gerekenler belge getirirp gitmeyebilirlermis..nisanlimda almanyada master yapacakti askerligi araya girince gelmek zorunda kaldi..komutanla konusup anlatacakmis durumu en gec martta yetismesi lazim cünkü buraya ve islemler sürüyor 1aydan fazla..

gunaydin herkese :))
@tuti canım gercekten oyleymis al al bitmiyor..dediğim gibi henüz başlamadım gerçi ama annemle konuştuk gecen gün vallahi daha konuşurken bana sıkıntı bastı :) annemle anneannem zamanında bir seyler almışlar bı de :) onları çıkartmamız lazım daha bı bakalım çok mu modası gecik seyler :) anneannem sagolsun plastik kaplarımı a dan z ye tamamlamış :) silikon kek kalıplarına kadar herseyi almış:) evindeki mutfak dolaplarını ağzına kadar doldurmuş :) misafir takimim var zaten ama günlük olarak ta bernardo dan bir takım beğendim :) hala aklımda fiyatida çok uygundu..dediğin gibi küçük ev aletlerini son Dakika'ya birakicam onların bir kısmı hediye de gelir zaten :) zor ama zevkli ya :)

@ Tuti Dogumgünün kutlu olsun sekerimm, nice mutlu yillar dilerim sana tüm sevdiklerin ve yaninda olmasini istedigin insanlarla birlikte. Umarim enistem olmadan gecirdigin son dogumgünü olur bu, son ayri kalisiniz=) iyiki dogmussun canim..

canım benim çok teşekkür ederim hep beraber inşallah çok mersi güzel dileklerin için tatlım

gunaydin herkese :))
@tuti canım gercekten oyleymis al al bitmiyor..dediğim gibi henüz başlamadım gerçi ama annemle konuştuk gecen gün vallahi daha konuşurken bana sıkıntı bastı :) annemle anneannem zamanında bir seyler almışlar bı de :) onları çıkartmamız lazım daha bı bakalım çok mu modası gecik seyler :) anneannem sagolsun plastik kaplarımı a dan z ye tamamlamış :) silikon kek kalıplarına kadar herseyi almış:) evindeki mutfak dolaplarını ağzına kadar doldurmuş :) misafir takimim var zaten ama günlük olarak ta bernardo dan bir takım beğendim :) hala aklımda fiyatida çok uygundu..dediğin gibi küçük ev aletlerini son Dakika'ya birakicam onların bir kısmı hediye de gelir zaten :) zor ama zevkli ya :)

canım aynen benim babannmde ben doğar doğmaz başlamış çeyizimi düzmeye haha bir çoğunu verdim çünkü çok tarzıma uymayan şeyler vardı evlenecek olan insanlara verdim ananemde saolsun benim beğendiklerimi alır hep kafasına göre almaz ama babannem kafasına göre alıyor oda hoşuma gitmiyor =)))

kızlar aşkım Ağrı'ya varmış tekrar şafak saymaya devam edicem burası çok garip bir yer diyor soğukmu hava dedim çok değil dedi bir an önce bitirip gelsinlerrrrr
:gitme:

Son düzenleme:
canım benim çok teşekkür ederim hep beraber inşallah çok mersi güzel dileklerin için tatlım

canım aynen benim babannmde ben doğar doğmaz başlamış çeyizimi düzmeye haha bir çoğunu verdim çünkü çok tarzıma uymayan şeyler vardı evlenecek olan insanlara verdim ananemde saolsun benim beğendiklerimi alır hep kafasına göre almaz ama babannem kafasına göre alıyor oda hoşuma gitmiyor =)))

kızlar aşkım Ağrı'ya varmış tekrar şafak saymaya devam edicem burası çok garip bir yer diyor soğukmu hava dedim çok değil dedi bir an önce bitirip gelsinlerrrrr
:gitme:

ne cabuk kiz=S sabah 7bucukta cikmadimi??
simdi ona cok farkli gelicek orasi alismasi zaman alir, benimki hala alisamadi bir hafta olucak nerdeyse düsün yani..
dün komutan demiski o sporcu cocugu cagirin, gitmis masaj yaptirmis adam kendine:kızgın: komutanlarin isi gücü olmayinca can skintisindan egitim veriyorlarmis saga dön sola dön felan diye sonrada en ufak seye ceza veriyorlarmis 50sinav cektirmek felan..birde bütün gün agactan dökülen yapraklari toplatiyorlar,bulasik yikatiyorlar bize diyor, kiyamam ben ona yaaa:delphin:

ne cabuk kiz=S sabah 7bucukta cikmadimi??
simdi ona cok farkli gelicek orasi alismasi zaman alir, benimki hala alisamadi bir hafta olucak nerdeyse düsün yani..
dün komutan demiski o sporcu cocugu cagirin, gitmis masaj yaptirmis adam kendine:kızgın: komutanlarin isi gücü olmayinca can skintisindan egitim veriyorlarmis saga dön sola dön felan diye sonrada en ufak seye ceza veriyorlarmis 50sinav cektirmek felan..birde bütün gün agactan dökülen yapraklari toplatiyorlar,bulasik yikatiyorlar bize diyor, kiyamam ben ona yaaa:delphin:

canım uçakla gitti erzuruma erzurumda kastamonu daki bir asker arkadaşı varmış o asker arkadaşının kız arkadaşıda erzurumda okuyormuş kız arkadaşının yanına gitmiş galiba erzurumdan ağrı için otobüs biletini o asker arkadaşı ayarlamış zaten erzurumdan ağrı 2,5 saatmiş aradığımda taksideydi birliğe gidiyorum dedi arıcam seni aşkım dedi...
yok artık masajmı yaptırmış oha yaaa daha neler duycaz bakalım...
bu arada dün benimki ile yemeğe gittiğimiz yer var taksimde sürekli oraya gideriz orda çalışan garson çocuk benimkine abi kaç aydır yoksun hayırdır falan dedi benimkide askerim ben dedi nerde yapıyorsun dedi ağrı değince yapma ya dedi neresi dedi doğu beyazıt yada ağrı il jandarmadaysan beni ara kuzeni orda komutanmış yardımcı olucam sana dedi telefonunu falan aldılar bakalım akşamadoğru belli olur artık hayırlısı bakalım....

tuti cnm doğumgünün kutlu olsun nice yıllara enişteyle ve sevdiklerinle beraber insallah;))

canım çoooooooooooooooooooook tşekkür ederim güzl dileklerin için saolllopuyorumnanaktan

Kızlarrrrrrr bu takvim gazetesi ne derece güvenilir bilemiyorum ancak bugün okuduğum bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum.Zira bu haber bütün gün ayaklarımı yerden kesmeye yetti umarım doğrudurrr !!!!!
Kısa Döbem 4 aya iniyor !!! Askerlik süresini 15'ten 12 aya düşüren hazırlıkta üniversite mezunlarının mağduriyeti 2 aylık indirimle aşılacak. Tek Tip askerliğe üniversiteliler mağdur olur itirazında bulunan hükümet, yeni bir projeyi masaya yatırdı. Buna göre askerlik 12 aya kısa dönem ise 6 aydan 4 aya iniyor !!! Eğer bu haber doğruysaaa, kızlar hemen ümitlenmeyelim sadece paylaştım ama neredeyse tek tip çıksın diye dua eder hale geldim. Of şaka gibi bu yeni haber bizim şansımız mı yoksa? Eğer böyle bişi olursa direk plakalardayız hemde ne plaka !! Kızlar dediğim gibi sadece paylaştım ama doğru olmasını ümit ediyorummm !!!!!!!!

Haberi nette de buldum kızlarrrr buyrunn, sizde bi bakın internete düşmüş bayaa araştırıyorumda. Of Allahım nolur bi mucize olsunnn... Böylelikle herkes mutlu olmuş olucakk. bayanssulusmile boshayallersmile. Link veremiyormuşum kızlar msg sayımın 100 olması gerektiğinden. Google'a kısa dönem 4 aya iniyor yazarsanız çıkıyor.

Kızlaar hadi geliinn çok heyecanlandımmm, kendi kendime çok fena heyecan yaptımm sizle konuşmalıyızzzz, heyecanla haberleri bekliyorummmmm

perisoko cnm takvim ve fox haber yalan haber yapıyor inanmayın ayrıca takvim ve fox haber şikayet edilmiş ben inanmıyorum bu medya kuruluşlarına...

valla kendmi buna inandrmk istemiorum acıkcası,ztn yakn zmnda su tek tiple fazlasıyla yatp kalktm aman uzadı ucıck dıe pskljm berbt oldu,o yuzdn suan 6aya da razym ben=) hayalkırıklgı yasamak ıstemıorum

miracle_84 haha aynen tatlım ya tek tip kabusumuz oldu bizimkilerin askerliği uzayacak diye bende razıyım 5,5 aya artık

bugünden itibaren şafak saymaya devam şafak:110

bence 4 aya indirmezler,inse dahi bizimkileri vurmaz zaten kızlar,hiç bosuna heveslenmeyelim... Aman uzamasın da gerisi önemli değil...

Bencede uzamasın da inmesin kalsın öyle ben razıyım.. Sadece sizle paylaşmak istedim doğruluğundan tereddüt ederek... Şafak 107 :nazar:turkbayragi

selam kızlar :)
ya o haberı bende duydum sımdı ama bence pek guvenmeyın :( mayıs ta secım var kızlar..bedellı bıle cıkarır bunlar bu gıdısle..bı gun tek tıp dıyorlar,yatıp kalkıyorlar rafa kalktı dıyorlar,bı daha yatıp kalkıyorlar,4 ay dıyorlar....dıyorlar da dıyorlar...ben artık hıc guvenmıyorum,ınanmıyorum..
5,5 ay gıtsın gelsın de sag salım..ondan sonra uzar mı kısalır mı bedellı mı cıkar..hıııcccc sıkmıycam canımı..5,5 ay a bıle razıyım yanı...uzamasın yeter :gitme:

Merhaba kızlaropuyorumnanaktan.....Şafaklar azalıyor gitgidekaydirigubbakcemile2

Tuticim doğum günün kutlu olsun canım sevdilerinle,sağlıkla,güzel bir ömür geçirirsin inşallahh:1hug:

En azından şunu öğrenmişler. Tek tip'in üniversitelileri mağdur edeceği biliniyor artık. Bu yüzden çıksa bile bu kadar şeyden sonra uzamaz diye düşünüyorum. Kısalsada fena olmaz ama bayanssulusmile

Back