• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Canım benim askerim bugün teslim oldu henüz. Ordaki ilk günü. Bide kura çekilicekmiş Çarşamba günü. O çekilmeden belli olmicak nereye gideceği. O yüzden ordakilerde bilmiyor daha. Senin askerin kurayı çekti demekki ya da farklı oluyor Diyarbakırla Sivas. Elim yüreğimde bekliyorum Çarşambayı. eyvahedigeldismile

benimki dün teslim oldu ondan öyle canim.. artik kurami cekmisler nasil belirlemisler bende bilmiyorum ama nasil bir yerdir diye arastirip duruyorum..ilce olarak kötü bir yere benzemiyor ama askeriyesi nasildir allah bilir..
hayirlisi olsun sizin icinde insallah canimm

arkadaşlar bu tezkere sınır ötesi ile alaklaı bir şey sanırım ertelendi anladığım kadarı ile yada ertelenecek...

red-wine cnm senin kuzenin hataydaydı demek iyi yere düşmüş tatlım çünkü hatay-kastamonu ve bir kaç daha yer direk doğuya attı askerleri cnm usta birliğine benimkide kastamonu-gölköyde acemiliğini tamamladı doğuya düştü cuma günü yola çıkıyor...
allah tez wakitte kavuştursun cnm erkek arkadaşına ve kuzenine erkek arkadaşın iyi yerde maaşalah ...

benimki dün teslim oldu ondan öyle canim.. artik kurami cekmisler nasil belirlemisler bende bilmiyorum ama nasil bir yerdir diye arastirip duruyorum..ilce olarak kötü bir yere benzemiyor ama askeriyesi nasildir allah bilir..
hayirlisi olsun sizin icinde insallah canimm

Saol Çağlocum yaaaa..Canım inşallah iyi bir yerdir, rahat eder askerinde sende.. Gerçekten Allahım bütün askerlerimize içi sırada bizimkilere gittikleri yerde huzurlu ve olabildiği kadar rahat olmayı nasip etsin. Ben kaçıyorum canm yarın tekrar konuşuruz olumunekankayizsmile bu arada Şafak 109turkbayragi

Saol Çağlocum yaaaa..Canım inşallah iyi bir yerdir, rahat eder askerinde sende.. Gerçekten Allahım bütün askerlerimize içi sırada bizimkilere gittikleri yerde huzurlu ve olabildiği kadar rahat olmayı nasip etsin. Ben kaçıyorum canm yarın tekrar konuşuruz olumunekankayizsmile bu arada Şafak 109turkbayragi

benim safagim neden 111=(
neyse bu safak olayi kördügüm oldu resmen=)
iyi geceler canim, güzel dileklerin icin cok sagol..
Allah hepimize sagsaglim kavusmayi nasip etsin insallah..

Kızlar haberleri gördünüz mü tek tip tasarısı gelmiş başbakanlığa ne olucak bizimkileri etkiler mi?Of yaa şu ülkede herşey belirsiz etkilerse ne olacak şafağımız 108 den 312 lere mi çıkıcak?:gitme:Offf bi açıklama yapsınlar artık ya ağlayalım şafak 312 oldu diye yada yüreğimize su serpilsin bize de yazıkmafoldumben.Uzun döemleri kısaltsınlar ona bişey diyen yok ama bizim sürelere dokunmasınlar yaa:sinifsinif:.Ben sevgilimi 155 gün diye gönderdim birden hadi 360 derlerse offfffffffffff yaaa:gitme:

Şafak bugünn 108....Ben iki haneli sayılara az kaldı diye sevinirken tek tip bize vurursa ve şafak 300 lere çıkarsa offfffffffffff yaaaaaaaaa offfffffffffff:gitme:

Son düzenleme:
Şafak bugünn 108....Ben iki haneli sayılara az kaldı diye sevinirken tek tip bize vurursa ve şafak 300 lere çıkarsa offfffffffffff yaaaaaaaaa offfffffffffff:gitme:

canım moralini yüksek tut çok bizi vurmayacak tektip,şu an taslak teslim edildi sadece,bakanlar tarafından incelenecek tartışılacak hem bu taslak tartışması kaçıncı sırada olacak kim bilir.meclis açıldığında yapılacak ilk iş bütçe görüşmeleri olacak emin olun uzuun bi süre sonra girecek yasaya, kasım-aralık gibi girsede çok zor bizi vurması,şu an 337.dönemlerin bile k.d. olma ihtimalleri war, heralde en bahtsız şafak sayanlar grubuyuz...bolca dua edelim

adamin söyledikleri sacmalik ötesi birsey..izledim bende..
hükümetin kararini beklemekten baska caremiz yok son karar onlarin sonucta..

nede olsa o da emekli bi tuğgeneral hiç mağdur olacakları düşünen yok söyledikleri tek şey eğitimli insan dan daha fazla faydalanmak(!)
yeni açıklama geldi vecdi gönülden ''tasarı yok ''

nede olsa o da emekli bi tuğgeneral hiç mağdur olacakları düşünen yok söyledikleri tek şey eğitimli insan dan daha fazla faydalanmak(!)
yeni açıklama geldi vecdi gönülden ''tasarı yok ''

basbakana verilmis bir dosya var ama..
neden asker ihtiyacinin böyle kapatilacagini düsündüklerini ve nasil birsey planladiklarini anlatan bir dosya..

yine de önemli olan taslak sonuçta bakanlar kurulu tarafından verilecek bi karar var,ben ya er ya da geç yürürlüğe girecek ama ben 335.k.d.leri etkilemiyecğine inanıyorum...

kızlar bence bu 9 ay bizimkilere vurmaz diye tahmin ediyorum çünkü mesela benim eşim memur ve askere giderken ücretsiz izin için dilekçe veriliyor ve ne zaman işe tekrar başlayacağı orda yazıyor eee uzarsa bu da uzıycak bunları düşünürler heralde uzatmazlar 6 ayları inşallah uzatmazlar kafamçokkarıştı

Ya çok merak ediyorum eğitimli insandan nasıl yararlancaklar maliyeciden kantinci,öğretmenlerden kendi çocuklarının derslerine yardım ettirerek mi nasıl biri bunu da açıklasada öğensek nasıl?Sinir oluyorum yaalsanaalsanasmile ne olacağı belli değil ben sevgilimi 155 gün gönderdim şimdi pat diye 360 a çıkma gibi bi durum var.:gitme:Kızlar bende iyi düşünmek istiyorum ama askerlik bu mantık yok maalesef..mafoldumbenAskerdekileri etkilerse herkesi etkiler diyorlar daha önce olduğu gibi ben bundan çok korkuyorum.Madem adalet deniliyor o zaman kısa dönemlere dokunulmasın uzun dönemlerin ki kısaltılsın bir an önce profesyonel askerliğe geçilsin.

sakin olalim bence, ortada bir durum yok..
bunu istemeyen binlerce üniversite ögrencisi,mezunu insan var, yanliz degiliz bu konuda..
iyi düsününki iyi olsun..
bizimkileri etkileyecegini bende düsünmüyorum, ilk günden beri söylüyorum bunu..
o yüzden kizlarr no panik=) relaxxx=)

sakin olalim bence, ortada bir durum yok..
bunu istemeyen binlerce üniversite ögrencisi,mezunu insan var, yanliz degiliz bu konuda..
iyi düsününki iyi olsun..
bizimkileri etkileyecegini bende düsünmüyorum, ilk günden beri söylüyorum bunu..
o yüzden kizlarr no panik=) relaxxx=)

İnşallahhh öyle olur canım dileğimiz bukaydirigubbakcemile5Şafak 100 lerdeyken 300 lere fırlamaz inşallahhhh:Saruboceq:

benim safagim neden 111=(
neyse bu safak olayi kördügüm oldu resmen=)
iyi geceler canim, güzel dileklerin icin cok sagol..
Allah hepimize sagsaglim kavusmayi nasip etsin insallah..

Canım seninde şafağın 109 atarsa 108. Askerim geldiğinde bizzat anladı bu mevzuyu. Ayların 31 veya 30 çekmesinden kaynaklanıyormuş bu. Çıkış tarihleri 12 Ocak (İzin kullanmayanların) Bu yüzden askerim kendisi dedi Şafak 109 bugün atarsa 108 :1hug:

Kızlar bu arada tel tip HİÇBİR KOŞULDA bizim askerlerimizi etkilemicek... Buna adım gibi eminim. Lütfen rahat olalım içinizi ferah tutun.. kaydirigubbakcemile5

Canım seninde şafağın 109 atarsa 108. Askerim geldiğinde bizzat anladı bu mevzuyu. Ayların 31 veya 30 çekmesinden kaynaklanıyormuş bu. Çıkış tarihleri 12 Ocak (İzin kullanmayanların) Bu yüzden askerim kendisi dedi Şafak 109 bugün atarsa 108 :1hug:

aaaaaaa nasil yani 12ocak?? ciddimisin sen?? bu harika bir haber yaa=)
insallah dedigin gibidir canimm=)
ayy heyecan yaptim resmen=D
sanki yarin gelecek gibi=) ama 5gün 5gündür sonucta=)

Back