- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
Canım benim askerim bugün teslim oldu henüz. Ordaki ilk günü. Bide kura çekilicekmiş Çarşamba günü. O çekilmeden belli olmicak nereye gideceği. O yüzden ordakilerde bilmiyor daha. Senin askerin kurayı çekti demekki ya da farklı oluyor Diyarbakırla Sivas. Elim yüreğimde bekliyorum Çarşambayı. eyvahedigeldismile
benimki dün teslim oldu ondan öyle canim.. artik kurami cekmisler nasil belirlemisler bende bilmiyorum ama nasil bir yerdir diye arastirip duruyorum..ilce olarak kötü bir yere benzemiyor ama askeriyesi nasildir allah bilir..
hayirlisi olsun sizin icinde insallah canimm
Saol Çağlocum yaaaa..Canım inşallah iyi bir yerdir, rahat eder askerinde sende.. Gerçekten Allahım bütün askerlerimize içi sırada bizimkilere gittikleri yerde huzurlu ve olabildiği kadar rahat olmayı nasip etsin. Ben kaçıyorum canm yarın tekrar konuşuruz olumunekankayizsmile bu arada Şafak 109turkbayragi
Şafak bugünn 108....Ben iki haneli sayılara az kaldı diye sevinirken tek tip bize vurursa ve şafak 300 lere çıkarsa offfffffffffff yaaaaaaaaa offfffffffffff:gitme:
ntv'de şu an tektip ve bedelli tartışılıyor...
adamin söyledikleri sacmalik ötesi birsey..izledim bende..
hükümetin kararini beklemekten baska caremiz yok son karar onlarin sonucta..
nede olsa o da emekli bi tuğgeneral hiç mağdur olacakları düşünen yok söyledikleri tek şey eğitimli insan dan daha fazla faydalanmak(!)
yeni açıklama geldi vecdi gönülden ''tasarı yok ''
sakin olalim bence, ortada bir durum yok..
bunu istemeyen binlerce üniversite ögrencisi,mezunu insan var, yanliz degiliz bu konuda..
iyi düsününki iyi olsun..
bizimkileri etkileyecegini bende düsünmüyorum, ilk günden beri söylüyorum bunu..
o yüzden kizlarr no panik=) relaxxx=)
benim safagim neden 111=(
neyse bu safak olayi kördügüm oldu resmen=)
iyi geceler canim, güzel dileklerin icin cok sagol..
Allah hepimize sagsaglim kavusmayi nasip etsin insallah..
Canım seninde şafağın 109 atarsa 108. Askerim geldiğinde bizzat anladı bu mevzuyu. Ayların 31 veya 30 çekmesinden kaynaklanıyormuş bu. Çıkış tarihleri 12 Ocak (İzin kullanmayanların) Bu yüzden askerim kendisi dedi Şafak 109 bugün atarsa 108 :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?