• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Benimki 3. bölükte canim.. ama bölükler postallara ayriliyor ve her postal farkli alanda yarisiyor.. bizimkilere atis cikmis cok mutluydu=) sonra kazanan bölüge madalya gibi birsey veriyorlar yani onlardan sonra gelenler görüyorlar iste bu bölük atista birinci bu bölük egitimde felan filan iste=) sanki sinava calisiyor gibi millet oturup egitimde ögrendiklerini ezberliyormus düsünsene=)

Çok hoş yaa :1: canım bütün hafta akşam atışları vardı. Heralde benim sevgilimin bölüğüde yarışlara katılıcak. Epeyce çalışıp yoruldular, hakeden kazansın diyelim :D Böylece son haftada çabucak geçti oyalandılar. kaydirigubbakcemile5

ay ne güzel eşleri aynı yerde askerlik yapanlar muhabbet ediyor. aksarayda askerlik yapan eşi olan yokmu kızlar...?

Evet canım çok tatlı ve motive edici bir topik gerçekten. Hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktanbayanssulusmile benim ve çağlonun askerleri kastamonuda canım. usta birlikleri doğu malesef. seninde kısa dönem mi ? usta birliği mi aksaray ? :hulya:

kizlar bugün aldigim iyi bir haberi sizlerle paylasayim=)
nisanlimin ablasinin ögretmen oldugu okulda milli güvenlik dersine giren komutanla konusmus ablasi..
demiski biz cok tedirginiz nedir bu askerlik olayi, elimizi verdik kolumuzu kurtaramiyoruz..
adam demiski böyle birseyden bizimde sadece haberlerden haberimiz oluyor yoksa konusu bile gecmiyor askeriyede..böyle bir durum olsa bile kesinlikle bundan sonraki dönemdekiler etkilenecektir.. yani merak etmeyin canlar hersey güzel olacak=)

son günlerde aldığm en güzell haberrrr çok saol cnm :dance:

ayrıca Geliboluda sevgilisi nişanlısı eşi olan kimse yokmuuuuu ??

nisanlimin ablasinin ögretmen oldugu okulda milli güvenlik dersine giren komutanla konusmus ablasi..
demiski biz cok tedirginiz nedir bu askerlik olayi, elimizi verdik kolumuzu kurtaramiyoruz..
adam demiski böyle birseyden bizimde sadece haberlerden haberimiz oluyor yoksa konusu bile gecmiyor askeriyede..böyle bir durum olsa bile kesinlikle bundan sonraki dönemdekiler etkilenecektir.. yani merak etmeyin canlar hersey güzel olacak=)

yaa hadi insallah be cnm,umudumu kaybetmiş değilim=)

Çok hoş yaa :1: canım bütün hafta akşam atışları vardı. Heralde benim sevgilimin bölüğüde yarışlara katılıcak. Epeyce çalışıp yoruldular, hakeden kazansın diyelim :D Böylece son haftada çabucak geçti oyalandılar. kaydirigubbakcemile5

herkes katilcak yarislara canim mecbur zaten=)
4 alan var.. Atis, egitim, spor ve bakim(yani silah bakimi felan filan)
sadece pratik olmuyormus yarislar teorik sorular felanda varmis yani enteresan birsey=)
evet dolu geciyor son günler bile.. yoruluyorlar ama böylece zaman daha cabuk geciyor onlar icin

[/B]
Herhangi bir değişiklik olmicak canım merak etme sen bayanssulusmile en kısa zamanda sağ salim kavuşuruz inşallah.. Çok zormuş gerçekten asker beklemek. Durmadan ağlıyorum bende. En ufak şey beni darmadağın etmeye yetiyor. kafamçokkarıştı

Offf bende öylleyim yaa bişey olsun anında gözlerim doluyooo mafoldumben

Geçicek inşallahh bi 100 ler bitseydi sanki daha çabuk geçecek ondan sonrası :hulya:

Gevezeee inanıyorum bende az kaldı ve şu 100 ler bitse hemen geçecek gibi geliyor banada olumunekankayizsmile

Ayyyy canımmm süper bir haber buuu Şeniz
İnşallah canım herşey çok güzel olacak...

inşallah herşey güzel olur cnm artık şu uzama stresinden kurtulalım ne şans varmış bizdede nasıl stresli bekliyoruz bilmiyorumkismile

Canım stres yapmaa ben inanıyorum inşallahh çıkmayacak sende inan bitanem öylede dua et :Saruboceq:

Çok sevindim canımm opuyorumnanaktan Bende çıksa bile bizim askerlerimizi etkilemeyeceğine inanıyorum. :Saruboceq::lepi:turkbayragi

Bendee bendeee :lepi:

Kızlar hepinizee iyi geceler diliyorum gece rüyanızda askerlerinizi görün opuyorumnanaktan

Şafak 116 turkbayragi (20 dk sooraa)

selam kızlarrr ben çok fenayımmmmmm ...
bu arada 3 kişi olmuşusz perisoko benim aşkımda kastamonuda 4.cü bölükte bu arada kızlar gçmişi fazla okuyamadım ama size süper bir haberim var....

bugün benim aşkımın komutanı 2 tane savcı asker ve birde bir milletvekilinin oğlu muhabbet ediyorlarmış tek tip askerlikten konu açılmış benimki demişki komutana komutanım tk tip askerlik bize vurursa hakkımızı nasıl arayacağız falan demiş savcı 2 asker hemen müdahele etmiş askerlik yasası denilen bişey var bize 6 ay süre verildi bu süre içinde görevimizi yerine getirmek zorundayız eğer tek tip bize vurursa ne olcak komutanım demiş komutanda saçmalamayın çocuklar demiş sizin 6 ay yapacağınıza dair elimizde bilgi ve imzalar var ancak tek tipin bu kadar kolay olacağını sanmıyorum olsada sizi etkilmez ancak 337 dönemi etkiler demiş...bu arada bnim aşkımın koğuşunda bir çocuk varmış babası milletvekiliymiş babası size vurmaz rahat olun demiş...

selam kızlarrr ben çok fenayımmmmmm ...
bu arada 3 kişi olmuşusz perisoko benim aşkımda kastamonuda 4.cü bölükte bu arada kızlar gçmişi fazla okuyamadım ama size süper bir haberim var....

bugün benim aşkımın komutanı 2 tane savcı asker ve birde bir milletvekilinin oğlu muhabbet ediyorlarmış tek tip askerlikten konu açılmış benimki demişki komutana komutanım tk tip askerlik bize vurursa hakkımızı nasıl arayacağız falan demiş savcı 2 asker hemen müdahele etmiş askerlik yasası denilen bişey var bize 6 ay süre verildi bu süre içinde görevimizi yerine getirmek zorundayız eğer tek tip bize vurursa ne olcak komutanım demiş komutanda saçmalamayın çocuklar demiş sizin 6 ay yapacağınıza dair elimizde bilgi ve imzalar var ancak tek tipin bu kadar kolay olacağını sanmıyorum olsada sizi etkilmez ancak 337 dönemi etkiler demiş...bu arada bnim aşkımın koğuşunda bir çocuk varmış babası milletvekiliymiş babası size vurmaz rahat olun demiş...

bugn aldığm ikinci güzell haberrrr :teytey: bu arada şafak artk 116 kızlar allh hpimize sabır versinnn :))

Tutiiii bende bugün görümcemle görüstüm=)
onunda okulunca komutan var ögretmenlik yapiyor, o adamda demis bundan sonra gelenlere vuracak..
bizim elimize daha hicbir bilgi gelmedi yani rahat olun demis =)
dualarimiz kabul olcak insallah canimm benimmm=)

bu arada caglocum benım aşkıma 2 gun yol ıznı wermısler sıze nasııl 1 gun anlamadım ne sacma bu arada benım askım komutanı ıle konusmus bugun ızın kullanıp kullanmamak ıcın komutanı demıskı kullan demıs 1 hafta cunku sızı 1 hafta ıcınde ancak ılce ıllere dagıtırlar demıs sen 1 hafta ızın kulan gıttıgınde 1 hafta nereye hangı ılceye gıdıcm sıkıntısı cekme bosuna demıs ıznın bıttıgınde dırek bırlıgıne teslım olursun zaten bısey demısokı 1 hafta gec gelıcen memleketıne kız arkadasınla vakıt gecır demıs kanka olmuslar komutanla =))))))))) bu arada yarın bızımkılerınde yarısı varmıs askım yarın arayamayabılırım dedı...

son 2 gün allahıma çok şükür...

Tutiiii bende bugün görümcemle görüstüm=)
onunda okulunca komutan var ögretmenlik yapiyor, o adamda demis bundan sonra gelenlere vuracak..
bizim elimize daha hicbir bilgi gelmedi yani rahat olun demis =)
dualarimiz kabul olcak insallah canimm benimmm=)

:teytey::teytey::teytey:
amanın yandannn lilililililili harika bir haberrrrrrrr maaşallah nazar değmesin....

bu arada caglocum benım aşkıma 2 gun yol ıznı wermısler sıze nasııl 1 gun anlamadım ne sacma bu arada benım askım komutanı ıle konusmus bugun ızın kullanıp kullanmamak ıcın komutanı demıskı kullan demıs 1 hafta cunku sızı 1 hafta ıcınde ancak ılce ıllere dagıtırlar demıs sen 1 hafta ızın kulan gıttıgınde 1 hafta nereye hangı ılceye gıdıcm sıkıntısı cekme bosuna demıs ıznın bıttıgınde dırek bırlıgıne teslım olursun zaten bısey demısokı 1 hafta gec gelıcen memleketıne kız arkadasınla vakıt gecır demıs kanka olmuslar komutanla =))))))))) bu arada yarın bızımkılerınde yarısı varmıs askım yarın arayamayabılırım dedı...

son 2 gün allahıma çok şükür...

evet tuticim Caglo söyledi askerlerimiz aynı yerdelerrr. Benim sevgilim 2 gün yol izni kullanıcak onun dışında kullanmicak. Usta birliğinde 1 ay il jandarmada eğitim görüceklermiş sonra belki ilçelere dağıtılabilirmiş. Bize diyarbakır çıktı belki değişiklik gösteriyordur heryere göre. sen görebilicek misin askerini ?opuyorumnanaktanbayanssulusmile:jeyyar:

kiz yarislar daha cuma günü yapiliyor yarin atis var sadece..
bende bugün kuzuma anlattim bu haberleri sevindi kurban oldugum=)
ayy ne güzel geliyor enistem iki gün sonra seni bir hafta göremicez buralarda artik=)
darisi tezkere almalarina insallah tutimmm=)

caglocum yarın cuma sanıyorum ben :1: kafa kalmadı heyecandan...su grıbı bı atlatsam super olcakta ben kendıı hıc ıyı hıssetmıyorum ınsallah askım gelene kadar ıyılesıcem amin canım amin darısı gelmelerinin başına...

perisoko tatlım benim aşkım 1 hafta istanbula gelecek izin kullanıcak demek seninki diyarbakıra gidiyor benimkide ağrı ya gidicek =(allah kavuştursun tatlım

Back