335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

[

Mayra merhaba.. İnşallah canım bir ömür mutlu oluruz sevdiklerimizle...
Dikilidede mi kazıya gitmiştiniz bizim orda yazlık varda her sene gideriz genelde..
[/QUOTE]

merhaba canım yok dikiliye 1 günlüğüne tatile gelmiştik antalya demrede kazı myra antik kentinde ama bu arada dikili çok güzel bi yer çok beğendim çok sakin kafa dinlenicek bi yer

tuti hemen tyhlot iç en iyi gelen bence o rezil olmasın sevgilin gelince günlerin dinç çık karşısına ayrıca boğazın içinde ballı süt iç tavsiye ederim

sorma canım ya ewde tyhlot yok ancak yarın alırım ıcerım ballı sut hmm deneyecegım onu...saol balım ya hep aksilik peşimdeee evde kongest dıye grıp ılacı wardı onu içtim

Dikkat et kendine canım yaaa ne güzel askerin geliyorrr bitki çayları,ilaçlarla falan hafif atlatmaya bak canım....

Ayrıca milletvekilinin oğlu askerdeyse ki bildiğim kadarı ile yök başkanının oğlu da askerde 335 e vurmaması için bişeyler yaparlar artık:1:

bitki çayı ada çayı içsem olurmu acaba çok fnayım ya başım ve boğazım çok acıyor birde ben grip oldummu yatak döşek yatıyorum amanınn bir an önce iyi olmam lazımm hehehewet cnm yök başkanının oğluda askerdeymiş ben bir kaynakta okudum yök başkanınmı ne başkanınsa artık oğluna demişlerki ağustosta askere git anladınızmı olayııııı

merabalar arkadaşlar,bende size tek tip askerlikle ilgili araştırma yaparken rastladım hemen üye olup yazmak istedim.benim canımda şu an hatayda asker,haftaya zorunlu olarak 1 hafta izine gelecek sonra hakkari yüksekovaya gidecek :( bugün yine askeriyede haber çıkmış sizide etkileyecek tek tip diye hemen aradı var mı gazetelerde haber var mı diye ama yeni bişey yok sanırım.offf zaten beklemek yeterince zor bir de böyle haberler...bu arada geçmiş olsun Tuti..

caanım saol walla tatlım bizde burda içimiz içizi yiyor demek senin askerinde hatayda yaptı bnim aşkımda kastamonu-gölköyde acemiliğini yaptı ağrıya düştü zaten hatay ve kastamonu pilot bölge seçilmiş burda askerlik yapanlar hep doğuya verilmiş allah sağ sağlim sizi kavuştursun canım sorma ya bizde tek tip endişesindeyiz komutanları benimkinin sizi vurmaz diyormuş inşallah

kizlarr az önce askimi aradim, gece atislarindalarmis..
ya onunla konusamadim ama telefona cikan asker öyle kibardiki ilk defa hayvan muamelesi görmedim o derece yani.. cocugun bir konusmasi var görmeyin yaa.. tam 2bucuk dakika muhabbet etti benimle..dedim bugün aramadi merak ettim bende dedi merak etme bu son egitim bundan sonra hicbirsey kalmadi artik rahat rahat istedigi zaman arayabilir. suan burda yok kimse ama ben yinede senin icin gidim bakim dedi gitti bakti yoktu dedi ben geldiginde buralarda olursa anons yaptirir söylerim aradigini o arar seni veya sen yarim saat sonra dene..
yaa cocuga nasil tesekkür ediyom varya, ilk defa böyle iyi bir insanla konustum o askeriyede artik gam yemem=D

maalesef hiç beklemiyodum dağıtımı,hatayda yapıp bitirecek sanıyordum arkadaşları hep gittiği yerde bitirmişti,meğer ona ilk gittiği gün söylemişler bana söylememiş baya sakladı benden, sonra başkasından tesadüfen duydum şok oldum hakkariyi duyunca,dua ediyorum sürekli...bi de sürekli hakkarinin yerel gazetelerini takip etmeye başladım bile,öyle tuhaf şeyler yazıyolar ki daha bi sinir oluyor insan...neyse iyi düşünelim iyi olsun, çabucak geçsin şu günler:)

selm kızlar.bnmkıyle knstm bugn msnden,sordum dedm safagı acaba yanlısmı sayıorm dıe atarsa 119 dedı.sanırım ben dgru hesplamısım bu durumda.ya bıde yıne stresını benden cıkardı bozdu moralımı..

Onlarda şu an çok streslidir ya hm bu uzucak meselesi hem onlar herkesten uzakta hem de sonuçta askerdeler kimbilir neler yaşıyorlar kimlerle muhatap oluyorlar

elbette öyle onu da anlamaya calısıorum ama en ufak olayda hemen senı aramıcam artık ne zmn ararım bılemıorum gbı cumlelerle tehtıt edıp ıstedıklerını yaptırıyo...snra onun ıstedgne tmm tmm deyınce de hemen soruyorum ardından arıcan dmı askım bnı habersız bırkmıcan dımı dıorum,tmm arıcm mrk etme dıo.ya tmm onun orda ruh halı allak bullak da burdada bnı mahvedıo...tek tesellım ztn sesını duymak bunu da sılah olrk kullanıo...agzımı acamıorum..

kızlar hepsi cok sterstlı benbıe artık caglocuğumun destegı ıle onu baska konularla mesgul edıyorum geldıgınde sunu bunu yaparız dıye gundemı degıstırıyorum bn cok setrst yapmıstım askerlık bıze wurmaz dımı dıye bana kızmıstı ben yapıyorum askerlık sen degıl ben takmıorum sen ne takıyorsun bana her gun bole asık yuzl moral werceksen glene kadar aramıcam senı dedı kndını topla dedı gece dusundum ve bugun aradıgında aşkımmmmm dıye bagırarak actım telı ınanın o kadar mutlu oldukı askım hep boyle ol bun aıhtıyacım war burda en cok senı özluyorum ınan bana dedı hep pozıtıf ol dedı...

hatıceefe cnm tedırgın olma tatlım ıyı dusun ıyı seyler olsun öyle gazete falan takıp etme allah muhafaza daha cok psıkolojin bozulur bırak akışına dunde ben senın gıbıydım oturdum sabah 5 e kadar arastırdım sonra aklım basıma geldı...

miracle_84 tatlım o sana strestten ters davranıyor alttan al canım destek ol askım geldıgınde sunu bunu yaparız de hayal kur o onu ınan cok mutlu eder...

tuti,aynen senin dedgn gbı yapıorum alttan alıorm napıyım elımden baska bısey gelmıokı...ya bu askerlık bızı cok yıprattı yemn ederm hıc bukdr tartısdgmızı hatrlamıorum ben,gercı tartısmıoruz bnmkı bna fırca kayıo =) bende tmm askım oldu askım dıorum onu nekdr cok sevdgmı ozldgmı soleıp şirinlikler yapıyorumda yumusuyo..ahhh hayırlısıyla askerlıgı bıtsede kısmetse 17 ocakta kavussam bitaneme...

Bugün bende kendime söz verdim artık tek tip falan araştırmıcam sinirlerim laçka oldu bu tek tip muhabbetinden çıkacak çıkmayacak çıkarsa yapacak bişey yok bi 3 ay yada 6 ay daha beklicem aşkımı çıkmazsa ocakta sıkı sıkı sarılıcam aşkıma:asigim:

evet kızlar genelde kızınca aramamakla tehdit ediyolar ama takmamak lazım çünkü bizi o ortamdan biraz olsun kopmak için arıyolar bizde mızmızlanınca ellerinde olmadan böyle sözcükler sarfediyolar.

tuti,aynen senin dedgn gbı yapıorum alttan alıorm napıyım elımden baska bısey gelmıokı...ya bu askerlık bızı cok yıprattı yemn ederm hıc bukdr tartısdgmızı hatrlamıorum ben,gercı tartısmıoruz bnmkı bna fırca kayıo =) bende tmm askım oldu askım dıorum onu nekdr cok sevdgmı ozldgmı soleıp şirinlikler yapıyorumda yumusuyo..ahhh hayırlısıyla askerlıgı bıtsede kısmetse 17 ocakta kavussam bitaneme...

oy kıyamam yaaa fırca hepsı cekıyor tatlımm kım bılır orda komutanlardan neler goruyorlar bıze yansıtamıyorlar onlarda bıze patlıyor haklı olarak gcecek bugunlerde inşallah yeterki sabırlı olalım pes etmeyelim canım...kaydirigubbakcemile5

Bugün bende kendime söz verdim artık tek tip falan araştırmıcam sinirlerim laçka oldu bu tek tip muhabbetinden çıkacak çıkmayacak çıkarsa yapacak bişey yok bi 3 ay yada 6 ay daha beklicem aşkımı çıkmazsa ocakta sıkı sıkı sarılıcam aşkıma:asigim:

kaydirigubbakcemile5 en ıyısı tatlım bugun bır forumda gezıyordum 337 dönem gıdıcek bır asker ıletısıne anti tektip yazmış hahahah:lepi:

evet kızlar genelde kızınca aramamakla tehdit ediyolar ama takmamak lazım çünkü bizi o ortamdan biraz olsun kopmak için arıyolar bizde mızmızlanınca ellerinde olmadan böyle sözcükler sarfediyolar.

ewet canım sana katıllıyorum bız ne kadar moral werırsek onlara onlarda bızdn aldıkları morallerle askerlığı bıtırecekler allahın izni ile

bnmkı ınatcının onde gıdenıdır,bıseyı yaprm dedyse kesn yapar o yuzdn ztn aramam lafı agzından dokldumu hemen tutusuyorum yaa,ama galıba bu aramamakla tehtıt eden tek bnm sevglm deılmıs desenıze norml bısey yanı orda olmalarına bakılrsa.

tuti,aynen ole yaa orda fırcayı komutandan yıyıp acısını bızden cıkartıolr=)ee nede olsa yarenlerıyız herseylerıyle kblmuz olduklarını bılıyolar beyfendıler;)

merabalar arkadaşlar,bende size tek tip askerlikle ilgili araştırma yaparken rastladım hemen üye olup yazmak istedim.benim canımda şu an hatayda asker,haftaya zorunlu olarak 1 hafta izine gelecek sonra hakkari yüksekovaya gidecek :( bugün yine askeriyede haber çıkmış sizide etkileyecek tek tip diye hemen aradı var mı gazetelerde haber var mı diye ama yeni bişey yok sanırım.offf zaten beklemek yeterince zor bir de böyle haberler...bu arada geçmiş olsun Tuti..

merhaba hatice benim sevgilimde şuan hatayda, ve oda malesef ordakilerin çoğu gibi doğuya düştü, hakkari çukurca:( haftaya pazartesi yanımda olucak çarşamba sabahıda birliğine teslim olmak için yola çıkacak, anlamadığım zorunlu izin demişsin, benimki böyle bişeyden bahsetmedi??? neden zorunlu izin kullanacak???

Back