335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

merhaba,hakkariye gidince çarşı izni yok diye 1 hafta dağıtım izni verdiler.Normalde herkese veriyolar zaten ama kimse kullanmıyor,uzamasın diye.bizim kullanmama durumumuz yok zorunlu ama askerlikten sayılmayacak geleceği gün uzadı yaniama olsun biraz moral toplayıp gider bende biraz özlem gideririmçukurcada karakol mu?yemin törenine gittiğimde duymuştum aktütün,çukurcaya gidenler,mesleği neydi acaba?inşallah ocakta son bulacak bu zor günler

geveze, smdı geldıgını fln hayal ettım askımın,boyle donmus sımsıkı sarılmısım fln=ya dgru kıyamama ıhtımalım dha yuksek=)hatta bgn onun arkdsına dıyodum,yeterkı gelsın yaa ben herseyıne razıyım yaa ama gelsn yanmda olsun=)

haticefe tatlım beni aşkımada komutanları 1 hafta izin kullanın demiş benim aşkımda allahım izin verirse cumartesi istanbula geliyor kastamonu-gölköyden 6 gün izin kullanıcak 2 gün yol izini vermişler zaten biraz hasret giderelim aşkım çok özledim seni dedi normalde kendisi adanalı ailesi falan adanada ama benim yanıma gelicek aşkımın ablası istanbulda oturuyor zaten...1 ekimde ağrıda olması gerekiyor inşallah orda rahat eder aşkım

Diyorum ya onu gördüğünde karşında şu an askerde ne yaparsa yapsın herşey bi anda unutulacak aman yeter ki gelsinlerde kavuşunca herşey unutulur gider:asigim:

Kızlar duyduklarıma göre doğuda da çok rahat edilen yerler varmışşş inşş öyle yerlere gidiyorlardır doğu diye illa kötü olacak diye birşey yok batıda olup çok eziyet olan yerler var içinizi ferah tutun.Allah sağ salim kavuştursun hepimizi ve tabi Ocakta

benimki iki gün yol izni kullanıcak o kadar, bizde o iki günde özlem gidermeye çalışıcaz:asigim: çukurcada sınır komutanlığı, ama karakola yollarlar mı bilmiyorum, dua ediyorum, karakol olmasın diye ama hayırlısı.. mesleği öğretmen canım... teselli ediyorum kendimi, doğuda olsun ama rahat olsun diye.. umarım askerlik uzamaz ,hasret çekmek zor ama onlar sınırda heran tehlikede olunca daha da zor olucak gibime geliyor, rabbim hepimize sabır versin:sinifsinif:

bu cok dgru kızlar,bnmde bı kac arkdsm onceden doguda cesıtlı yerlerde yapmıslardı adamlar cok rahattılar.
geveze ıns ocakta kavusuyoruz sevgıllerımıze=)

amin canımm tek tesellimiz o zaten, yerimseniben hep kötü düşünmemek lazım, inşallah bi terslik olmazsa 120 gün sonra yanımızda olucaklar

kızlarrrr şafak kaçççççççççççç???

şimdi ben internette bi hesap gördüm şöyle yazıyodu ona göre;

askerlik 6 ay resmi olarak;ağutos-31,eylül-30,ekim-31,kasım-30,aralık-31,ocak-31
toplarsak 184 gün bundan 12 gün zorunluizin+ayda 2 gün izin 6 ayda 12 gün izin+uzaklığa görede yol izni benim ki 3 gün=27 gün izni çıkarıyomuşum 157 gün toplam askerlik süresi.hakkariye gideceğinden 1 hafta izin veriyolar onu askerlikten saymıyorlar 164 gün oluyor,taaa ocak 26 geliş tarihi yani 129 gün var

canım ben bu hesaptan hiçbişey anlamadım,kısa dönemlerin okadar çok izin hakkı yok ki zaten, bence geliş tarihi o kadar uzun olmamalı,:umursamaz:

amin canımm,evet inşallah hataydan daha rahat olur gidecekleri yer,hatayda eğitimleri baya zordu,haftaya gelecek ama ben gelmeden gidişini düşünmeye başladım,oralardaki son olaylar falan sinirimi bozdu iyice

şafaklar az bayanlar kımse uzulmesın yeterkı rabbım korusun hepsini...
evet kızlar bu gerçek doğuda askerlik daha rahat zaten komutanları benımkının doğu dıye uzulmyın doguda standartlar sartlar ve askerlık daha guzel ve rahat demısler ordakı yemekler bıle suan bulundugunuz kıslalardan daha cesıtlı ve boldur demıs teror konusunu kafanıza dert etmeyın tek doguda olay olmuyor arkadaslar daha gecen bı kac hafta once aşkımların orda kastamonuda askerı arac dewrılmıs yanı uzun lafın kısası hr yerde bısey oluyor yeterkı ıcımzı ferah tutalım...
benım safakda 116 canlar mehtap 12 den sonra 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…