- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
tuti,hem de ne acı cıkarmk oluck ama bılmıyo dha gelınce basına gelecekelrı bnm uyanık sevgılım=)))
merhaba hatice benim sevgilimde şuan hatayda, ve oda malesef ordakilerin çoğu gibi doğuya düştü, hakkari çukurcahaftaya pazartesi yanımda olucak çarşamba sabahıda birliğine teslim olmak için yola çıkacak, anlamadığım zorunlu izin demişsin, benimki böyle bişeyden bahsetmedi??? neden zorunlu izin kullanacak???
Yüzünü görünce kıyamayabilme ihtimalinde var canımyerimseniben
Diyorum ya onu gördüğünde karşında şu an askerde ne yaparsa yapsın herşey bi anda unutulacak aman yeter ki gelsinlerde kavuşunca herşey unutulur gider:asigim:
kızlarrrr şafak kaçççççççççççç???
merhaba,hakkariye gidince çarşı izni yok diye 1 hafta dağıtım izni verdiler.Normalde herkese veriyolar zaten ama kimse kullanmıyor,uzamasın diye.bizim kullanmama durumumuz yok zorunlu ama askerlikten sayılmayacak geleceği gün uzadı yaniama olsun biraz moral toplayıp gider bende biraz özlem gideririm çukurcada karakol mu?yemin törenine gittiğimde duymuştum aktütün,çukurcaya gidenler,mesleği neydi acaba?inşallah ocakta son bulacak bu zor günler
Kızlar duyduklarıma göre doğuda da çok rahat edilen yerler varmışşş inşş öyle yerlere gidiyorlardır doğu diye illa kötü olacak diye birşey yok batıda olup çok eziyet olan yerler var içinizi ferah tutun.Allah sağ salim kavuştursun hepimizi ve tabi Ocakta
Kızlar duyduklarıma göre doğuda da çok rahat edilen yerler varmışşş inşş öyle yerlere gidiyorlardır doğu diye illa kötü olacak diye birşey yok batıda olup çok eziyet olan yerler var içinizi ferah tutun.Allah sağ salim kavuştursun hepimizi ve tabi Ocakta
şimdi ben internette bi hesap gördüm şöyle yazıyodu ona göre;
askerlik 6 ay resmi olarak;ağutos-31,eylül-30,ekim-31,kasım-30,aralık-31,ocak-31
toplarsak 184 gün bundan 12 gün zorunluizin+ayda 2 gün izin 6 ayda 12 gün izin+uzaklığa görede yol izni benim ki 3 gün=27 gün izni çıkarıyomuşum 157 gün toplam askerlik süresi.hakkariye gideceğinden 1 hafta izin veriyolar onu askerlikten saymıyorlar 164 gün oluyor,taaa ocak 26 geliş tarihi yani 129 gün var
benimki iki gün yol izni kullanıcak o kadar, bizde o iki günde özlem gidermeye çalışıcaz:asigim: çukurcada sınır komutanlığı, ama karakola yollarlar mı bilmiyorum, dua ediyorum, karakol olmasın diye ama hayırlısı.. mesleği öğretmen canım... teselli ediyorum kendimi, doğuda olsun ama rahat olsun diye.. umarım askerlik uzamaz ,hasret çekmek zor ama onlar sınırda heran tehlikede olunca daha da zor olucak gibime geliyor, rabbim hepimize sabır versin:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?