• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayazz canım noldu bitanem sana nasıl hastalandın:(

ya dün gecede demiştim ya midem bulanıyo falan sitenin yavaşlığından sanmıştım..gece hiç uyuyamadım baş ağrısı boğazlarım faln..sanırım grip oluyorum sabahtan beri ilaç vitamin ya ne şanssızlık ya...sedat gelene kadar iyi olsam bari..çarsıya gitcektim ya o işleri falan halledemedim hiç..

bu arada nasılsınınz dün gece aniden kesildi net sizle sohbet ederken..bi dahada giremedim...

şafak olaylarını napmışınız öyle anlamadım ben...

ya dün gecede demiştim ya midem bulanıyo falan sitenin yavaşlığından sanmıştım..gece hiç uyuyamadım baş ağrısı boğazlarım faln..sanırım grip oluyorum sabahtan beri ilaç vitamin ya ne şanssızlık ya...sedat gelene kadar iyi olsam bari..çarsıya gitcektim ya o işleri falan halledemedim hiç..

off ya aman allahımm:S bitki çayı iç sürekli ıhlamur adaçayı falan bol limonlu:( işten izin alabilsende keşke biraz dinlensen:((( çarşı işini halledersin ona daha zaman var

ne zaman geliyo soyle gelip rahatsız edim sizi :jeyyar:delikafadulden

selamlar kızlar.bugün erkenciyim.hergün 3-4 gibi hatta bazen 5 de falan da kalktığım oluyordu.telefonlrın hepsi benim yanımdaydı sabah 1 de ananem aradı uyandım sonrasında.cerencim cumartesileri sayma fikride benden çıkmıştı:)yazıları okudukça hep keşke 2 rakamlara düşeceğimiz günlerde gelse diyordunuz.bende düşündüm en sonunda 26 şubata geldiğimizde 17 mayısa 81 gün kalmış olacak yani şafak için plakalara geçmiş olacağız.o yüzden de diyorum ki şafağı öne çekelim 26 şubatı bekleyelim dedim ama dediğim gibi bu sadece bir fikir.bu arada açıklamayı 'ayaz' senin için yazdım:)

selamlar kızlar.bugün erkenciyim.hergün 3-4 gibi hatta bazen 5 de falan da kalktığım oluyordu.telefonlrın hepsi benim yanımdaydı sabah 1 de ananem aradı uyandım sonrasında.cerencim cumartesileri sayma fikride benden çıkmıştı:)yazıları okudukça hep keşke 2 rakamlara düşeceğimiz günlerde gelse diyordunuz.bende düşündüm en sonunda 26 şubata geldiğimizde 17 mayısa 81 gün kalmış olacak yani şafak için plakalara geçmiş olacağız.o yüzden de diyorum ki şafağı öne çekelim 26 şubatı bekleyelim dedim ama dediğim gibi bu sadece bir fikir.bu arada açıklamayı 'ayaz' senin için yazdım:)

tamam tatlım ben her türlü uyarım..sağol..opuyorumnanaktan

ama benim 2 li rakamlarA çok var:çok üzgünüm:

:çok üzgünüm: çok özledim ya:asigim:

ya bazen böyle sesi tuhaf geliyo korkuyorum değişmesin oralarda:oklava:

yok canım niye değişsin korkma olur mu öyle şey sadece yorgunluktan öyle değişik geliyo sesleri emin ol bende aynısını ayşıyorum bazen böyle soğuk gibi çıkıyo sesi ama sonra düşünüyorum zaten bütün gün ayakta bide telefon sırası bekliyor ayakta sonra arıyor gene ayakta... o yüzden yani

Back
X