• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıvırcık ağda yapacakmışsın yeri gelmişken size
bi kremden bahsedeyim belki haberiniz vardır
Emla diye bi ürün eczanelerde satılıyotr şimdi sordum fiyatı 28 tl

bu krem genital bölge dahil kesinlikle alerji yapmıyormuş. jinekoloğa sorulmuş. lokal anestezide kullanılıyormuş oraya sürüp kalıp şeklinde sürülecek ama üzerine de streç film koyup 2 saat bekliyormuşsunuz o yeri uyuşturuyormuşsunuz. sonra epilatörle dalıyormuşsunuz ne var ne yok alıyormuşsunuz 0 ağrı 0 acı....

nasıl? :)))))

yok yok şekerim ben ağda yapmayacağım instona ağda yapacam falan de dedim kaydirigubbakcemile3 ben ağda kullanamıyorum vücudumda ağdayla aldığım anda derim morarıyor anında delikafadulden bende epilasyon aleti kullanıyorum 8 senedir azıcık azaldı ama acıyor ya o dediğin ilaç cidden iyi birşeye benziyorr yaaa bilmiyorumkismile . tek sıkıntı epilasyondada kıl dönme oluyor kafamçokkarıştı

Allah'ım ben de bu günleri görür müyüm bigün... benimki 333. dönem senağlama

oyhhh ben yine geldim
sinirlerim zıplıyo kolbastı oynuyo tepemdeee

daha önce duymustum bunu peki ilacın etkisi geçince acı falan hissedilmez mi acaba eyvahedigeldismile

sağol tatlım bu ay hep geldi bakalım önümüzdeki ay nolcak sempatiksalakcinni

sonra hissediliebilir kıl köklerinin ağrısı eğer ilk alıyorsan sanırım canısım ama çok değildir herlade

yaaa eşim aslında ailesiyle ilgili herşeyi çok iyi biliyorrr.yine benim eşim anlayışlı abileri olsa 5 ayın sadece 1 ayını gelinler kendi ailesinde geçirirdi.benim 5 ay boyunca ailemin yanında olmam onlar için çok ayıp ve ters.ama onlarında yaşamlarında bana ters gelen biçok şey var.yine de susuyorum.ben izmire ailemin yanına geldiğimde bile eşim 1 gün kendi ailesine gitmezdi,orda rahat edemiyor çünkü.ailesini bildiği için benim askerlik süresinde ailemin yyanında kalmama bişey demedi.ama son 1 hafta bizimkilerin yanına git diyip durdu.bende hala antalyadayız falan diyorudm.neyse zaten cumartesi giddeceğimi söledim kabullendi ama tabi baya bi sitem etti.ailesinin yanında 1 saat bile yalnız kalmak istemiyorumm.dün kaynana beni aradı yavrumm ne zaman gelceksin,çok özledim bak sesini duydum ağlayacağım dedi tam kötü oldum üzüldüm yaptığıma sonra bi baktım abiye kuzu gibi kahkaha atıyor.samimi bulmuyorummm.ya senin oğlun askerde beni nasıl özlüyorsun.yani bana dese kızım zaten oğlum yok,bari sen ynaımda ol arkadaş ol bana anlarımmm.çok yapmacıklar çokkk.5 aydır sahip çıkmadılar şimdi oğulları gelecek yaa iyi aile moduna giriyorlarrr

güzüme katılıyorum bence de git bu kadar ay kalmışsın evinde azıcık birkaç gün dayan

umursama ya onları ne olacak boşver

benim arkadaşımda kullanıyo o kremi ama fiyatının okadar pahalı olduğunu bilmiyodum ucuz demişti bana hattaa gösterdi de ufacık tüp:)) sürüp iyice emdiriyomuşsun sonra cart curt yoluyomuşsun :D acı macı yok
tabi ağda işlemi bitince kremin etkiside gidince ufak sızlamalar oluyomuş :))
kaydirigubbakcemile3

doktor ydirmeyin tabaka halinde sürün ve 2 saat bekletin demiş canım deneyecem ben de

amaaaan kaş aldır,bıyık aldır,bacağını al,oranı al buranı alllll,saçlarına iyi bak amma çok kıl yün tüyle le uğraşıyoruz yaaaa bayanssulusmile

ben de epilasyonu bıraktım ağda bantlarına döndüm çok hoşuma gidiyor ölü deri gidiyor ve kıl dönmesi olmuyor

cilt sorunun varsa mecburen makina tabi doğru

ayy evet ya ağdayı çektiğim anda kılcal damarlarım değişik bir şekilde mor mor oluyor yaaaa bacağımda bile yapamıyorum ağdayı yaa mafoldumben .

ya ben iki defa genital bölgeye uyuşturmadan fln ağda yaptım
hiç acı çekmedim ama onlar geri çıkarken çektiğim acı dayanılmaz anam nasıl kaşınıyolar böle batık batık çıkıyolar
yokdedim ya mach3 e devam :D :D

ya ben iki defa genital bölgeye uyuşturmadan fln ağda yaptım
hiç acı çekmedim ama onlar geri çıkarken çektiğim acı dayanılmaz anam nasıl kaşınıyolar böle batık batık çıkıyolar
yokdedim ya mach3 e devam :D :D

:roflol: :roflol: y aağda epilasyon bunla rrahat oluyor yaaa ben ayda bir alıyorum artık alıştılra hemende uzamıyorlarr hihoyyyt

:roflol: :roflol: y aağda epilasyon bunla rrahat oluyor yaaa ben ayda bir alıyorum artık alıştılra hemende uzamıyorlarr hihoyyyt

sinek kaydı yapınca haftada bir yada iki defa yeterli oluyo ya zaten şuan bi ben görüyorum ilerde düşünürüm belki laelaelaelaelae aklinialirimsmile

ayy ne kadaaaaaaaaan mikemmelll bir fikir yaaa kaydirigubbakcemile3 ay bizde mi öyle yapsaydık neee acaba hattaaa bir hafta sonra gelecekmiş deseydik keşke:roflol:

valla yapsaydınız keşke hatta hala yapabilirsiniz :roflol: ceza aldım falan desin :roflol:

valla yapsaydınız keşke hatta hala yapabilirsiniz :roflol: ceza aldım falan desin :roflol:

:roflol: ayy evet yaaaa ceza aldım derse kayınbabam araya adam sokar bişi yapar askeriyeyle konuşmaya falan gider alimallah yapr mı yapar akannehir

lan varya kıracam kafanızı hee ben geliyom siz gidiyonuz, ben gidiyorum siz geliyonuz hee :@

ben burdayım sana mesaj yazdım önceki sayfalara bah jadamlam

Back
X