- Konu Sahibi geronimo
- #21.941
ben burdayım sana mesaj yazdım önceki sayfalara bah jadamlam
bende sana cvp yazdım kuşum benim gördüm onu yane, ama sen benim cvbı görmemişsin sanırsam :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben burdayım sana mesaj yazdım önceki sayfalara bah jadamlam
ya kızlar benim aşkımda geldğinde bir sürü misafir gelicek onlara kaynanaya yardıma gidicem bende tabi, gözün aydına geliceklermiş, Allahıım sanki normal günde arayıp soruyolarda bide buna geliceklermiş, ama askım dediki anasına, telde konuşuyolardı,kaynana dediki oğlum ne istiyosun ne yapalım dedi, aşkımda aman anne ne yaparsanız yapında beni eve çağırmayın dedi koptum gülmekten :roflol: zaten askım salı günü 4-5te burda olucak bende işten o saatte çıkıcam, ama kimse bilmiyo salı günü geliceğini herkes çarşamba biliyo :roflol: biz geceye kadar hasret gidericezz :dilcikar: kimse olmadan sadece biz ohhh mis gibi sositososito
şafak:151turkbayragi
ayyy idenim ne güzel pazartesi seninki yanında olucak bizde heyecanlaa burda hala bizimkileri bekliyo olucas
hayırlısıyla bi kawuşalım artık bakalım :)
ideen ne güzel yazdın ölee gülüm yaaa
sizleri verecez ilk önce kocişlerinizee uğurlucaz
sonra da ben gidecem sonra da guz :))) sonra gamiş.... böle devam edecek tek tek kavuşuyoruz hadi bakalım
hem çok mutluyum hem çok endişeli beeeen.pufff pazar gelecek sora salı gece gidicez annesine 5 gün ordayız.allahım yalvarırırım bana sabır ver.sinir olmayayım ankaraya stres küfesiyle dönmeyeyim.şimdi rol dağılı tamamdır kesin.ilgili ve evladınıın özleminden erimiş bir anne baba rolü süper.oscar onlarındır tartışmasız.ben napıcam bilmem.mümkün olduğunca ayno ortamda bulunmasam diyorum.offf sırf bu yüsden yiğidimlen tarışmayız umarııım.bukadann özlemişken umarım anne babası yüsünden birbirimizide üzmeyiz.ama işte ben de duramamki şu kopası çenem,içime giren küçük şeytanlarım.sağır kör dilsiz ol dimi biraz adam neyapsın....sabır sabır yaaa sabıııır.
evet arzucum sırayla =))
sonra önce ben evlencem tek tek düğünleri yapıcaz burda elvin ,damla,beggy,sen,melitaevliler yardımcı olcak artık bizee kaydirigubbakcemile3
ya hakkaten adam napsın
hem bak 5 günmüş bırak naparlarsa yapsınlar
sarılsın koklasın
sonra senin
boşver gülüm umursama kendi halinde takıl gece olunca senin yanında yine 5 gün sonra tamamen senin sakın ses etme boşuna bozma moraliini
ah bacım öle ama öle olmuyo.umarım sen yaşmazsın ama insan içine düşünce telkin melkin hakgetire para etmiyo yani.şimdi ayrıntıya girmek istemiyorum ama ooofff çok doluyum.neyse tüm gücüm ve metanetimle elimden gelenin en iyisini yapıcam sabır konusunda baaa şans dileyüüüün
canımmm benim seni o kadar iyi anlıyorum kiii.biz daha ankaraya gelmeden eşimle onlar yüzünden sorun yaşıyoruz.bende yarın kaynanalara gideceğim,ankaraya dönüş zamanı yani.ve pazartesi eşim gelene kada ordayım.1 dakika bile zor dayanıyorumm.aynı roller onlarda da var.şimdiye kadar ilgisiz,düşüncesiz ama oğulları gelecek ya iyi aile modundalar.hatta eşim askere giderken ona borç veren babası şimdi 500 lira asker harçlığı gönderm,ş oğlunaa bu kadar içten pazarlıklılar işteee.ama iştee benim saf kocamda anlamıyor bu rolleri.daha öncede yazdım kadın arıyor yavrum çok özledim bak sesini duydum ağlayacağım diyor 1 saniye geçmeden abiye kuzu kahkaları atıyorrr
hım hım hım ben bu sahneyi bir yerden hatırlıyorummm çok uakın senaryolar cidden canım.ama seninki 500 vermiş gelmeye yakın falan bizde o bile yok puhaha.zaten istemiyoruz yeterki dert yanıp ağlamasınlar.benim derdim artık bizden uzak dursunlar.ama yok tek oğul ya.istiyoki hep dibinde olsun ama artık mümkün değil.ama kadın napıyo ediyo beni çileden çıkarmayı başarıyo ve bunları melek maskesi takarak yapıyor ve ben ancak kendi kendimi yemekle arada da canım kocişimide arada kemirmekle kalıyorum.nolurdu aile olduğumuzu anlasalar.kendi kızı için istediklerini neden benim için düşünemiyo.çünkü kocam onun oğlu.ama ancak lafta.analık yavrum kuzum demekle olaydı ohhoooo anadan geçilmezdi meydan