• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla yaaa yiter be yiterrr şu kaynanana sendromlarııı.bu zamana kadar sessiz durdummm.ama artık durmucam.dicem yaaa bana neee kötü olursam da olayım napayımmm.ben kendi evimi kendim temizlemek isterim,sizde gelecekseniz ben işimi bitirdikten sonra,eşim geldiğinde gezmeye gelirsiniz dicemmm.umarım bunu diyebilirimm

öyle bişey deme

kuvurcığın dediği gibi de

temiz zaten bi üzerinde alacam de

ağda faaln yapacam de ısrar edemesin

senin dediğin gibi dersen ' biz insanlık yapalım yardım edelim dedik eşşen münasip bi yerine soktu bizi' der arkandan

pek müsait değilim yazılarım karmaşık olabilir ama anlatıyım
bu öküz son bir haftadır günde bidefa fln arıo
yok sıra vardı yok yorgundum aramıo
bugün de çarşıya çıktı
tişört alcam dedi para gönderdim kalamıştı hesabında internete geldi kamera açtı
iki dk sohbet etti
özgürlük ne güzelmiş fln özlemişim dedi sonra
şu facebboka bi bakıyım soru sorarsan yazarım darılma gülüm dedi yok dedim keyfini çıkar
sonra çat kapandı kamera
nolduu dedim konuşmuo ama kameradan izliodum ben
biraz ablama açıyım sonra yine açarım gülüm deditamam dedim 1 saat oluyo açıcak hala sohbet edio heralde hala ablasıyla bi kelime bişey bile yazmıo
bende yazmıcam
hatta şeytan dio kapat msni çık

hımm anladımmm bence ne yap biliyor musun?direk kapat msn yi.hatta şöle bi mesaj at,tel geldi bana müsade.sonra görüşürüz deee iyice kudursunn.dün ben benim öküzcanla msn de konuşurken öle yaptımmm.ben bişey yazmadan yazmıyorduuu.en son dedim neyse canım ben dışarı çıkıyorummm,sonra görüşürüz dedim ve kapattım.tabi benim adamın huyunu biliyorum kudurur merak eder hemen arar ne yapıyorum diyeee.ben de sırf gıcıklığına dışarı çıktım,kafeye gittim tabi buda aradı hemennn ohhh canıma değsinn.sana bişey diyim mi erkekler garantide gördüklerini sevslerde ilgilerini belli edemiyolarr,aama birazcık umaursamaz davran bak nasıl pervanelerrr tam dayaklık bunlarrr tammm

kıvırcıkkk aynı anda düşünmüşüz sanırımmm tam bende bundan bahsediyordummm.yaaa bilmiyorum memleketin neresi ama bu iç anadolu adetleri ya da kaynanalları ya da benim kaynanama mahsus bişey bilemiyorum ama gerçekten çok garip.gelin alınır,yabancıdır,rahatsız etmeyelim,ayıp olur gibi kavramları yok yanii.amannn neyse düşünüp sinirlerimi bozmayacağımmm

bencede canım artık relax olun lütfen tuhaftır ben hazıranın ilk haftaları eşimin gelmesini istemiyorum işyerinden kızlarla tatil yapcaz eşimde izin vermedi ama bakalım hayırlısı bu hafta gelcek eşim onu ikna etmeye çalışcam :icecream:

var ya onlar hiç düşünmeden langır lungur konuşuyorlar biz de onları kırmadan şunu şöyle mi yapsak diye kafa yorup duruyoruzz yaaa ohaoldumsmile evet canım ağda yapacağım,kişisel bakımlarını sırala heppp .bakalım o zaman da ben yapayım kızım ağdanı banyoda sırtını sürterim yada sen banyonu yap bende o sırada evi temizlerim daha iyi olur der bu demezse . eyvahedigeldismile beklerriiiiiiiiiiiim bu türlerdenn kafamçokkarıştı

ya kaynana işi şans yaa banada çürük çıktı kaynana :çok üzgünüm: . senin kaynanan şimdi gelecek temizliğe sonrada ayy oğlum gelsin gelmişken onuda göreyim diyecek bilemem ne amaaan sakın alma eve ne yap ne et bul birşeyler canımmm. :kızgın: ayy valla hayat kaynanayla mücadeleyle geçecek galiba...:oklava:

sormaaa canımmm valla öle...

hoşgeldiniz kızlar ne kadar dolu görnüyor burası

sen de hoş geldin gamişcimmm.bence de ikna et kocacığını tatilini yap,ya da yapabilirseniz bunu eşinle yap o da güzel olur di mi

öyle bişey deme

kuvurcığın dediği gibi de

temiz zaten bi üzerinde alacam de

ağda faaln yapacam de ısrar edemesin

senin dediğin gibi dersen ' biz insanlık yapalım yardım edelim dedik eşşen münasip bi yerine soktu bizi' der arkandan

bak bu açıdan düşünmedim haklısınn öle diyim bariii offf uyuz uyuzzzz insanlar rahat etmek için evlenirrr eşiyle olmak için evlenir ama bennn hala eşimin ailesi ile cebelleşiyorummm:oklava:

var ya onlar hiç düşünmeden langır lungur konuşuyorlar biz de onları kırmadan şunu şöyle mi yapsak diye kafa yorup duruyoruzz yaaa ohaoldumsmile evet canım ağda yapacağım,kişisel bakımlarını sırala heppp .bakalım o zaman da ben yapayım kızım ağdanı banyoda sırtını sürterim yada sen banyonu yap bende o sırada evi temizlerim daha iyi olur der bu demezse . eyvahedigeldismile beklerriiiiiiiiiiiim bu türlerdenn kafamçokkarıştı

yaaa bi de öle bişeyy desem yani ağda muhabbeti falannn gülerrr etrafa yani eltilerine falann oğlum gelcek diye ağda yapıyor der şaşırmam vallaaaa.ama yok bu konuda gerçekten kararlıyımm.zaten biz yokken evimize girmişler diye sinir oluyorummm bi de şimdi temizlik muhabbetine hiç çekememmm.dediğin gibi biz düşünüp duruyoruz aman şöle aman böle diyeee.onlar bizi çatlatıyolar resmennn

sormaaa canımmm valla öle...

sen de hoş geldin gamişcimmm.bence de ikna et kocacığını tatilini yap,ya da yapabilirseniz bunu eşinle yap o da güzel olur di mi

bak bu açıdan düşünmedim haklısınn öle diyim bariii offf uyuz uyuzzzz insanlar rahat etmek için evlenirrr eşiyle olmak için evlenir ama bennn hala eşimin ailesi ile cebelleşiyorummm:oklava:

eşinin ailesiyle yakın olman kötü olmuş canım ben uzaktayım kafam rahat eşimle tatile hiç gitmedim her iznimizde memleketine gidiyoruz açıkçası eşimle tatil bana çok uzak yine iznimde memleketine gitceğiz :1no2: bari 3 günlüğüne kız kıza arkadaslarımla vakit geçireyim eve kösülüp kalmaktansa gerçekten çok bunaldım buna ihtiyacım var:oklava:

var ya bende şuanda diken üzerindeyim p.tesi terminale karşılamaya gittiğimde bide bakmışım kaynanam da ankaraya gelmiş karşımda ooo akannehir ayy kafayı yerdim galiba kafamçokkarıştı

eşinin ailesiyle yakın olman kötü olmuş canım ben uzaktayım kafam rahat eşimle tatile hiç gitmedim her iznimizde memleketine gidiyoruz açıkçası eşimle tatil bana çok uzak yine iznimde memleketine gitceğiz :1no2: bari 3 günlüğüne kız kıza arkadaslarımla vakit geçireyim eve kösülüp kalmaktansa gerçekten çok bunaldım buna ihtiyacım var:oklava:

yakın olmak yani aynı şehirde olmak zorrrr.bakalım yaaa bulcaz bi yolunuu artık.ama bak sende de başka bi sorun.yani başka şehirde olsak belki benim eşimde her tatilde bizimkilerin yanına gidelim derdiii ayy iyice deli olurdummm.yok yokkk böle iyi:)))anladım canım o zaman sen dediğin gibi kızlarla yap kaçamak bizlerinde rahatlamaya ihtiyacı var sonuçtaaa

var ya bende şuanda diken üzerindeyim p.tesi terminale karşılamaya gittiğimde bide bakmışım kaynanam da ankaraya gelmiş karşımda ooo akannehir ayy kafayı yerdim galiba kafamçokkarıştı

valla benim öle bi ihtimalin olmaması imkansızzz çünkü sevgili kaynana ve peder benimle gelcekler garaja biricik oğullarını karşılamayaaa:oklava:

kızlar ben yemeğe gidiyorum öptüm hepinizi

afiyetttt olsunn canıımm

ben geldim kuş gibi yediğim için çabuk bitiyo ama birazdan çıkıcam işten 1 saat sonra falan eşim erken gelcek bugün

kıvırcık ağda yapacakmışsın yeri gelmişken size
bi kremden bahsedeyim belki haberiniz vardır
Emla diye bi ürün eczanelerde satılıyotr şimdi sordum fiyatı 28 tl

bu krem genital bölge dahil kesinlikle alerji yapmıyormuş. jinekoloğa sorulmuş. lokal anestezide kullanılıyormuş oraya sürüp kalıp şeklinde sürülecek ama üzerine de streç film koyup 2 saat bekliyormuşsunuz o yeri uyuşturuyormuşsunuz. sonra epilatörle dalıyormuşsunuz ne var ne yok alıyormuşsunuz 0 ağrı 0 acı....

nasıl? :)))))

offf ya kızlarrr bişey sorcam sizee.annem yarın ankaraya gitme diyor.bekle kocan gelsin o seni garajdan alsınn diyor.yani annesi gile gittiğin anda daha önceki yaşadıklarının aynısını yaşarsın,istediğin kadar mesafeli ol,resmi ol bişey değişmez diyorrr.iyice arada kaldımm.kocandan mı çekiniyorsun gitmiyorum diyemiyormusun diyorrr.valla artık ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdımmm.eşimi de kırmak istemiyorum.bana kalsa bende bilirim son gün gitmeyi.ama işte eşim yüzünden erken gidiyorummm:(((

ben geldim kuş gibi yediğim için çabuk bitiyo ama birazdan çıkıcam işten 1 saat sonra falan eşim erken gelcek bugün

ooohhh ne güzelll eşin gelcek demekkk gözün aydın canımmm

kıvırcık ağda yapacakmışsın yeri gelmişken size
bi kremden bahsedeyim belki haberiniz vardır
Emla diye bi ürün eczanelerde satılıyotr şimdi sordum fiyatı 28 tl

bu krem genital bölge dahil kesinlikle alerji yapmıyormuş. jinekoloğa sorulmuş. lokal anestezide kullanılıyormuş oraya sürüp kalıp şeklinde sürülecek ama üzerine de streç film koyup 2 saat bekliyormuşsunuz o yeri uyuşturuyormuşsunuz. sonra epilatörle dalıyormuşsunuz ne var ne yok alıyormuşsunuz 0 ağrı 0 acı....

nasıl? :)))))

süpermiş yaaa valla.denemeye değer benceee

Back
X