• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle öleee söylediklerine aynen katılıyorummm.ki en zından sizinkilerde kız var.bunlarda hiç kız yok o yüzden hiç anlamıyorlar.bi de diğer eltilerim uyumlu tek muhalefet ben kalıyorum ve bende o yüzden hep üzüldüğümle kalıyorumm.çok yapmacıklar zerre kadar sevgileri yok.eşimi garajda uğurlarken ben 2 göz 2 çeşme ağlıyorum,ordan da izmire gidecem zaten kadın o anda düşün yani oğlu askere gidiyor buna rağmen gelmiş ah ah kız çocuğu başkaaa diyor.ya sen nasıl annesin oğlun askere gidecek be dicem olmıcak.eşim araziye çıktıklarında ben ağladım ne yapar orda diyorum annesi babası bana iyi iyi görsün askerliği,çeksin orda diyor.tabi oğullarına da ah vah oğlum diyprr deli olcam resmen rolculer başka bişey deil

aah ah yarama tuzlar basılıyo instoooon demeeee...eşim askere gidince ben 10 gün yanlarında kaldım ama hatun benim acımla bile yarış etti.ben daha çok üzülüyorum havalarında.akrabalarından da ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar dediler benim yanımda.eşim arıyo telle.yok sen çok konuştun ben konuşamadım muhabbetleri.amaaan anlattıkça sinirim köpürüyo sıçrıycam şimdi biyerlere.neyse bacım böle böle ele karışınca herşeyi görüp yaşıyorsun.vay be buda mı olurmuş dediğin şeyleri bizzat yaşıyorsun.ama sonuç olarak annesinin o olduğunu bile bile yine de dünyaya bir daha gelsem yine kocişimlen evlenirdim.bana bak yaaa ben nekadan çok seviyorum onuuuuu

Kızzllarrrr
hadin iyi akşamlarrrrrr
öpüyorum sizi p.tesi dertsiz gelicem artık :)
geyik bölümüne takılırız artıkın =)))

aah ah yarama tuzlar basılıyo instoooon demeeee...eşim askere gidince ben 10 gün yanlarında kaldım ama hatun benim acımla bile yarış etti.ben daha çok üzülüyorum havalarında.akrabalarından da ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar dediler benim yanımda.eşim arıyo telle.yok sen çok konuştun ben konuşamadım muhabbetleri.amaaan anlattıkça sinirim köpürüyo sıçrıycam şimdi biyerlere.neyse bacım böle böle ele karışınca herşeyi görüp yaşıyorsun.vay be buda mı olurmuş dediğin şeyleri bizzat yaşıyorsun.ama sonuç olarak annesinin o olduğunu bile bile yine de dünyaya bir daha gelsem yine kocişimlen evlenirdim.bana bak yaaa ben nekadan çok seviyorum onuuuuu

amannn valla allah fırsat vermesin bizlerden uzak olsunlarrr.sonuçta bizler acımasız saygısız insanlar değiliz.ama yine de insanlık bizde kalsın diyip idare ediyoruz.ben hala daha bocalamalar bunalımlar yaşıyorumm.ama bu ailesinin değişmesini sağlamayacak.dediğim gibi allah fırsat vermesin,bizleri yuvalarımızda huzurlu mutlu etsinn

Kızzllarrrr
hadin iyi akşamlarrrrrr

tamam canımmm şimdiden gözün aydınnn

Kızzllarrrr
hadin iyi akşamlarrrrrr

de hayde güle güle idenkuş ben gelemen daha bi süre koce yolar valla ben geldim sen daha nettemin deyüüü

hadi bakalım kızlar gözünüz aydın kawuşuyonuz yawuklularınıza hi hi hi kaydirigubbakcemile3
darısı bize inş. sempatiksalakcinni

Kızlaaaaar benim sıpa yarın geliyor
Allah herkese kazasız belasız kavuşmayı nasip etsin

Kızlaaaaar benim sıpa yarın geliyor
Allah herkese kazasız belasız kavuşmayı nasip etsin

ay ne güzeeelll gözün aydın benimkide p.tesi akşam gelecek inşallllaaaahhhh hihoyyyt ama o kadar günü atlattım şu son 3 gün geçmiyor yaaa :1no2:

ooof kızlar yaa uyuyamıyorummmmmmmmm :sinifsinif: tabiki bu satte de kimse yok burdaaaaa....eyvahedigeldismile...ayy gece olunca böylee uykum kaçıyor artık öğlen kalkarım herhalde kafamçokkarıştı

eyvahedigeldismile kafamçokkarıştı :bbo: laelaelaelaelae mirmirmirmir fisfisfis benneyaptımki :1no2: -tatlicadiarzu- delikafadulden :1shok: :sm_confused: :uhm: :çok üzgünüm:

günaydın kızlar kimse yok tabi haliyle
ozaman sadece damlama günaydın :))

günaydın damla günaydın melitaaaa.nasılsınızz?bugün yola çıkıyorum izmirden ankarayaa ve garaja sevgili kaynanamlar geliyor off offff.

amin canımmm.güzcüm hoş geldin nasılsın?bak ben bugün gidiyorum diye izmir ağlıyorrrr...

gunaydın kızlar

inston iyi yolculuklar tatlım. bosver kanananları kocan gelıyonu onu dusun. karsılasınlar senı nazlan bıraz yuz verme. yorgunum evımde uyucam bıraz de .

sağol cnımmm.valla aynen bende öle yapmayı düşünüyorummm hiççç yüz vermeye niyetim yokkk.dün babam biletimi almış ve eşin ayın 15 ine kadar maaş alamıcak diyerek yüklü miktar para verdi.o kadar zoruma gitti ki,odama girip ağladımm ve eşimin ailesine laflar saydımmm.hiç bişey hak etmiyolarrr.göreceklerrr bu günlerimi asla unutmayacağımmmm.benim ailem enayi zaten di mi?o adam borç versin biz sıkışalım benim ailemmm neysee yaa sabah sabah sinirlerimi bozmayım zaten yeterince moralim bozukkk gideceğim içinnn.ama bu sefer aynı hatayı yapmayacağım ve babamın verdiği paranın 5 kuruşuna dokunmicam.iğreniyorum resmen yaaa.allah bana yardım etsinnn

sağol cnımmm.valla aynen bende öle yapmayı düşünüyorummm hiççç yüz vermeye niyetim yokkk.dün babam biletimi almış ve eşin ayın 15 ine kadar maaş alamıcak diyerek yüklü miktar para verdi.o kadar zoruma gitti ki,odama girip ağladımm ve eşimin ailesine laflar saydımmm.hiç bişey hak etmiyolarrr.göreceklerrr bu günlerimi asla unutmayacağımmmm.benim ailem enayi zaten di mi?o adam borç versin biz sıkışalım benim ailemmm neysee yaa sabah sabah sinirlerimi bozmayım zaten yeterince moralim bozukkk gideceğim içinnn.ama bu sefer aynı hatayı yapmayacağım ve babamın verdiği paranın 5 kuruşuna dokunmicam.iğreniyorum resmen yaaa.allah bana yardım etsinnn

bencede o paraya hıc dokunma hatta esınede bahsetme at hesabında kalsın esınde sıkısınca aılesınden ıstesın para bakalım vereceklermı. oda anlasın kımın ne oldugunu . ama bu tıp seylere kafayı takma fazla mutlulugunu golgeler bu tur sırunlar sadece tavrını koy esınden 6 aydır uzaksın kımsenın sızı uzmesıne ızın verme . utanma felan yapma. esımı 6 aydır gormuyorum 3-4 gun bana aıt de dısarı cıkarma evde. kım ne derse desın amnnnn kım takar yasamana bak

bencede o paraya hıc dokunma hatta esınede bahsetme at hesabında kalsın esınde sıkısınca aılesınden ıstesın para bakalım vereceklermı. oda anlasın kımın ne oldugunu . ama bu tıp seylere kafayı takma fazla mutlulugunu golgeler bu tur sırunlar sadece tavrını koy esınden 6 aydır uzaksın kımsenın sızı uzmesıne ızın verme . utanma felan yapma. esımı 6 aydır gormuyorum 3-4 gun bana aıt de dısarı cıkarma evde. kım ne derse desın amnnnn kım takar yasamana bak

güzcüm yorumların için gerçekten çok teşekkür ederim.biliyorsun bu konularda sağlıklı düşünemiyorumm.ama gerçekten kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim artık en azından bunda kararlı olduğumu biliyorummm.bu arada sen neler yapıyorsun nasılsın?sağlıkla ilgili herşeyi hallettin sanırım,onun dışında neler yapıyorsunn

güzcüm yorumların için gerçekten çok teşekkür ederim.biliyorsun bu konularda sağlıklı düşünemiyorumm.ama gerçekten kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim artık en azından bunda kararlı olduğumu biliyorummm.bu arada sen neler yapıyorsun nasılsın?sağlıkla ilgili herşeyi hallettin sanırım,onun dışında neler yapıyorsunn

ben aynen devam degısık bısı yok. su 10 gununde cabuk gecmesı ıcın dualar edıyorum :D pek bı degısıklık yok yneee

Back
X