- Konu Sahibi geronimo
- #21.961
kesinlikle öleee söylediklerine aynen katılıyorummm.ki en zından sizinkilerde kız var.bunlarda hiç kız yok o yüzden hiç anlamıyorlar.bi de diğer eltilerim uyumlu tek muhalefet ben kalıyorum ve bende o yüzden hep üzüldüğümle kalıyorumm.çok yapmacıklar zerre kadar sevgileri yok.eşimi garajda uğurlarken ben 2 göz 2 çeşme ağlıyorum,ordan da izmire gidecem zaten kadın o anda düşün yani oğlu askere gidiyor buna rağmen gelmiş ah ah kız çocuğu başkaaa diyor.ya sen nasıl annesin oğlun askere gidecek be dicem olmıcak.eşim araziye çıktıklarında ben ağladım ne yapar orda diyorum annesi babası bana iyi iyi görsün askerliği,çeksin orda diyor.tabi oğullarına da ah vah oğlum diyprr deli olcam resmen rolculer başka bişey deil
aah ah yarama tuzlar basılıyo instoooon demeeee...eşim askere gidince ben 10 gün yanlarında kaldım ama hatun benim acımla bile yarış etti.ben daha çok üzülüyorum havalarında.akrabalarından da ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar dediler benim yanımda.eşim arıyo telle.yok sen çok konuştun ben konuşamadım muhabbetleri.amaaan anlattıkça sinirim köpürüyo sıçrıycam şimdi biyerlere.neyse bacım böle böle ele karışınca herşeyi görüp yaşıyorsun.vay be buda mı olurmuş dediğin şeyleri bizzat yaşıyorsun.ama sonuç olarak annesinin o olduğunu bile bile yine de dünyaya bir daha gelsem yine kocişimlen evlenirdim.bana bak yaaa ben nekadan çok seviyorum onuuuuu