• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inston anlamadı ben

sana önce mi git diyor eşin

kıvırcık ağda yapacakmışsın yeri gelmişken size
bi kremden bahsedeyim belki haberiniz vardır
Emla diye bi ürün eczanelerde satılıyotr şimdi sordum fiyatı 28 tl

bu krem genital bölge dahil kesinlikle alerji yapmıyormuş. jinekoloğa sorulmuş. lokal anestezide kullanılıyormuş oraya sürüp kalıp şeklinde sürülecek ama üzerine de streç film koyup 2 saat bekliyormuşsunuz o yeri uyuşturuyormuşsunuz. sonra epilatörle dalıyormuşsunuz ne var ne yok alıyormuşsunuz 0 ağrı 0 acı....

nasıl? :)))))
daha önce duymustum bunu peki ilacın etkisi geçince acı falan hissedilmez mi acaba eyvahedigeldismile
ooohhh ne güzelll eşin gelcek demekkk gözün aydın canımmm

süpermiş yaaa valla.denemeye değer benceee

sağol tatlım bu ay hep geldi bakalım önümüzdeki ay nolcak sempatiksalakcinni

inston anlamadı ben

sana önce mi git diyor eşin

yaaa eşim aslında ailesiyle ilgili herşeyi çok iyi biliyorrr.yine benim eşim anlayışlı abileri olsa 5 ayın sadece 1 ayını gelinler kendi ailesinde geçirirdi.benim 5 ay boyunca ailemin yanında olmam onlar için çok ayıp ve ters.ama onlarında yaşamlarında bana ters gelen biçok şey var.yine de susuyorum.ben izmire ailemin yanına geldiğimde bile eşim 1 gün kendi ailesine gitmezdi,orda rahat edemiyor çünkü.ailesini bildiği için benim askerlik süresinde ailemin yyanında kalmama bişey demedi.ama son 1 hafta bizimkilerin yanına git diyip durdu.bende hala antalyadayız falan diyorudm.neyse zaten cumartesi giddeceğimi söledim kabullendi ama tabi baya bi sitem etti.ailesinin yanında 1 saat bile yalnız kalmak istemiyorumm.dün kaynana beni aradı yavrumm ne zaman gelceksin,çok özledim bak sesini duydum ağlayacağım dedi tam kötü oldum üzüldüm yaptığıma sonra bi baktım abiye kuzu gibi kahkaha atıyor.samimi bulmuyorummm.ya senin oğlun askerde beni nasıl özlüyorsun.yani bana dese kızım zaten oğlum yok,bari sen ynaımda ol arkadaş ol bana anlarımmm.çok yapmacıklar çokkk.5 aydır sahip çıkmadılar şimdi oğulları gelecek yaa iyi aile moduna giriyorlarrr

kıvırcık ağda yapacakmışsın yeri gelmişken size
bi kremden bahsedeyim belki haberiniz vardır
Emla diye bi ürün eczanelerde satılıyotr şimdi sordum fiyatı 28 tl

bu krem genital bölge dahil kesinlikle alerji yapmıyormuş. jinekoloğa sorulmuş. lokal anestezide kullanılıyormuş oraya sürüp kalıp şeklinde sürülecek ama üzerine de streç film koyup 2 saat bekliyormuşsunuz o yeri uyuşturuyormuşsunuz. sonra epilatörle dalıyormuşsunuz ne var ne yok alıyormuşsunuz 0 ağrı 0 acı....

nasıl? :)))))

benim arkadaşımda kullanıyo o kremi ama fiyatının okadar pahalı olduğunu bilmiyodum ucuz demişti bana hattaa gösterdi de ufacık tüp:)) sürüp iyice emdiriyomuşsun sonra cart curt yoluyomuşsun :D acı macı yok
tabi ağda işlemi bitince kremin etkiside gidince ufak sızlamalar oluyomuş :))
kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar.

ilarzu kız ben zatı makınayla alıyom her hafta alınca cok acımıyo. dayanılıyo yaneeee. tek sorun maınanın ınce yerlerın etını cımdıkleyıp kanatması :kedi:

inson sorunlardan kacma bence evıne gıt kocan ıcın hzırlıgını yap. aılesınede teklıfını ıcın tesekkur ederım ama yanlız yapmak ıstıyorum temızlgımı kac aydır evde yokum . ıı ce ınceden elemem lazım ama yınede sagolun. ihtiyac duyarsam cagırıım. şimdilik yardıma ıhtıyacım yok de. gayet acık net ve cıddı bı sekıl de bunu. orası senın evın sen o evın hanımısın. sen ıstemedıgın surece o eve kımse gıremez . bunu kafalarına sokmalılar . bır sure sorun yasıcaksın ama sonra kabullenecekler bu durumu

merhaba kızlar.

ilarzu kız ben zatı makınayla alıyom her hafta alınca cok acımıyo. dayanılıyo yaneeee. tek sorun maınanın ınce yerlerın etını cımdıkleyıp kanatması :kedi:

inson sorunlardan kacma bence evıne gıt kocan ıcın hzırlıgını yap. aılesınede teklıfını ıcın tesekkur ederım ama yanlız yapmak ıstıyorum temızlgımı kac aydır evde yokum . ıı ce ınceden elemem lazım ama yınede sagolun. ihtiyac duyarsam cagırıım. şimdilik yardıma ıhtıyacım yok de. gayet acık net ve cıddı bı sekıl de bunu. orası senın evın sen o evın hanımısın. sen ıstemedıgın surece o eve kımse gıremez . bunu kafalarına sokmalılar . bır sure sorun yasıcaksın ama sonra kabullenecekler bu durumu

ben dayanamıyommm bilmiyorumkismile

jadamla :jeyyar: ne konuştuk seninle kıracam kafanıalsanaalsanasmile çekecem saçını kaydirigubbakcemileama bak

ben saa demedim mi tadını çıkkaarr kimseyi takma herşey olur bügünlerini güzel kıpır kıpır heyecanla geçiirr

agresif olup kendine etme aşkiton gelecekk güzel görünmen lazım sinir stres göz altlarında morluk yapaarr yeşil gözlere o renk mor heeç yakışmaaazzzz zemuszemus

iş yerinde sıkıldıysan git hasta ol hemen hemen çık dışarıkaydirigubbakcemile4

Allah seni emi :roflol: koptum gülmekten hee vallaha katil edecek bunlar benii -tatlicadiarzu- aman banane yemek yedim moralmanım düzeldi hıh çokta tın laelaelaelaelae lülülülü :sm_cool:

ya kızlar benim aşkımda geldğinde bir sürü misafir gelicek onlara kaynanaya yardıma gidicem bende tabi, gözün aydına geliceklermiş, Allahıım sanki normal günde arayıp soruyolarda bide buna geliceklermiş, ama askım dediki anasına, telde konuşuyolardı,kaynana dediki oğlum ne istiyosun ne yapalım dedi, aşkımda aman anne ne yaparsanız yapında beni eve çağırmayın dedi koptum gülmekten :roflol: zaten askım salı günü 4-5te burda olucak bende işten o saatte çıkıcam, ama kimse bilmiyo salı günü geliceğini herkes çarşamba biliyo :roflol: biz geceye kadar hasret gidericezz :dilcikar: kimse olmadan sadece biz ohhh mis gibi sositososito

ooo damlaaa valla çok akıllıca düşünmüşsünüzzz.bol bol hasret giderin tabiii:)))

ooo damlaaa valla çok akıllıca düşünmüşsünüzzz.bol bol hasret giderin tabiii:)))

valla aynen ben dedim askıma oda çok iyi düşünmüşsün aşkım ya dedi, o zaman söle anangillere çarşamba geliyorum de dedim oda hemen sölemiş kurban olurum ona ya Şeniz
geceye kadar vakit geçiririz sonra beni eve bırakır oda eve gider onlarada süpriz yapmış olur, sonra ertesi günde ben sabahtan giderim görmemiş gibi, tabi bi daha dışarı çıkarız hasret gidermek için görüşmedik ya öle biliyolar :lepi:hihoyyyt

valla aynen ben dedim askıma oda çok iyi düşünmüşsün aşkım ya dedi, o zaman söle anangillere çarşamba geliyorum de dedim oda hemen sölemiş kurban olurum ona ya Şeniz
geceye kadar vakit geçiririz sonra beni eve bırakır oda eve gider onlarada süpriz yapmış olur, sonra ertesi günde ben sabahtan giderim görmemiş gibi, tabi bi daha dışarı çıkarız hasret gidermek için görüşmedik ya öle biliyolar :lepi:hihoyyyt

ayy ne kadaaaaaaaaan mikemmelll bir fikir yaaa kaydirigubbakcemile3 ay bizde mi öyle yapsaydık neee acaba hattaaa bir hafta sonra gelecekmiş deseydik keşke:roflol:

Back
X