Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha önce duymustum bunu peki ilacın etkisi geçince acı falan hissedilmez mi acaba eyvahedigeldismilekıvırcık ağda yapacakmışsın yeri gelmişken size
bi kremden bahsedeyim belki haberiniz vardır
Emla diye bi ürün eczanelerde satılıyotr şimdi sordum fiyatı 28 tl
bu krem genital bölge dahil kesinlikle alerji yapmıyormuş. jinekoloğa sorulmuş. lokal anestezide kullanılıyormuş oraya sürüp kalıp şeklinde sürülecek ama üzerine de streç film koyup 2 saat bekliyormuşsunuz o yeri uyuşturuyormuşsunuz. sonra epilatörle dalıyormuşsunuz ne var ne yok alıyormuşsunuz 0 ağrı 0 acı....
nasıl? :)))))
ooohhh ne güzelll eşin gelcek demekkk gözün aydın canımmm
süpermiş yaaa valla.denemeye değer benceee
inston anlamadı ben
sana önce mi git diyor eşin
kıvırcık ağda yapacakmışsın yeri gelmişken size
bi kremden bahsedeyim belki haberiniz vardır
Emla diye bi ürün eczanelerde satılıyotr şimdi sordum fiyatı 28 tl
bu krem genital bölge dahil kesinlikle alerji yapmıyormuş. jinekoloğa sorulmuş. lokal anestezide kullanılıyormuş oraya sürüp kalıp şeklinde sürülecek ama üzerine de streç film koyup 2 saat bekliyormuşsunuz o yeri uyuşturuyormuşsunuz. sonra epilatörle dalıyormuşsunuz ne var ne yok alıyormuşsunuz 0 ağrı 0 acı....
nasıl? :)))))
merhaba kızlar.
ilarzu kız ben zatı makınayla alıyom her hafta alınca cok acımıyo. dayanılıyo yaneeee. tek sorun maınanın ınce yerlerın etını cımdıkleyıp kanatması :kedi:
inson sorunlardan kacma bence evıne gıt kocan ıcın hzırlıgını yap. aılesınede teklıfını ıcın tesekkur ederım ama yanlız yapmak ıstıyorum temızlgımı kac aydır evde yokum . ıı ce ınceden elemem lazım ama yınede sagolun. ihtiyac duyarsam cagırıım. şimdilik yardıma ıhtıyacım yok de. gayet acık net ve cıddı bı sekıl de bunu. orası senın evın sen o evın hanımısın. sen ıstemedıgın surece o eve kımse gıremez . bunu kafalarına sokmalılar . bır sure sorun yasıcaksın ama sonra kabullenecekler bu durumu
ben dayanamıyommm bilmiyorumkismile
ohaoldumsmile
canım herhafta alırsa az cıkıyoya ıı oluyo . benım tek sorunum ıste yumsak yerlerın derısını cımdıkleyıp kanatması sorun oluyo
jadamla :jeyyar: ne konuştuk seninle kıracam kafanıalsanaalsanasmile çekecem saçını kaydirigubbakcemileama bak
ben saa demedim mi tadını çıkkaarr kimseyi takma herşey olur bügünlerini güzel kıpır kıpır heyecanla geçiirr
agresif olup kendine etme aşkiton gelecekk güzel görünmen lazım sinir stres göz altlarında morluk yapaarr yeşil gözlere o renk mor heeç yakışmaaazzzz zemuszemus
iş yerinde sıkıldıysan git hasta ol hemen hemen çık dışarı![]()
ayyy oralara hiç cesaret edemem offffmirmirmirmir
sen napıyon agdamı yapıyon. sıcaktata agda olmuyo elınde erıyo ınsanın
yok len ne agdası jilet en değerli dostum opuyorumnanaktan
yok len ne agdası jilet en değerli dostum opuyorumnanaktan
ooo damlaaa valla çok akıllıca düşünmüşsünüzzz.bol bol hasret giderin tabiii:)))
valla aynen ben dedim askıma oda çok iyi düşünmüşsün aşkım ya dedi, o zaman söle anangillere çarşamba geliyorum de dedim oda hemen sölemiş kurban olurum ona ya Şeniz
geceye kadar vakit geçiririz sonra beni eve bırakır oda eve gider onlarada süpriz yapmış olur, sonra ertesi günde ben sabahtan giderim görmemiş gibi, tabi bi daha dışarı çıkarız hasret gidermek için görüşmedik ya öle biliyolar :lepi:hihoyyyt