• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
damla senin niye keyfin yok hayırdır.kızlar ya daha antalya-izmir yolunun yorgunluğunu atamadan yarın izmir-ankara yolundayım.offf ya benim ömrümde yollarda geçiyor.bi de bişey sorcam size sevgili kayınvalidem ben evime gittiğimde benimle gelip temizlik yapmak istiyor ama ben bunu istemiyorum.gelmesin bana ne yaaa.bunu ona onu kırmadan ve sorun olmadan nasıl söyleyebilirim sizceee

yok anne kendini yormana gerek yok
hem ben evde tek başıma temizlik yaparken daha zevk alıyorum
sen yorulmamış olursun bende yavaş yavaş yaparım de

idencim senin için sıkılmıyor aksine kalbin yerinden fırlayacak derecede heyecanlısın yaaa kalbin sıkıştırıyorrrr

yaaa o bazaen bendede oluyor damlacımm..galiba şafak sıkıştırmasını biz yaşıyoruzzz heleki gece uyuyamıyorum yaa.. kafamçokkarıştı .bilmiyorumkismile takma hiçbirşey azıcık kaldı gelecekler hayırlısıylaa,düğün telaşının tatlı stresi de başka olur canım boşver sabırrrrr...sempatiksalakcinni

günaydın kıvırcık.
damlacım nişanlın hayırlısıyla sağ salim gelsin sonrasında birlikte yaparsınız herşeyi.sizi daha hassas bir dönem bekliyor.stres yapma ama sona çikin kız olursun.sevdiceğine kavuşacaksınnnn bunu düşünn tamam mı stres yokkkk

hayırrr çirkin kız olmak istemyorum :roflol: ya ooffff bugün çok tuhafım eve gitmek istiyorum yada dışarı nebilim ya işyernden çıkmak istiyorum neresi olursa olsun kafamçokkarıştı

çiçekler şafak 8 başka yohudur hergün takvime bakıp sayıyorum karıştırıyor muyum acaba diye
takvimle içiçe olduk:))))))))

sizin de az kaldı bebekler haydiiiiinn bakalımmmm

önümüzdeki hafta kalanlar için çabuk geçecek çünlkkü 19 mayıs tatil vaarrr

yok anne kendini yormana gerek yok
hem ben evde tek başıma temizlik yaparken daha zevk alıyorum
sen yorulmamış olursun bende yavaş yavaş yaparım de

amannn sen bilmiyorsun onuuu.onun derdi benim canımı sıkmak.evlendiğimizde kocamla eve gircez karı koca bizimle yukarı geldiler eve girdilerrrr.sonrasında evlilik boyu evimden çıkmadılar.hani şimdi yeni evli gibi olcaz yaaa kocişle,ben de diyorum ki aynı hataya tekrar düşmeyem bu sefer evi almayım ki bizden uzak olsunlarrr

ayyy bu stres bende başka bişey yapıyo galiba yanımdaki herkese sinir oluyorum artık :S ağzıma her geleni sölemek istiyorum tabi yapamıyorum, bu seferde içim darlanıyo sinirden ağlıyorum :(

damla senin niye keyfin yok hayırdır.kızlar ya daha antalya-izmir yolunun yorgunluğunu atamadan yarın izmir-ankara yolundayım.offf ya benim ömrümde yollarda geçiyor.bi de bişey sorcam size sevgili kayınvalidem ben evime gittiğimde benimle gelip temizlik yapmak istiyor ama ben bunu istemiyorum.gelmesin bana ne yaaa.bunu ona onu kırmadan ve sorun olmadan nasıl söyleyebilirim sizceee

"ayyy annee ev o kadar da batmamış,şöyle bir ortalığı süpüreceğim o kadar gerçekten gelmene gerek yok" daha sonra sen rahat rahat yaparsın kendin...

yok ya saolsun öküzüm heycan fln bırakmadı sıkıntı o başka bişey deil

amannn aynı öküzcan bende de varr boşverrrr.deli dün bana hala daha sen ne zaman gitceksin bizimkilerin yanına diyorrr.olum sen gelceksin bırak onun heyecanını mutluluğunu yaşayım dimi?bizimkiler diyince bende heyecan meyecan kalmıyorrr.en sonunda dedim merak etme c.tesi gidiyorum nazi kampınaaa.sustu bişey diyemedi uyuzzzz

bide deki belki alınır dagelmez aklinialirimsmile ya kendi evim ya hanai daha rahat temizlik yaparım kendi kendime de sizde temiz eve gelirsiniz eşim geldikten sonra falan filan de canım

"ayyy annee ev o kadar da batmamış,şöyle bir ortalığı süpüreceğim o kadar gerçekten gelmene gerek yok" daha sonra sen rahat rahat yaparsın kendin...

valla yaaa yiter be yiterrr şu kaynanana sendromlarııı.bu zamana kadar sessiz durdummm.ama artık durmucam.dicem yaaa bana neee kötü olursam da olayım napayımmm.ben kendi evimi kendim temizlemek isterim,sizde gelecekseniz ben işimi bitirdikten sonra,eşim geldiğinde gezmeye gelirsiniz dicemmm.umarım bunu diyebilirimm

jadamla :jeyyar: ne konuştuk seninle kıracam kafanıalsanaalsanasmile çekecem saçını kaydirigubbakcemileama bak

ben saa demedim mi tadını çıkkaarr kimseyi takma herşey olur bügünlerini güzel kıpır kıpır heyecanla geçiirr

agresif olup kendine etme aşkiton gelecekk güzel görünmen lazım sinir stres göz altlarında morluk yapaarr yeşil gözlere o renk mor heeç yakışmaaazzzz zemuszemus

iş yerinde sıkıldıysan git hasta ol hemen hemen çık dışarıkaydirigubbakcemile4

bide deki belki alınır dagelmez aklinialirimsmile ya kendi evim ya hanai daha rahat temizlik yaparım kendi kendime de sizde temiz eve gelirsiniz eşim geldikten sonra falan filan de canım

kıvırcıkkk aynı anda düşünmüşüz sanırımmm tam bende bundan bahsediyordummm.yaaa bilmiyorum memleketin neresi ama bu iç anadolu adetleri ya da kaynanalları ya da benim kaynanama mahsus bişey bilemiyorum ama gerçekten çok garip.gelin alınır,yabancıdır,rahatsız etmeyelim,ayıp olur gibi kavramları yok yanii.amannn neyse düşünüp sinirlerimi bozmayacağımmm

amannn aynı öküzcan bende de varr boşverrrr.deli dün bana hala daha sen ne zaman gitceksin bizimkilerin yanına diyorrr.olum sen gelceksin bırak onun heyecanını mutluluğunu yaşayım dimi?bizimkiler diyince bende heyecan meyecan kalmıyorrr.en sonunda dedim merak etme c.tesi gidiyorum nazi kampınaaa.sustu bişey diyemedi uyuzzzz

pek müsait değilim yazılarım karmaşık olabilir ama anlatıyım
bu öküz son bir haftadır günde bidefa fln arıo
yok sıra vardı yok yorgundum aramıo
bugün de çarşıya çıktı
tişört alcam dedi para gönderdim kalamıştı hesabında internete geldi kamera açtı
iki dk sohbet etti
özgürlük ne güzelmiş fln özlemişim dedi sonra
şu facebboka bi bakıyım soru sorarsan yazarım darılma gülüm dedi yok dedim keyfini çıkar
sonra çat kapandı kamera
nolduu dedim konuşmuo ama kameradan izliodum ben
biraz ablama açıyım sonra yine açarım gülüm deditamam dedim 1 saat oluyo açıcak hala sohbet edio heralde hala ablasıyla bi kelime bişey bile yazmıo
bende yazmıcam
hatta şeytan dio kapat msni çık

ayyy bu stres bende başka bişey yapıyo galiba yanımdaki herkese sinir oluyorum artık :S ağzıma her geleni sölemek istiyorum tabi yapamıyorum, bu seferde içim darlanıyo sinirden ağlıyorum :(

canımmm rahat olll kaydirigubbakcemile azıcık kaldı çok az bak onca günler atlattık...boşver bozma aranı kimseyle gel yaz buraya ne söylemek istersen :delphin: dedim ya aynı şey bende de var ama geceleri hortluyor bendede, geç saatlere kadar uyuyamıyorum bu satte uyandım ama zıcık sabır işte napcaz o kadar sabrettik :hooray:

kıvırcıkkk aynı anda düşünmüşüz sanırımmm tam bende bundan bahsediyordummm.yaaa bilmiyorum memleketin neresi ama bu iç anadolu adetleri ya da kaynanalları ya da benim kaynanama mahsus bişey bilemiyorum ama gerçekten çok garip.gelin alınır,yabancıdır,rahatsız etmeyelim,ayıp olur gibi kavramları yok yanii.amannn neyse düşünüp sinirlerimi bozmayacağımmm

ya kaynana işi şans yaa banada çürük çıktı kaynana :çok üzgünüm: . senin kaynanan şimdi gelecek temizliğe sonrada ayy oğlum gelsin gelmişken onuda göreyim diyecek bilemem ne amaaan sakın alma eve ne yap ne et bul birşeyler canımmm. :kızgın: ayy valla hayat kaynanayla mücadeleyle geçecek galiba...:oklava:

pek müsait değilim yazılarım karmaşık olabilir ama anlatıyım
bu öküz son bir haftadır günde bidefa fln arıo
yok sıra vardı yok yorgundum aramıo
bugün de çarşıya çıktı
tişört alcam dedi para gönderdim kalamıştı hesabında internete geldi kamera açtı
iki dk sohbet etti
özgürlük ne güzelmiş fln özlemişim dedi sonra
şu facebboka bi bakıyım soru sorarsan yazarım darılma gülüm dedi yok dedim keyfini çıkar
sonra çat kapandı kamera
nolduu dedim konuşmuo ama kameradan izliodum ben
biraz ablama açıyım sonra yine açarım gülüm deditamam dedim 1 saat oluyo açıcak hala sohbet edio heralde hala ablasıyla bi kelime bişey bile yazmıo
bende yazmıcam
hatta şeytan dio kapat msni çık

takma canım yaa olur böyle arada kavuşma heyecanına ver

Back
X