günaydın kızlar bugün evdeyim işe gitmedim nasılsınız bakalım son haftanız tadını çıkarın sonra ayrı bir koşuşturma başlıycak sizin için
geçmişe bakayım dedim hepsini okuyamadı cerenim gelmiş bari bu haftada gelse
damlam burdamısın annen nasıl tümörde falan bahsetmişsin geçmiş olsun tatlım endişelenme sakın kötü bişey değildir inşalah
Günaydın gamiş hoşgeldin
kıs gamiş geçen hafta 2 kilo verdim hafta sonu iki günde bir kilosunu geri aldım
herifim saolsun o yesin diye bende yedikçe yedim
neyse aynen devaö rejime
ne kadar az yersem okadar kar :)))
:roflol: bu haftasonu bende herifimle azcık bozdum ama bu sabah son gaz devam gitcek bu kilolar başka yolu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk alsanaalsanasmile
evet canım ceren bana msj yazmış dün gördüm cvp yazamadım gelsinde bi alayım ifadesini delünün hadi bakalım inşallah mysoulda glir yaynına görüşürsünüz kıskanıyom ama boshayallersmilegunaydın gamıscım
napım aynen devam ısteyım. bu haftadan ıtıbaren yogunlugumuz bıraz artacak gelecek hafta cok yogun olurum. ve fınıs muhasebe camıası sezonu kapatır rutın ıslere devam eder.
ceren geldi. artık buralardayım dıyodu . sanırım bugun gelır. my soulda bugın ızmıre gelcektı . fırsat bulursa bana gelıcektı bakalım gelırse yazarız burdan
gamıs Allah kavustursun canım gonderdın herıfını
:roflol: bu haftasonu bende herifimle azcık bozdum ama bu sabah son gaz devam gitcek bu kilolar başka yolu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk alsanaalsanasmile
kıs gamiş bu arada hafta sonu neler yedim bi bilsen kola ekmekarası döner börek cips çikolata geri adlığım bi kilo az bile kaldı yanii
abowww baya yemişşsin benim kacamağımda kuzenimin sünneti vardı pilav yedim 1 tabak bi de dün anneme pasta almıştık 1 ince dilimde ondan yedim başka kaçamagım yok aklinialirimsmile
oda kaçamakmı benimkinin yanında
benimki kaçamak deil bayaaa firar etmek
neyse devam ediyorum
iki dilim kepek ekmeği bi kk peynirle başladım
şimdi yeşil çay içiyorum
inş. bu haftada iki kilo veririm
günaydınn kızlarrr
inşallah canım yaaa 1 haftada 2 kilo verdğine göre hızlı kilo veriyosun daha da verirsin arada olur öyle kaçamaklar hihoyyyt
günaydınn kızlarrr
ya herkez susuyo bu gün hııhhh
insanın şafağı azalmış acık neşeli olur bunlar heeççç
ewt yaa ne bu bölee herkes sus puuss
şafak altıııı zemuszemus kaydirigubbakcemile2
bizden mutlusu yookk :))
bu hafta nasıl geçer acabaa çabuk geçse barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?