Geçmek zorundaaaaaaaaaaaaaa
günaydın kızlarrr.dün giremedim özledim valla.sabah ilk iş internetin başına geçmek oldu.biraz moralim bozuk fikirlerinize ihtiyacım var.face de okul arkadaşlarını eklemiş eşim ve tabi baya bi sinir oldum görünce.belki ne var bunda diyebilirsiniz ama benim için gerçekten sinir bozucu bir durum.bende hemen hesabımı dondurdum.sinir oldum.sizce bunu ona söyliyim mi?ayyy valla deli olcam sinirden((((
günaydın kızlarrr.dün giremedim özledim valla.sabah ilk iş internetin başına geçmek oldu.biraz moralim bozuk fikirlerinize ihtiyacım var.face de okul arkadaşlarını eklemiş eşim ve tabi baya bi sinir oldum görünce.belki ne var bunda diyebilirsiniz ama benim için gerçekten sinir bozucu bir durum.bende hemen hesabımı dondurdum.sinir oldum.sizce bunu ona söyliyim mi?ayyy valla deli olcam sinirden((((
yaaa biz hesapları açarken birbirimizin tanımadığı kişileri eklemeyecektik.ayrıca ben onun üniversitedeki sınıf arkadaşlarını gayetttt iyi biliyorum.yani normalde hiç karışmazdım ama okul arkadaşlarını bildiğim için bu durum beni çok rahatsız etti.
aslında doğru söylüyorsun ama ne bileyim herkes eşini farklı görür ya bende eşimi çok farklı görürdüm böle basitlikler yapmaz derdim .yani asıl üzüldüğüm bu oluyor
Ayneen cnm :))
selam canım hoşgeldin tatlım takma oluyo böyle işte ama sen benim eşimin listesindekileri görsen napan acep kaydirigubbakcemile3 ben artık böyle şeyleri takmıyorum inan o kadar basitki takılacak şyeler değil kaydirigubbakcemile
aslında bende biliyorum yaptığım daha doğrusu taktığın şeyin çok önemsiz olduğunu.ama gerçekten çok üzüldüm.yani ben böle bi ilişki istemiyordum.erkek açık olmalı böle basitliklerle uğraşmamalı derdim.ama internet vukuatları önceden de olduğu için bu konuda artık ona güvanemiyorum.neyse kızlar yaaa sizin de kafanızı meşgul etmeyim ben sadece paylaşmak istedim.
iinstoncum ben mutlu olıyım kavga gürültü olmasın facede birini eklemiş hiç umrumda olmaz valla
nese takma kafana sende biliosunki önemsiz bişe
yahu kıslarrr bizimkiler ayrılış muaynesini oldular artık spor yaptıramıcaklar perşembe günü kamuflajları teslim edicekler cuma c.tesi çarşı izinleri var pazarda artık yolcudur abbas bağlasan durmaz =))
iinstoncum ben mutlu olıyım kavga gürültü olmasın facede birini eklemiş hiç umrumda olmaz valla
nese takma kafana sende biliosunki önemsiz bişe
yahu kıslarrr bizimkiler ayrılış muaynesini oldular artık spor yaptıramıcaklar perşembe günü kamuflajları teslim edicekler cuma c.tesi çarşı izinleri var pazarda artık yolcudur abbas bağlasan durmaz =))
aşkolsun canım ne demek tabiki paylaşacaksın seni çok iyi anlıyorum :1hug:
biliyorum gamişcim yaaa.çok sağolll zaten burası olmazsa bütürdeki şeyleri nasıl hallederim bilmiyorum.çünkü ben çok fazla duygularımla hareket ediyorum bir anda öfkeleniyorum tepki gösteriyorum.ve biliyorum ki hepiniz beni çok ama çok iyi anlıyorsunuz ve üzülmemi istemediğiniz için büyütme ya da önemsiz bir konu diyorsunuz.hepiniz iyiki varsınız kızlarrrr
evet gamiş ailemden ayrılacak olmakda yeterince üzüyor.dediğin gibi hayırlısıyla kavuşalım herşey düzene girer.darısıda sana olsun arkadaşımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?