331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarrr.dün giremedim özledim valla.sabah ilk iş internetin başına geçmek oldu.biraz moralim bozuk fikirlerinize ihtiyacım var.face de okul arkadaşlarını eklemiş eşim ve tabi baya bi sinir oldum görünce.belki ne var bunda diyebilirsiniz ama benim için gerçekten sinir bozucu bir durum.bende hemen hesabımı dondurdum.sinir oldum.sizce bunu ona söyliyim mi?ayyy valla deli olcam sinirden((((

KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??

331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 – 16 / 17 Mayis 2010)
ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLıK YERı
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ Son 6 hihoyyyt
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun Son 6 hihoyyyt
begy84-----------------------------------------------------------Artvin Son 5 hihoyyyt
bet_------------------------------------------------------------ şırnak Son 6 hihoyyyt
buketuzun----------------------------------------------------Antalya Son 6 hihoyyyt
buket87--------------------------------------------------------Izmir Son 6 hihoyyyt
crncrn---------------------------------------------------------Batman Son 6 hihoyyyt
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar Son 6 hihoyyyt
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit Son 6 hihoyyyt
denise85-----------------------------------------------------Elazığ Son 6 hihoyyyt
elvin06--------------------------------------------------------Mugla Son 6 hihoyyyt
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 10’larda hihoyyyt
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy Son 5 hihoyyyt
ılarzu---------------------------------------------------------Karaman 10’larda hihoyyyt
Kardelen35-------------------------------------------------ıstanbul/Kucukyali Son 6 hihoyyyt
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla Son 6 hihoyyyt
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken Son 6 hihoyyyt
Melita--------------------------------------------------------- ızmir/Bergama Son 6 hihoyyyt
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan Son 6 hihoyyyt
Sarıpapatya03--------------------------------------------ıstanbul Son 6 hihoyyyt
Tuce------------------------------------------------------- ıstanbul Son 6 hihoyyyt
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan Son 6 hihoyyyt
Quixotic----------------------------------------------------Manisa Son 5 :sm_cool:
27.01--------------------------------------------------------Corlu Son 6 hihoyyyt

331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )

Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

canım eklesin nolucakki ne war bunda sinir olucak :))takma kafana öyle herşeyii bence çok önemsiizz :):1hug:

senin için nie sinir bi durum canım bu

yaaa biz hesapları açarken birbirimizin tanımadığı kişileri eklemeyecektik.ayrıca ben onun üniversitedeki sınıf arkadaşlarını gayetttt iyi biliyorum.yani normalde hiç karışmazdım ama okul arkadaşlarını bildiğim için bu durum beni çok rahatsız etti.

cnm bence böyle ufak şeyler için kendini üzmene değmez boşwer eklerse eklesiinn
sende onun tanımadığı arkadaşlarını eklersin olur biter aklinialirimsmile
bence bunda büyütülücek bişi yok sıkma canını kendine yaparsın sadece onun umurunda bile olmaz hatta face i dondurduğunu bile farketmez
:1no2:

aslında doğru söylüyorsun ama ne bileyim herkes eşini farklı görür ya bende eşimi çok farklı görürdüm böle basitlikler yapmaz derdim .yani asıl üzüldüğüm bu oluyor

aslında doğru söylüyorsun ama ne bileyim herkes eşini farklı görür ya bende eşimi çok farklı görürdüm böle basitlikler yapmaz derdim .yani asıl üzüldüğüm bu oluyor

selam canım hoşgeldin tatlım takma oluyo böyle işte ama sen benim eşimin listesindekileri görsen napan acep kaydirigubbakcemile3 ben artık böyle şeyleri takmıyorum inan o kadar basitki takılacak şyeler değil kaydirigubbakcemile

aslında bende biliyorum yaptığım daha doğrusu taktığın şeyin çok önemsiz olduğunu.ama gerçekten çok üzüldüm.yani ben böle bi ilişki istemiyordum.erkek açık olmalı böle basitliklerle uğraşmamalı derdim.ama internet vukuatları önceden de olduğu için bu konuda artık ona güvanemiyorum.neyse kızlar yaaa sizin de kafanızı meşgul etmeyim ben sadece paylaşmak istedim.

iinstoncum ben mutlu olıyım kavga gürültü olmasın facede birini eklemiş hiç umrumda olmaz valla
nese takma kafana sende biliosunki önemsiz bişe
yahu kıslarrr bizimkiler ayrılış muaynesini oldular artık spor yaptıramıcaklar perşembe günü kamuflajları teslim edicekler cuma c.tesi çarşı izinleri var pazarda artık yolcudur abbas bağlasan durmaz =))

aşkolsun canım ne demek tabiki paylaşacaksın seni çok iyi anlıyorum :1hug:

haklısın idencim neyse bana müsade sonra yine gelirim

hahaha gün gün ne yapıcaklarını biliyo yaa yuuhh :roflol::roflol:

gözünüz aydın canım hepsi sağsalim gelsin inşallah hem çok seviniyorum hem de içim o kadar buruk ki:sinifsinif:

aşkolsun canım ne demek tabiki paylaşacaksın seni çok iyi anlıyorum :1hug:

biliyorum gamişcim yaaa.çok sağolll zaten burası olmazsa bütürdeki şeyleri nasıl hallederim bilmiyorum.çünkü ben çok fazla duygularımla hareket ediyorum bir anda öfkeleniyorum tepki gösteriyorum.ve biliyorum ki hepiniz beni çok ama çok iyi anlıyorsunuz ve üzülmemi istemediğiniz için büyütme ya da önemsiz bir konu diyorsunuz.hepiniz iyiki varsınız kızlarrrr

sende iyiki varsın tatlım benim takmaa hiçbirşeyi kafana çok az kaldı bak kocana kavuşaksın özlediğin herşeyi yaşayacaksın düzenine kavuşacaksın bbirazda kendi ailenden ayrılman seni üzüyor sanırım

evet gamiş ailemden ayrılacak olmakda yeterince üzüyor.dediğin gibi hayırlısıyla kavuşalım herşey düzene girer.darısıda sana olsun arkadaşımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…