• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kımseler yok
sayın ceren hanım ve bıy hanım aksama beklıyom heeeee . 12 de gamıste gelır kocasını yolcu edınce

ulan gelmezsiniz gelmezseniz, gelincede hepiniz aynı anda gelirsiniz he bu nasıl iş :S bi denk gelemedik yaa cerenim sana ne oldu banada anlat bi ara msnde sölüyodun bişeyler ama özel msj at çok merak ettim seni

canım ben çıkıyorum bugün çok yoruldum yatıcam yarın görüşmek üzere muckk bakalım sabah kim açıcak topiği :)

valla iyi kızlar he gene kimse yok günaydınnnn, gece ben kapattım sabahta ben açıyom

benimki p.tesi çıkıyo, 1 günde arkadaşlarıyla orda kalıcak salı günü gelicek benim askımda opuyorumnanaktan:asigim:

nasıl yani yaa
arkadaşlarıyla ne halt edicekmiş :D
5 aydır o adamlarla zaten allah allahh :D
tatilmi yapmak istiyomuş enişte bey :D
gelsin balayında yaparsınız aaa=))
ay bana ne oluyosa hahahaah :D
ben gidip alıcam kuzum bütün 5 ay çaktırmadan döktüğüm göz yaşlarını bittiiiii diye hönk hönk ağlayarak dökecem :D

nasıl yani yaa
arkadaşlarıyla ne halt edicekmiş :D
5 aydır o adamlarla zaten allah allahh :D
tatilmi yapmak istiyomuş enişte bey :D
gelsin balayında yaparsınız aaa=))
ay bana ne oluyosa hahahaah :D
ben gidip alıcam kuzum bütün 5 ay çaktırmadan döktüğüm göz yaşlarını bittiiiii diye hönk hönk ağlayarak dökecem :D

:roflol: kız yok aslında benim yüzümden kalıyo, biz gidicektik oraya 19 mayıstada tatil ya sen dedim 1 gn orda kal bizde 18de geliriz 1günde beraber kalırız orda 19da döneriz dedim oda tamam dedi arkadaşlarını hep ayarladı, şimdide ben gitmiyorum oda arkadaşlarını ekemiyo :roflol:

gunaydınlar yenı bır hafta sızler ıcın son 1 hafta benım ıcın son 2 hafta . safak 15

:roflol: kız yok aslında benim yüzümden kalıyo, biz gidicektik oraya 19 mayıstada tatil ya sen dedim 1 gn orda kal bizde 18de geliriz 1günde beraber kalırız orda 19da döneriz dedim oda tamam dedi arkadaşlarını hep ayarladı, şimdide ben gitmiyorum oda arkadaşlarını ekemiyo :roflol:

sen nie gitmiyon deli garı ozaman alla allaaa

gunaydınlar yenı bır hafta sızler ıcın son 1 hafta benım ıcın son 2 hafta . safak 15

Günaydın güz olsun canım oda geçer 22 hafta geçti 2 haftamı geçmicek :D
dedimde hakkaten kaç hafta askerlik yaptı bunlar ya :D
kaç defa gittiğimi hesaplıcam :D

sen nie gitmiyon deli garı ozaman alla allaaa

Günaydın güz olsun canım oda geçer 22 hafta geçti 2 haftamı geçmicek :D
dedimde hakkaten kaç hafta askerlik yaptı bunlar ya :D
kaç defa gittiğimi hesaplıcam :D

sanada gunaydın ıden.
bosver ne kadr gıttıgını artık ılerısı ıcın hesplamalar yap. sukur bu gunlerı gorduk. bırde hayırlısı ıle donseler . yeter bu kadar ay bırde 3 sene once uzun donem yapacaktı gıdecektı . iiki gitmemıs 5 ay gecmedı 15 ay dusunemıyorum

Back
X