ya gamze sana bişey sorucam, benim düğün 9 temmuzda, bi kadın doğuma gitmem gerekiyo dimi yoksa geçmi kaldım, ablam hemen git diyoda, doğum kontrol hapı için, ya napıyım canım senin orayamı geliyim bildiğin iyi doktor varmı canım napmam lazım yol gösterirmisin en acilinden
evet tatlım git bi dr benim bulundugum poliklinikte kadın doğum yok ama acilin ordaki hastanede var ya turgay beye git ya da nilüfer hanıma ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
aa evet turgay beye gitmiştim, kist çıkmıştı ya bende, ona göstermiştim iyi bi adamdı ama yanındaki hatuna sinir olmuştum, o yanındayken ben adama işey diyemem ya alsanaalsanasmile bilmiyorum canım ne zaman gdiyim, geç mi kaldım sence
ya bide ne dicem ben evleniyom nasıl korunayım mı dicem yaw :S nasıl dicem gamzem yaa
ya bide ne dicem ben evleniyom nasıl korunayım mı dicem yaw :S nasıl dicem gamzem yaa
o kadın değişmiştir bile aklinialirimsmile haziran başına kadar git canım ya da hemen geç kalmadın ben son 20 gün kala gitmiştim
ama 1 ay öncesinden mi ne kullanmaya başlamak gerekiyomuş galiba, regl ilk geceye denk gelmesin diye sanırım, ama ben doğum kontrol hapı kullanmazsam ilk gece denk geliyo reglim sempatiksalakcinni onu geçiktirebiliyoruz demi :roflol:
hahaha gün gün ne yapıcaklarını biliyo yaa yuuhh :roflol::roflol:
gözünüz aydın canım hepsi sağsalim gelsin inşallah hem çok seviniyorum hem de içim o kadar buruk ki:sinifsinif:
o dediğin geciktiriciidir canım ben aylar öncesinden hesaplayp öle düğün tarihi almıştım
onuda dr a sor düğün gününe geliyosa bi geciktrici falan yazar tam da bilmiyomki anacım bişey söliyim bu konularda bayagı tecrübesizim hiçbirşey kullanmadıgım için dr yazdıgı ilacıda kullanmamıstım
onuda dr a sor düğün gününe geliyosa bi geciktrici falan yazar tam da bilmiyomki anacım bişey söliyim bu konularda bayagı tecrübesizim hiçbirşey kullanmadıgım için dr yazdıgı ilacıda kullanmamıstım
kız nasıl korunuyon o zman koçişmi korunuyo :roflol:
sana der reglinden 21 gün önce kullan diye regli başlıınca bitcek ilaç çünkü sen dengesiz oldugunu söyle ama bundan önemlisi geciktiriciyi mutlaka yazdır düğün günüolma kızya benimki stresten hep dağıldı resmen ya bi ileri kayıyo bi geri geliyo hiç hesaplayamadım valla, :sinifsinif: geçiktirici içersem bişey olmaz dimi, ne zmaan içmem gerek canım, bunu doktor verirmi yani senin dediğin cümleyi sölesem ona temmuzda evliyoz çocuk düşünmüyoruz falan, deyince reglimi sorarmı onlarda denk gelmesin diye bişey soruyolarmış galiba öyle mi annem ya bilmiyorumkismile ben şimdi yemeğe iniyom birazdan gelirim hemen beni bu konuda aydınlat gamzemmm hihoyyyt
he canımkız nasıl korunuyon o zman koçişmi korunuyo :roflol:
kocam korundu bazende önlem almadık bişicik yok yaniaklinialirimsmilehe ya gamiş biara allah tarfından korunuyom demiştin ama ilk zamanlar nasıl korundun
sana der reglinden 21 gün önce kullan diye regli başlıınca bitcek ilaç çünkü sen dengesiz oldugunu söyle ama bundan önemlisi geciktiriciyi mutlaka yazdır düğün günüolma kız
he canım
kocam korundu bazende önlem almadık bişicik yok yaniaklinialirimsmile
eeee ilk geceee:kedi:
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaklinialirimsmile
ilk gece diyorum ya
ilk gece nasıl korundun sonuçta ilk geceden kondom takmamıştır ayyy ne cahiliz beee öööff =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?