33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

tabi 36 dan sonra her an dogum olabilir..normal kabul edliliyor..ayy bende heyecanlaniyorum düüsndükce....benim haftaya randevum var.. haftaya carsamba gittigimde 35. haftamda olacagim..bakalim nts ve cati kontrolum nasil cikacak ..

en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde gelsin inşAllah annesi:)

bizim evi sey götürüyor su an ..insallah yarin bir güc birkac sey yapacagim evde..

benim belli..hastane tanitimi odalar, dogum odalari hepsini tanitan aktivite her carsamba oluyor benim hastanede..gittik gezdik gördük hepsini ..hediyelerimizde aldik :)):

Merhaba kizlar. Topic e yeni gelen anne adaylarinada merhaba :)

Birkac gundur uyku duzenim iyice bozuldu. Gece kusu oldum ciktim ben yaaaa. Sinirlerim geriliyor iyice. Millete aglama krizleri ilk aylarda geldi. Bana daha yeni geldi aglamak istiyorum nedensizce. Son haftalar nasil gececek yaaaa.

Evdekiler valizi hazirladilar. Benden gayretliler ben kendi derdimdeyim gozumun ucuyla bile bakmadim valla. Verdim listeyi yerlestirdiler.

Yan dairedeki komsum dogum yapti. 2250gr dogdu kizi. O heybetli kadindan minnacik bebek cikti. Bu ara kiloma taktim iyice. Seker ve tuzu kestim ondanmi az kilo aliyorum acaba.
Son kontrolde 72.300 dum 64.200 le kaldim hamile. Bebek suan 2085. Kontrolde haftaya.
Eczaneye gitmeyi gozum kesmiyor tartilmak icin. Evdeki manyak baskulunde bozulacagi tuttu haspa ne olacak.

Minigim allah yardimcin olsun. Masallah valla super anne moduna girmissin :) Kuzularina allah zihin acikligi versin.

Benim hastanem belli oldu kizlar. Daha dogrusu 2 secenek var. Acil durumda Güven Hastanesi. Normal 38 hafta programlı gidersem Koru Hastanesi. Kendi doktorum ve asistani, anastesi hocasi hepsi klinikten gelecek. Hoca Prof. ve ekibi cok iyi icim rahat.
bende haberler boyle

selam kızlaaarrr. yine bir anaokulu macerasından sonra evdeyiz.oğluşumun biri uyudu öbürü ateşli mızmızlanıyor..bir diğeri de karnımda fink atıyorokulda bana acıyan gözler görmekten sıkıldım valla..iki elimde iki çocuk bi de karnımda biliyorum zor ama beni görüp,daraldım diyorlar..e ben ne halt edeyim.kadının biri de çok büyük bir kaza sizinki çok büyük diyor..evet tır çarptı da bana böyle oldum diyesim geldi.ama başka bir kadın var kızı kalp hastasıymış ve o bana çok iyi yapmışsınız diyor ben de kızıma bir kardeş istiyorum bu dünyada tek başına kalmasın diyor..çok haklı..neyse efendim işte böyle..benim doğum yapacağım hastane belliydi ama hocaların hasta bakması ve ameliyata girmesi yasaklanmış işler karıştı dedi hoca canım sıkkın bilmiyorum ne olacak.özelde de neresi iyidir nasıl olur maliyet ne olur bilmiyorum..Nursati sen özelde yapacan sanırım ne kadara yapacaklarmış doğumu burda da araştırmam lazım galiba yoksa kendi kendime evde doğuracam
bi doğsaydı bebişler miz gibi kokulu ooohhh..o zaman tembellik yok her dakka iş yapmaya çalışacaz Allah güç versin bize..o zaman da doğum yapanlarda buluşuruz hepimizin bebeği aynı ay doğacak ne güzel

canim halsizlik uyayamama sorunu bendede var ama ilginctirki iki gundur dünden beri yani erken kalkiyorum ama gece uyanmadigim icin..uyansam bile hemen geri uyudugum icin..neyse sabah erken kalkiyorum..erken kalkmak bana iyi geliyor..kocamda 10 gibi kalkti kahvalti yaptik ve vi temizledik..daha dogrusu esim yapti masallah heryeri koltuklarin arkasi dolaplarin arkadasi yatak alti sildu süpürdü masallah..yatagi degistirdi..bende toz aldim ve banyoyu temizledim..simdi oturuyouz ohhhhhh ne guzel evde temiz kokuyo miss gibi wallahi..icim rahatladi...yoruldum ama oyle cok degil.nerdeyse butun isleri kocam yapti..cok hafifledim..

artik kendi hastane cantami hazirlarim inslalah bugun olmaz ama yarin olabilir..
canim aglama krizlerim gecti benim bi ara baya kötüydü..esim destek baya...Allah yardimcimiz olsun..

canim yaaa öperim ben ikizleriiiinii..
cok dikkat et kendine...senin isin hepimizden zor..

Hastane fiyatlari sooole oluyorrr
Güven 2.750 (ozel doktor haric)
Koru 1.400 (ozel doktor haric)

Klinik ekibide 3.500+800 Anastezi

Toplam 5.700-7.000 arası

Özel sağlık sigrtası yaptıralım diye düşündük bebek ve benim için. Doğumdan sonra kontrollerde iyi olurdu. Ama çok pahalı. aldığım fiyat teklifi 4.500Tl felan 1 yılda ödeniyor ama batığız malesef. 2. gebelikte doğum beleşe gelirdi enazından. Offf yetismiiyorki hicbisi.

of anammm bu ne yavv..niye böyle arkadaşım özel hastanede doğum yaptı 140 tl ödemişler sezeryana.kendisi hemşire

allah yardımcın olsun canım tabii ki senin durumun bizimkinden zor ama ben şu kadının dediği kaza olayını anlayamadım :s kime ne ki.
allah zamanında ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize, evet doğumdan sonra da buluşur tecrübelerimizi paylaşırız şimdi biz ilk olanlar panik oluruz her şeyee

vallahi sorma eşime de anlattım kadının bu çok büyük bir kaza diyip durduğunu şaşırdı,bu nasıl bir bakış açısı dedi..ne bileyim işte artık olmuş bitmiş ve ben aldırmayı bir saniye bile düşünmedim..ikiye bakan 3 e de bakar bir de bebeğim beni seçti ve geldi kendiliğinden, annesi onu nasıl istemesin..ben çocuğu bir türlü olmayıp da ,olsun da beşiz bile olsa hepsine bakarım diyeni gördüm.Allah acılarını göstermesin .neyse ben mutluyum o önemli olan o değil mi zaten Allah a şükür

mrb kizlarrr
bugun kocamla temizlik yaptik diye hava attim ama yine benden kahverengiye kacan yesil renginde pihti gibi birsey geldi..üff sinir oldum.demek yorulunca fazla ayakta kalinca oluyor boyle..kac gundur yoktu ne guzel..insallah devam etmez..
birde bu kasilmalar gun boyu devam etti bebegin sag tarafa yatmasi yani...baya aci veriyor..garip bir his birakiyor..gun boyu baya oluyor ama saymadim hic..sizinde cok oluyormu..?

Son düzenleme:

bence de önemli olan senin ve ailenin mutlu olması. insanlar yıllarca bebek özlemi çekiyo sen en iyisini yapmışsın allah sağlıklı bi ömür nasip etsin çocuklarına da sana da:))

akıntı olayını bilmiyorum ama yoruldum mu benim de bütün gün kasılıyo karnım. baktın kasılmalar var uzanıp dinlen iyi geliyo.. artık yormamamak lazım kendimizi ama ben de duramıyorum illaki yapılması gereken şeyler oluyo. yine de bi iş yaparken sık sık dinlendiriyorum keendimi. sana da tavsiye ederim..

walla seninde dedigin gibi birsey yapiyorsun otur sonra illa baska sey cikiyo..üfff walla..kasilmalar artti baya..
annem diyoki bizim apartmanin apartman görevlisi benim gibi hamileymis kadin dogurmus simdi yani daha erken dogum küveze almislar..saglikliyis ama sadece kendisi nefes alamadigi icin birde bebek zayifmis küveze almislar..kadin calisiyor heralde yoruluyor dikat et diyor annemde erken dogum olmasin..yorma kendini..korktum bende walla Allah korusun 34. haftam yarin bitiyo..daha 2 haftam var önce olmasin Allah korusun ..hem hala kendi hastane cantam hazir degil ...

Son düzenleme:

ayy yazıkk yaa.iyi bakarlar bebişe kısa zamanda toparlar inşllh.
senin sezeryanla mı olacak doğumun iki haftam var demişsin de?

ayy yazıkk yaa.iyi bakarlar bebişe kısa zamanda toparlar inşllh.
senin sezeryanla mı olacak doğumun iki haftam var demişsin de?

yok sezeryan degil..ben aslinda söyle demek istedim 2 hafta sonra 37 hafta oluyor ya , aslinda dogabilir yani 40 hafta olmasin cok fazla diye düsnüyroum..aslinda 9ay 10 gün süre 37 haftalik süre..normal süre aslinda ama bakiyorum genelde artik 40 hafta dolduruyor herkes , cocuk gelmek istemiyor iste aslinda dogum baslamiyor ama o zamanda cocuk fazla buyuyor , bizim karnimiz cok genisliyor, Allah korusun catliyor o zaman normal dogumda imkansiz oluyor..ben bunlari düsündügüm icin 37. haftadan sonra doger insallah Allahin izniyle insallah 40 haftayi beklemez diyorum ama bilemeyiz tabi :) sezeryanda istemyiorum normal istiyorum epiduralmiis falan hic bisey istemiyorum aciyi cekerim sorund egil mecbur kalmadikca hersey doganin kanununa göre olsun istiyorum ve dogumu tam olarak hissetmek yani dogurdugumu hissetmek istiyorum..Allahim nasip eder insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…