bi ben giremedim şu nst dediğinizdalgaya çok merak ediyorum yaa :))
tabi 36 dan sonra her an dogum olabilir..normal kabul edliliyor..ayy bende heyecanlaniyorum düüsndükce....benim haftaya randevum var.. haftaya carsamba gittigimde 35. haftamda olacagim..bakalim nts ve cati kontrolum nasil cikacak ..
niye gözlerine inanamadıninan inan anne olunca süper kahraman olmak zorunda kalıyor insan..ben ikizlerim doğduğunda kendimdeki performansa bakıp vay be ben neymişim deöiştim..e şimdi de mecburum kimse yok yanımda bana yardım edecek.akşamları eşim yardım etmese evi de bizi de şey götürecek aaaaayyyy
gerek duymamış olabilir, bazı doktorlarda 28den sonra alıyor nstye oda erken değil mi? bence her doktorun yogurt yiyişi ayrı bende anlamış değilim, sen istersen sor bi doktora?
selam kızlaaarrr. yine bir anaokulu macerasından sonra evdeyiz.oğluşumun biri uyudu öbürü ateşli mızmızlanıyor..bir diğeri de karnımda fink atıyorokulda bana acıyan gözler görmekten sıkıldım valla..iki elimde iki çocuk bi de karnımda biliyorum zor ama beni görüp,daraldım diyorlar..e ben ne halt edeyim.kadının biri de çok büyük bir kaza sizinki çok büyük diyor..evet tır çarptı da bana böyle oldum diyesim geldi.ama başka bir kadın var kızı kalp hastasıymış ve o bana çok iyi yapmışsınız diyor ben de kızıma bir kardeş istiyorum bu dünyada tek başına kalmasın diyor..çok haklı..neyse efendim işte böyle..benim doğum yapacağım hastane belliydi ama hocaların hasta bakması ve ameliyata girmesi yasaklanmış işler karıştı dedi hoca canım sıkkın bilmiyorum ne olacak.özelde de neresi iyidir nasıl olur maliyet ne olur bilmiyorum..Nursati sen özelde yapacan sanırım ne kadara yapacaklarmış doğumu burda da araştırmam lazım galiba yoksa kendi kendime evde doğuracam
bi doğsaydı bebişler miz gibi kokulu ooohhh..o zaman tembellik yok her dakka iş yapmaya çalışacaz Allah güç versin bize..o zaman da doğum yapanlarda buluşuruz hepimizin bebeği aynı ay doğacak ne güzel
selam kızlaaarrr. yine bir anaokulu macerasından sonra evdeyiz.oğluşumun biri uyudu öbürü ateşli mızmızlanıyor..bir diğeri de karnımda fink atıyorokulda bana acıyan gözler görmekten sıkıldım valla..iki elimde iki çocuk bi de karnımda biliyorum zor ama beni görüp,daraldım diyorlar..e ben ne halt edeyim.kadının biri de çok büyük bir kaza sizinki çok büyük diyor..evet tır çarptı da bana böyle oldum diyesim geldi.ama başka bir kadın var kızı kalp hastasıymış ve o bana çok iyi yapmışsınız diyor ben de kızıma bir kardeş istiyorum bu dünyada tek başına kalmasın diyor..çok haklı..neyse efendim işte böyle..benim doğum yapacağım hastane belliydi ama hocaların hasta bakması ve ameliyata girmesi yasaklanmış işler karıştı dedi hoca canım sıkkın bilmiyorum ne olacak.özelde de neresi iyidir nasıl olur maliyet ne olur bilmiyorum..Nursati sen özelde yapacan sanırım ne kadara yapacaklarmış doğumu burda da araştırmam lazım galiba yoksa kendi kendime evde doğuracam
bi doğsaydı bebişler miz gibi kokulu ooohhh..o zaman tembellik yok her dakka iş yapmaya çalışacaz Allah güç versin bize..o zaman da doğum yapanlarda buluşuruz hepimizin bebeği aynı ay doğacak ne güzel
vallahi sorma eşime de anlattım kadının bu çok büyük bir kaza diyip durduğunu şaşırdı,bu nasıl bir bakış açısı dedi..ne bileyim işte artık olmuş bitmiş ve ben aldırmayı bir saniye bile düşünmedim..ikiye bakan 3 e de bakar bir de bebeğim beni seçti ve geldi kendiliğinden, annesi onu nasıl istemesin..ben çocuğu bir türlü olmayıp da ,olsun da beşiz bile olsa hepsine bakarım diyeni gördüm.Allah acılarını göstermesin .neyse ben mutluyum o önemli olan o değil mi zaten Allah a şükür
mrb kizlarrr
bugun kocamla temizlik yaptik diye hava attim ama yine benden kahverengiye kacan yesil renginde pihti gibi birsey geldi..üff sinir oldum.demek yorulunca fazla ayakta kalinca oluyor boyle..kac gundur yoktu ne guzel..insallah devam etmez..
birde bu kasilmalar gun boyu devam etti bebegin sag tarafa yatmasi yani...baya aci veriyor..garip bir his birakiyor..gun boyu baya oluyor ama saymadim hic..sizinde cok oluyormu..?
akıntı olayını bilmiyorum ama yoruldum mu benim de bütün gün kasılıyo karnım. baktın kasılmalar var uzanıp dinlen iyi geliyo.. artık yormamamak lazım kendimizi ama ben de duramıyorum illaki yapılması gereken şeyler oluyo. yine de bi iş yaparken sık sık dinlendiriyorum keendimi. sana da tavsiye ederim..
walla seninde dedigin gibi birsey yapiyorsun otur sonra illa baska sey cikiyo..üfff walla..kasilmalar artti baya..
annem diyoki bizim apartmanin apartman görevlisi benim gibi hamileymis kadin dogurmus simdi yani daha erken dogum küveze almislar..saglikliyis ama sadece kendisi nefes alamadigi icin birde bebek zayifmis küveze almislar..kadin calisiyor heralde yoruluyor dikat et diyor annemde erken dogum olmasin..yorma kendini..korktum bende walla Allah korusun 34. haftam yarin bitiyo..daha 2 haftam var önce olmasin Allah korusun ..hem hala kendi hastane cantam hazir degil ...
ayy yazıkk yaa.iyi bakarlar bebişe kısa zamanda toparlar inşllh.
senin sezeryanla mı olacak doğumun iki haftam var demişsin de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?