merhaba arkadaşım. merak etme anlaşılan hepimiz aynı şekilde sona bıraktık biçok şeyi şimdi oflanıp puflanıyoruz yani en azından ben kendi adıma öyleyim.
çantaya koyacaklarımı bugün ayırdım ama daha yıkıcam ütüleyecem ohoo çok iş var ama derman yokk :))
bebişimiin odası boyanıyo mobilyalar gelmedi öylee zaman geçiriyoruz bakalım, bi de süpriz yapıp erken gelirse oğlum vay halimize :))) gerçi daha var benim de ekim sonu kasım başı dedi doktor sağlıkla alsak kucaklarımıza...
ne tatlı heycanlar dimi =)))))
aynen öyle.. bütün gün oğlum ve ihtiyaçları aklaımda o alınacak bu hazırlanacak :)))
benim ilk hamileliğim senin ?
benimde ilk ...
kızım olcek benimde kısmet olursa adıda ece olucak :)))
Şimdi onunla konuşuyom sürekli hareket ediyooooo
oooff çıksa sıksam mincıklasam öpsemmmmmmm
valla ne zaman hareketlerini hissetmeye başladım bütün hayatım değişti... ilk zamanlar yani 25. haftaya kadar falan nasıl gidiyo sorusuna iyi nasıl gitsin... kızın nasıl ... iyidir herhalde bişey hissetmiyorum ki diyodummm
şimdi her dakka onu düşünüyom.. hep onu anlatmak istiyorummmm
şubede çalıştığımdan çok yoğun çalışıyorum, hafta içi sanki ilgilenemiyorum diye düşünüyorum...
Doğum yapınca nolucak ben nasıl evde bırakıp işe gidicem ??? ooooffff
aynen yaa bütün gün elim karnımda görmemişin bebeği olmuş :)))
ben öğretmenlik yapıyprum bebeğimden beri şansım yaver gitti iyice azaldı derslerim genelde evde oluyorum
ama dediğin gibi doğduktan sonra bırakıp gitmek çok zor olur herhalde yanından ayrılmak isticeğimi sanmıyorum :)))
canım iyi geceler dileyip kaçıyorum ben uyku bastırdı fena halde. Dikkat et kendine be kızçene :))
görüşmek üzeree hoşçakall
ayy evet son zamanlarımızda iyice agırşık çöküyor bende bi çay keyfi yapayım (hiç içmem ama nedense canım çekiyor) sonra bi temizlik yapayım bi yerleri silip toz alayım diyorum, ben benim oğlusunda çantasını hazırlayamadım, yemek yapmak banada zaman zaman çok agır gelmeye başladı fazla ayakta durmaktan sanırım, erken geliverirse yavrum tam yandık walla:)
bankacıyım... =))
ben kendime hiç bişi almadım daha =(
çanta deseniz oda hazır değil...
kzııma aldığmım eşylar yıkanacak ütülenecek daha :)))
:))) benimki daha belli etmiyo ama o da fena arada sen de girdoğuma diince seni bırakpr benimle ilgilenmek zorunda kalırlar falan diyo :))) ki bayılır kalır kesinn
ben yikadim ama ütülemedim ..guzel guzel katladim..bence sende zahmet etme..zor is..
:))))
haklısın zorrr...
ama en azından götürecekerlimi yapsam iyi olur... zaten daha önümde 7 hafta var ...
yani allahtan bir sorun çıkmazsa
zeitgeist9 bebek doğum kanalına girince doğum yaklaşmış oluyor sanırım doğum beklediğimizden erken olabilir dedi doktorum ama daha çok erkenben de 33 haftalık hamileyim doğum için daha çok erken 36 hafta olsa bari.
blaurosie asıl kilolar son haftalarda alınıyormuş diyorlar çifter çifter ben bu gidişle 20 kiloyu geçerim herhalde uf
Yaa kızlar hepiniz bebişim çok hareketli dokununca seslenince tepki veriyor demişsiniz. Benimki sese dokunmaya tepki vermiyordu ama bu haftaya kadar çok hareketliydi şimdi hareketleri hem azaldı hem de yumuşadı eskisi kadar sert vurmuyor. Doktor yeri daraldığı için eskisi kadar sert hareketler yapamaz dedi ama sizin bebekleriniz nasıl o kadar hareketli oluyor o zaman. Benim bebişimde bir sorun mu var acaba
zeitgeist9 bebek doğum kanalına girince doğum yaklaşmış oluyor sanırım doğum beklediğimizden erken olabilir dedi doktorum ama daha çok erkenben de 33 haftalık hamileyim doğum için daha çok erken 36 hafta olsa bari.
blaurosie asıl kilolar son haftalarda alınıyormuş diyorlar çifter çifter ben bu gidişle 20 kiloyu geçerim herhalde uf
Yaa kızlar hepiniz bebişim çok hareketli dokununca seslenince tepki veriyor demişsiniz. Benimki sese dokunmaya tepki vermiyordu ama bu haftaya kadar çok hareketliydi şimdi hareketleri hem azaldı hem de yumuşadı eskisi kadar sert vurmuyor. Doktor yeri daraldığı için eskisi kadar sert hareketler yapamaz dedi ama sizin bebekleriniz nasıl o kadar hareketli oluyor o zaman. Benim bebişimde bir sorun mu var acaba
selaaam kızlar muhabbeti koyulaştırmışsınız:)) ben perişaaanım benim ikizler anaokuluna başladı bu hafta okula anneler götürüyor,okul biraz uzak,sabah taksiyle gittik dönüşte dolmuşla geldik biraz yol da yürüdük geberdimmmmmm,bi de asansör fobim var merdivernle çıktık,çockları yuıkadım ama yemek yedirebilcek miyim bilmiyorum..daha 3 gün var nasıl götütüp getirecem bilmiyorum yaaaa...
bebeğin birkaç şeyini ütüledim ben sadece tulum filan millet gelince giyeceği şeyleri birazını yerleştirdim dolaba çantamızı şöyle böyle hazırladım..okul yolunda doğurmazsam 40 haftayı bekleyecekmişiz doktorumuz öyle dedi..bugün 34 haftaya girdik..zor dostum zor.Allah bize kolaylık versin..ya bizim yanımızda bir olması lazım yaaa böyle yalnız başımıza yazık bize acıyorum bize artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?