33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

ne tatlı heycanlar dimi =)))))

aynen öyle.. bütün gün oğlum ve ihtiyaçları aklaımda o alınacak bu hazırlanacak :)))
benim ilk hamileliğim senin ?

benimde ilk ...
kızım olcek benimde kısmet olursa adıda ece olucak :)))

Şimdi onunla konuşuyom sürekli hareket ediyooooo
oooff çıksa sıksam mincıklasam öpsemmmmmmm

valla ne zaman hareketlerini hissetmeye başladım bütün hayatım değişti... ilk zamanlar yani 25. haftaya kadar falan nasıl gidiyo sorusuna iyi nasıl gitsin... kızın nasıl ... iyidir herhalde bişey hissetmiyorum ki diyodummm

şimdi her dakka onu düşünüyom.. hep onu anlatmak istiyorummmm
şubede çalıştığımdan çok yoğun çalışıyorum, hafta içi sanki ilgilenemiyorum diye düşünüyorum...

Doğum yapınca nolucak ben nasıl evde bırakıp işe gidicem ??? ooooffff

aynen yaa bütün gün elim karnımda görmemişin bebeği olmuş :)))
ben öğretmenlik yapıyprum bebeğimden beri şansım yaver gitti iyice azaldı derslerim genelde evde oluyorum
ama dediğin gibi doğduktan sonra bırakıp gitmek çok zor olur herhalde yanından ayrılmak isticeğimi sanmıyorum :)))
canım iyi geceler dileyip kaçıyorum ben uyku bastırdı fena halde. dikkat et kendine be kızçene :))
görüşmek üzeree hoşçakall

iyi uykularr....
Bebişinede tatlı rüyalar olsunnn :)))

bazan erken gelsede kurtulsammi diyorum zaten burda hastanede 5 gun yatiriyorlar..rahatlarim belki biraz..5 gun hemsireler bakyior bebege.. kendime gelirmiyim acaba?? o kadar yorgunum cünkü eski halime bir dönsemmm bir firtina gibi essem ,, ohh miss gibi atakta uyuyuversem ne guzel olur yaaa..

:))))

haklısın zorrr...

ama en azından götürecekerlimi yapsam iyi olur... zaten daha önümde 7 hafta var ...

yani allahtan bir sorun çıkmazsa

neyse canlarım...
sırdaşlarım bende kaçıyorum...
uyku vakti ...

yrn akşam daha erken eve gelebilirsem, erkenden gene sitede olucam...
görüşmek üzere...
herkeze tatlı rüyalar....

zeitgeist9 bebek doğum kanalına girince doğum yaklaşmış oluyor sanırım doğum beklediğimizden erken olabilir dedi doktorum ama daha çok erken ben de 33 haftalık hamileyim doğum için daha çok erken 36 hafta olsa bari.

blaurosie asıl kilolar son haftalarda alınıyormuş diyorlar çifter çifter ben bu gidişle 20 kiloyu geçerim herhalde uf

Yaa kızlar hepiniz bebişim çok hareketli dokununca seslenince tepki veriyor demişsiniz. Benimki sese dokunmaya tepki vermiyordu ama bu haftaya kadar çok hareketliydi şimdi hareketleri hem azaldı hem de yumuşadı eskisi kadar sert vurmuyor. Doktor yeri daraldığı için eskisi kadar sert hareketler yapamaz dedi ama sizin bebekleriniz nasıl o kadar hareketli oluyor o zaman. Benim bebişimde bir sorun mu var acaba

ayy canıımm.dediğin gibi bi gün bile anne karnında fazladan kalsa artı. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşllhh.
benim bebiş ben yatınca çok hareketleniyo ama benim doktorum da söyledi artık yavaşlar hareketleri hemen panik olma dedi.
sonuç olarak herkesin bünyesi farklı karın yapısı bebeğin duruşu falan hem doğum kanalına girince azalıyodur belki hareketleri aklına kötü şeyler getirme ama yine de temkinli ol doktoruna sor istersen bi daha.

evet bende iki kilo almisim eger tartim dogruysa.kafasi geliyo gidiyo.dogrusunu haftaya ögrenirim doktorumda.eger almissam toplaminda 8 kilo almis olurum su an ..aman dahada almam insallahh..

canim her bebek farklidir heralde doktorun soyler eger birsey varsa..belki senin bebeginde gece sen uyurken cok hareketlidir..yeri daralma olayini benim doktorumda soyledi..ama benim kaburga kemiklerim catlayacak kadar güclü hareketlerini hissediyorum, ve fazla durmuyor hep haraketli..benim hayatimi zorlastiriyor..azalsin biraz dinlenelim..haa bide bu kiz bana cektiyse hareketli olmasi normal zaten :=)))

Son düzenleme:
selaaam kızlar muhabbeti koyulaştırmışsınız:)) ben perişaaanım benim ikizler anaokuluna başladı bu hafta okula anneler götürüyor,okul biraz uzak,sabah taksiyle gittik dönüşte dolmuşla geldik biraz yol da yürüdük geberdimmmmmm,bi de asansör fobim var merdivernle çıktık,çockları yuıkadım ama yemek yedirebilcek miyim bilmiyorum..daha 3 gün var nasıl götütüp getirecem bilmiyorum yaaaa...
bebeğin birkaç şeyini ütüledim ben sadece tulum filan millet gelince giyeceği şeyleri birazını yerleştirdim dolaba çantamızı şöyle böyle hazırladım..okul yolunda doğurmazsam 40 haftayı bekleyecekmişiz doktorumuz öyle dedi..bugün 34 haftaya girdik..zor dostum zor.Allah bize kolaylık versin..ya bizim yanımızda bir olması lazım yaaa böyle yalnız başımıza yazık bize acıyorum bize artık

minikkuzum yoksun kac zamandr..özledim seni..
ya merdiven nasil cikabiliyosun masallah ben iki adim merdiven ciksma hemen pilim bitiyor..dikkat et cokta yorma kendini..
yanimda biri olsa ne gzel olurdu walla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…