selam kızlaaarrr. yine bir anaokulu macerasından sonra evdeyiz.oğluşumun biri uyudu öbürü ateşli mızmızlanıyor..bir diğeri de karnımda fink atıyor

okulda bana acıyan gözler görmekten sıkıldım valla..iki elimde iki çocuk bi de karnımda biliyorum zor ama beni görüp,daraldım diyorlar..e ben ne halt edeyim.kadının biri de çok büyük bir kaza sizinki çok büyük diyor..evet tır çarptı da bana böyle oldum diyesim geldi.ama başka bir kadın var kızı kalp hastasıymış ve o bana çok iyi yapmışsınız diyor ben de kızıma bir kardeş istiyorum bu dünyada tek başına kalmasın diyor..çok haklı..neyse efendim işte böyle..benim doğum yapacağım hastane belliydi ama hocaların hasta bakması ve ameliyata girmesi yasaklanmış işler karıştı dedi hoca canım sıkkın bilmiyorum ne olacak.özelde de neresi iyidir nasıl olur maliyet ne olur bilmiyorum..Nursati sen özelde yapacan sanırım ne kadara yapacaklarmış doğumu burda da araştırmam lazım galiba yoksa kendi kendime evde doğuracam

bi doğsaydı bebişler miz gibi kokulu ooohhh..o zaman tembellik yok her dakka iş yapmaya çalışacaz Allah güç versin bize..o zaman da doğum yapanlarda buluşuruz hepimizin bebeği aynı ay doğacak ne güzel