• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

kizlarrrrr ben geldimmm..biraz gec oldu ama:( hastanede 10 gun yattik..önce nefes zor aliyor dediler bebegimi aldilar sonra sarilik dediler..isik terapisi yaptilar..10 gun boyunca hastanede sadece 3 gece benle kalabildi..gecen carsamba evimize geldik..yavas yavas alismaya calisiyoruz...kizim cok uyumlu..hemen memeyi tuttu..sutum cok degil ama doyuruyorum.doyuramadigim zaman mama veriyorum..zaten ilk dogdugunda aldialr benden mama verdiler..aliskin yani..ama bir görseniz o kadar tatlikiii:):) cok yoruluyorum . uykuya hasretim ama cok mutluyum..sizler ne alemdesiniz..cok sey olmus ben yokken topalaklarrrr:):) haa bu arada bende ne gobek ne bisey hepsi hastanede gitti:))

canım sanada hayırlı olsun .. zor günler geçirmişin...
ama atlattım demişin çok sevindim... şimdi artık bebişlerimiz hakkında uzunn uzun konuşuruz

selaaaaaamm kızlar..sonunda yazıyorum.bebişim 1 haftalık oldu.çok şükür kurtuldum doğumdan..çok heyecanlı ve korkararak gittim doğuma..doğumu spinal istedim ama hoca troidim var diye genel anestezi yapılsın dedi.ben hayır bayıltmayın beni korkuyorum diye bağırırken en son tavanı gördüm bi de ayıldım..genel anestezi zormuş tavsiye etmem..neyse sadede gelelim eveeet bebeğim aramızda artık çok şükür ben de daha iyiyim.annem yanımda ama haftaya gidiyor bayram geldi çünkü...abileri de alıştı seviyorlar bebeği.çoğumuz doğum yaptık hepinize hayırlı olsun..bebek bakımı ve beslenmesi başlığına göz atmayı unutmayın..öpüyorum hepinizi

selaaaaaamm kızlar..sonunda yazıyorum.bebişim 1 haftalık oldu.çok şükür kurtuldum doğumdan..çok heyecanlı ve korkararak gittim doğuma..doğumu spinal istedim ama hoca troidim var diye genel anestezi yapılsın dedi.ben hayır bayıltmayın beni korkuyorum diye bağırırken en son tavanı gördüm bi de ayıldım..genel anestezi zormuş tavsiye etmem..neyse sadede gelelim eveeet bebeğim aramızda artık çok şükür ben de daha iyiyim.annem yanımda ama haftaya gidiyor bayram geldi çünkü...abileri de alıştı seviyorlar bebeği.çoğumuz doğum yaptık hepinize hayırlı olsun..bebek bakımı ve beslenmesi başlığına göz atmayı unutmayın..öpüyorum hepinizi

canimsinnn minikkuzummmmm..öperim bebisiniiii..muckkzzzzzzzzzzzz

kızlar son durumlarınız nasıl ? ben doğum yaptım normal oldu kolay oldu çok şükür sizler naptınız geçmişi okumadım o kadar çok sayfa varki inşallah girersinizde devam ederiz burdan

kızlar son durumlarınız nasıl ? ben doğum yaptım normal oldu kolay oldu çok şükür sizler naptınız geçmişi okumadım o kadar çok sayfa varki inşallah girersinizde devam ederiz burdan

herkes dogum yapti canim..kirklarimiz bile cikti :)) benim actigim bebegimiz bir aylik olanlar sayfasina gel istersne ordan devam ederiz :)))

Ben simdi 28haftalik ikiz kiz cocuklarima hamileyim hastanede yatiyorum erken dogum riski var ondan.doktorlar 33haftamda cocuklari doguracaklarini soyluyorlar.bebekler qayet iyi durumdalar diyorlar 1kq 100 qr ikisininde kilosu.ben cok korkuyorum :( sizce iyi olurmu ??

Kizlar bende 33 haftalik gebeyim fakat karniinm biraz asagida oldugunu soyluyorlar doktorum normal oldugunu soyledi fakat yinede ters giden birseylermi var bilmiyorum sanki karnim diger hamilelere gore daha mi kucuk ne ? Belkide ilk gebeligim diyedir sizler ne durumdasiniz

Back
X