• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

vallahi sorma eşime de anlattım kadının bu çok büyük bir kaza diyip durduğunu şaşırdı,bu nasıl bir bakış açısı dedi..ne bileyim işte artık olmuş bitmiş ve ben aldırmayı bir saniye bile düşünmedim..ikiye bakan 3 e de bakar bir de bebeğim beni seçti ve geldi kendiliğinden, annesi onu nasıl istemesin..ben çocuğu bir türlü olmayıp da ,olsun da beşiz bile olsa hepsine bakarım diyeni gördüm.Allah acılarını göstermesin .neyse ben mutluyum o önemli olan o değil mi zaten Allah a şükür

ne kadar düşüncesiz bu insanlar kaza kaza nasıl kaza? sen Allah tan daha mı çok biliyosun yiyecek ekmeği varmış Rabbim nasip etmiş, o zaman her isteyip ayapanın çocugu olur, her istemeyenin olmazdı, ne şaçma mantıklar bunlar, sen üzülme annesi vatana millete hayırlı evlat olur inşAllah miniğin, abileriyle beraber büyür. Rabbima acılarını göstermesin

mrb kizlarrr
bugun kocamla temizlik yaptik diye hava attim ama yine benden kahverengiye kacan yesil renginde pihti gibi birsey geldi..üff sinir oldum.demek yorulunca fazla ayakta kalinca oluyor boyle..kac gundur yoktu ne guzel..insallah devam etmez..
birde bu kasilmalar gun boyu devam etti bebegin sag tarafa yatmasi yani...baya aci veriyor..garip bir his birakiyor..gun boyu baya oluyor ama saymadim hic..sizinde cok oluyormu..?

cnm çok yoruluyorsan bırak işin çogunu eşin yapsın yorma kendini, kahverengi akıntıyı doktoruna danıştın mı? çok geçmiş olsun dinlen bol bol

cnm çok yoruluyorsan bırak işin çogunu eşin yapsın yorma kendini, kahverengi akıntıyı doktoruna danıştın mı? çok geçmiş olsun dinlen bol bol

canim doktor icerde kalan kan kurur oda zamanla atar vucuttan demisti..o yuzden rengi kahverengi olur demisti..ama doktorum kanamanin sebebini bulamamisti..yorulmama baglamisti..zaten artik dinleniyorum:) nabalim..Esim var iste burda baska kimsem yok..

canlarım nasılsınız? nasıl gidiyor bebişleriniz nasıl? sizler nasılsınız?:)

benim keyfim iyi sükür, halsizligim daha azaldi, hayret 3 gecedirde guzel uyuyorum sabah erken kalkiyorum bir elma yiyorum tv bakiyorum ..gunum daha iyi geciyor o zaman..eskisi gibi normalde erken kalkarim ben..esim uyur onun kalkmasini beklerim o zamana kadar elma yer tv bakar yada internette dolanirim..o zaman daha guzel geciyor gun daha uzun daha verimli oluro sanki..
neyse gece guzel uyumak iyi geliyor sonucta...dun gece cok derin uyudum ama bi ara uyandim karnimda cok agri vardi tam karnimin altinda ama o kadar uykuluydumki tekrar uyudum..kendimi dinleyemedim..sabah hemen aklima geldi..neydi o öyle diye..neyse bisey olsa cikardi:)
masallah gerim gerim gerilmelerim hizla devam ediyor..canimi acitiyor..ama dayaniyoruz..yarin 34. haftamin son gunu cumartesi 35. haftaya meraba diyoruz..
zaman daraliyor..heyecan dorukta..

ne kadar düşüncesiz bu insanlar kaza kaza nasıl kaza? sen Allah tan daha mı çok biliyosun yiyecek ekmeği varmış Rabbim nasip etmiş, o zaman her isteyip ayapanın çocugu olur, her istemeyenin olmazdı, ne şaçma mantıklar bunlar, sen üzülme annesi vatana millete hayırlı evlat olur inşAllah miniğin, abileriyle beraber büyür. Rabbima acılarını göstermesin

teşekkür ederim canım desteğin için..evet işte herkes bir şey söylemeyi kendine görev biliyor..keşke konuşmadan önce birazcık düşünseler,kimsenin yüzüne bakmak istemiyorum okulda çünkü herkes aynı şeyi düşünüyor..ben isteyerek de yapmış olabilirdim bu çocuğu değil mi ama bunu hiç düşünmeden kesin kazadır diyerek gelebiliyorlar tanımadıkları bir insanın yanına.bi de ben hamile kaldığım ay sürekli eşime şakadan aşkım bi bebeğimiz daha olsa bak şurda yatadı ne güzel minicik diyordum,meğer varmış bilmiyordum..yani o kalbimdeymiş ama daha haberim yokmuş.şimdi eşim sen istediğin için oldu diyor..o bana Allah ın gönderdiği bir sürpriz..Allah isteyen herkese versin..

teşekkür ederim canım desteğin için..evet işte herkes bir şey söylemeyi kendine görev biliyor..keşke konuşmadan önce birazcık düşünseler,kimsenin yüzüne bakmak istemiyorum okulda çünkü herkes aynı şeyi düşünüyor..ben isteyerek de yapmış olabilirdim bu çocuğu değil mi ama bunu hiç düşünmeden kesin kazadır diyerek gelebiliyorlar tanımadıkları bir insanın yanına.bi de ben hamile kaldığım ay sürekli eşime şakadan aşkım bi bebeğimiz daha olsa bak şurda yatadı ne güzel minicik diyordum,meğer varmış bilmiyordum..yani o kalbimdeymiş ama daha haberim yokmuş.şimdi eşim sen istediğin için oldu diyor..o bana Allah ın gönderdiği bir sürpriz..Allah isteyen herkese versin..

amannn sen iyi ol kötü ol millet illa laf atacak bosver salla..bu yuzden Almanyayi cok seviyorum kimse kimseyi ilgilendirmiyor..salla sen..keyfinize bakin..
ayyy ben cok heyecanliyim yaaaaa..3 gundurde ne guzel uyuyorum gece..o yuzden gunduz daha rahatim heralde...
canim benim öperim ben senin meleklerini :):) bak benim kuzumda selam sölüyoooo:66::66::66:

amannn sen iyi ol kötü ol millet illa laf atacak bosver salla..bu yuzden Almanyayi cok seviyorum kimse kimseyi ilgilendirmiyor..salla sen..keyfinize bakin..
ayyy ben cok heyecanliyim yaaaaa..3 gundurde ne guzel uyuyorum gece..o yuzden gunduz daha rahatim heralde...
canim benim öperim ben senin meleklerini :):) bak benim kuzumda selam sölüyoooo:66::66::66:
:61:evet canım bizim insanımız öyledir her şeye maydanoz olmazsa duramaz..içi içini yer bi de hepsi keşke kız olsaydı diyor.size ne arkadaş belki ben erkek serisi yapacam:33: boşveriyorum zaten onları..benim kuzuların da koro halinde selamı var:52::52::52: öpüyoruz biz de topluca

kızlar geceleri uyuyyamıyorummmmmm

bazen ben de uyuyamıyorum her yerim uyuşuyor gibi geliyor.bi magnezyum atıyorum tamamdır:64:psikolojik midir nedir uyuyorum sonra.uykusuzluk zor amaaaannn..anne oluyoruz ama ne zor be..neyse ki tek bir teselllim var o da filler..filler 18 ay hamile oluyormuş,yazık kadınlara gene biz iyiyiz :52:

canim doktor icerde kalan kan kurur oda zamanla atar vucuttan demisti..o yuzden rengi kahverengi olur demisti..ama doktorum kanamanin sebebini bulamamisti..yorulmama baglamisti..zaten artik dinleniyorum:) nabalim..Esim var iste burda baska kimsem yok..

canım ya plesantada bir sorun yok değil mi? ama doktor bulmadıysa önemli birşey değil inşAllah bırak ev pis kalsın seni ayıplayan olursa onları ayıplamak lazım, benimde hiç yardımcım yok:( eşimin ailesi çok uzakta benim ailemlede aynı şehirdeyiz ama işleri başından aşkın annem hemde kanser hastası, doğuma geli ilgilenebilcek mi onu da bilmiyorum olsun bakalım, Rabbim yanımızda, ona sıgınıyorum:)

benim keyfim iyi sükür, halsizligim daha azaldi, hayret 3 gecedirde guzel uyuyorum sabah erken kalkiyorum bir elma yiyorum tv bakiyorum ..gunum daha iyi geciyor o zaman..eskisi gibi normalde erken kalkarim ben..esim uyur onun kalkmasini beklerim o zamana kadar elma yer tv bakar yada internette dolanirim..o zaman daha guzel geciyor gun daha uzun daha verimli oluro sanki..
neyse gece guzel uyumak iyi geliyor sonucta...dun gece cok derin uyudum ama bi ara uyandim karnimda cok agri vardi tam karnimin altinda ama o kadar uykuluydumki tekrar uyudum..kendimi dinleyemedim..sabah hemen aklima geldi..neydi o öyle diye..neyse bisey olsa cikardi:)
masallah gerim gerim gerilmelerim hizla devam ediyor..canimi acitiyor..ama dayaniyoruz..yarin 34. haftamin son gunu cumartesi 35. haftaya meraba diyoruz..
zaman daraliyor..heyecan dorukta..

ayy ayy az kalmış:))) benimde cumartesi 33 bitcek 33 artı diye gün alıcaz 34 haftada mı oluyoruz bu doktor hesapları amma kafa karıştıcı:) ben tam 2 hafta arkadan takip ediyorum seni:))) evet ara ara bana da çok sancı giriyor ama bişey değildir inşAllah annesi, Allah a emanet, en ahyırlı zamanda en hayırlı şekilde gelsin minişlerimizi Rabbişm sana emanetler:)

Allah ın işine karışılmaz ki, doğunca öyle şekr gelcek ki annesi:) maşAllah herkes planlama memuru olmuş:) sanki 6.cıyı doğururyomussun muamelesi yapıyorlar, eskiler ne güzelmiş kalabalık aillerde büyürmüş insanlar büyüklerin küçülmüşlerini giyermiş, ama ne huzur varmış, şimdi bbeişleri olcak diye herkesin ödü kopuyor zaten sorsan hepsine ayrı bişey söylerler insanlara bişey begendirmek kabul ettirmek zor, bende senin gib, düşünüyorum canım Allahın sana gönderdiği bir süpriz o abilerin biricik kardeşi:)

bazen ben de uyuyamıyorum her yerim uyuşuyor gibi geliyor.bi magnezyum atıyorum tamamdır:64:psikolojik midir nedir uyuyorum sonra.uykusuzluk zor amaaaannn..anne oluyoruz ama ne zor be..neyse ki tek bir teselllim var o da filler..filler 18 ay hamile oluyormuş,yazık kadınlara gene biz iyiyiz :52:

ayy 18 ay :)) bana baya çok geldi Allah her şeyi ona göre yaratıyor hamdolsun:) 18 ay dayanamazdık sanırım:)

ayy canim yaa cok hossun :):) filler eminim ki 18 ay degil 40 ay olsa sallamazlar :P:P

canım ya plesantada bir sorun yok değil mi? ama doktor bulmadıysa önemli birşey değil inşAllah bırak ev pis kalsın seni ayıplayan olursa onları ayıplamak lazım, benimde hiç yardımcım yok:( eşimin ailesi çok uzakta benim ailemlede aynı şehirdeyiz ama işleri başından aşkın annem hemde kanser hastası, doğuma geli ilgilenebilcek mi onu da bilmiyorum olsun bakalım, Rabbim yanımızda, ona sıgınıyorum:)

canimmmm annen iicn cok gecmis olsun insallah atlatir..insallah..benim annemede 4 ay önce rahim kanseri teshisi kondu ama ameliyatla temizlendi sükür ..simdi sik sik kontrol olacak..ama rahatladi kadin..üzülmüstü baya.. o ara bende Tr deydim..benim icinde zordu..neyse biz atlattik Allahim annenede nasip etsin, bol sifalar diliyorum..
doktor kanama oldugunda bende de bebektede hicbirsey görememisti yorulmaya baglamisti..yormuyorum kendimi hafif isler artik nabalim:)

ayy ayy az kalmış:))) benimde cumartesi 33 bitcek 33 artı diye gün alıcaz 34 haftada mı oluyoruz bu doktor hesapları amma kafa karıştıcı:) ben tam 2 hafta arkadan takip ediyorum seni:))) evet ara ara bana da çok sancı giriyor ama bişey değildir inşAllah annesi, Allah a emanet, en ahyırlı zamanda en hayırlı şekilde gelsin minişlerimizi Rabbişm sana emanetler:)

bu gece agriyla uyandim..esim zaten bir iki saat sonra ise gidecekti..agrim boyle adet oluyor agrisiyla ayniydi..bebekte sürekli kipirdiyordu.. agri baya sürdü ,arada siddetlendi.. yani sanci agri ..dogum agrilari okuduguma göre adet agrsinin daha güclüsüymüs heralde..bu agrilar duzenli olunca dogum belirtisi oluyormus..
sanirim benim yasadigim yalanci agrilardi. su anda kesildi ama ara ara hafif hafif geliyor..sanirim artik buna alisacagiz..ama korkutmuyor degil..daha hazir degilim ):):):
sende Allaha emanet ol canim..hayirli haberler insallah ..

yok sezeryan degil..ben aslinda söyle demek istedim 2 hafta sonra 37 hafta oluyor ya , aslinda dogabilir yani 40 hafta olmasin cok fazla diye düsnüyroum..aslinda 9ay 10 gün süre 37 haftalik süre..normal süre aslinda ama bakiyorum genelde artik 40 hafta dolduruyor herkes , cocuk gelmek istemiyor iste aslinda dogum baslamiyor ama o zamanda cocuk fazla buyuyor , bizim karnimiz cok genisliyor, Allah korusun catliyor o zaman normal dogumda imkansiz oluyor..ben bunlari düsündügüm icin 37. haftadan sonra doger insallah Allahin izniyle insallah 40 haftayi beklemez diyorum ama bilemeyiz tabi :) sezeryanda istemyiorum normal istiyorum epiduralmiis falan hic bisey istemiyorum aciyi cekerim sorund egil mecbur kalmadikca hersey doganin kanununa göre olsun istiyorum ve dogumu tam olarak hissetmek yani dogurdugumu hissetmek istiyorum..Allahim nasip eder insallah...

anladımm. sen de bendensin her yerde 37. haftada doğururum ben diyorum :))) ama dediğin gibi genelde ilk doğumlar daha da geç oluyomuş.
en iyisi doğal olanı zaten miniklerle hemen tanışmak hemen kucağımıza almak harika olur sezeryanda sancıdan bebekle ilgilenemiyo aanneler ne yazık ki. allah hayırlısını nasip etsin hepimize.

bu gece agriyla uyandim..esim zaten bir iki saat sonra ise gidecekti..agrim boyle adet oluyor agrisiyla ayniydi..bebekte sürekli kipirdiyordu.. agri baya sürdü ,arada siddetlendi.. yani sanci agri ..dogum agrilari okuduguma göre adet agrsinin daha güclüsüymüs heralde..bu agrilar duzenli olunca dogum belirtisi oluyormus..
sanirim benim yasadigim yalanci agrilardi. su anda kesildi ama ara ara hafif hafif geliyor..sanirim artik buna alisacagiz..ama korkutmuyor degil..daha hazir degilim ):):):
sende Allaha emanet ol canim..hayirli haberler insallah ..

dün gece aynısı bana oldu yaa. adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı hissettim epey bi süre. hatta ben ayaklarımı üşüttüm herhalde diye düşündüm. sonra uyumuşum şimdi bomba gibiyim :)))

Back
X