33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

Canım tam olarak 33 hafta 2 günlük hamileyim

canim her bebek farklidir heralde doktorun soyler eger birsey varsa..belki senin bebeginde gece sen uyurken cok hareketlidir..yeri daralma olayini benim doktorumda soyledi..ama benim kaburga kemiklerim catlayacak kadar güclü hareketlerini hissediyorum, ve fazla durmuyor hep haraketli..benim hayatimi zorlastiriyor..azalsin biraz dinlenelim..haa bide bu kiz bana cektiyse hareketli olmasi normal zaten :=)))

Sürekli bebeği dinleyip durma yemeklerden 10 dakika sonra hareket ediyor mu onu kontrol et sadece dedi belki de ben fazla abartıyorum. Haftaya yine kontrolümüz var o zaman yine sorarım

kızlar tecrübelerinize dayanarak size bir sorum var??
evet hamilelik her bünyede farklı belirtiler gösterir ama ben yine sormak istiyorum..ilk hamilelik belirtileriniz nasıldı?
benim adetim 4 gün geçikti ara ara kasıklarımda ağrılar oluyor,adet olacakmışım gibi göğsümde inanılmaz bir hassasiyet, bağırsaklarım her zamankinden
fazla çalıyo sık sık büyük ve küçük idrara çıkıyorum..bir ara kuyruk sokumum ağrıyodu otururken zorlanıyodum ne alaka ise..
şimdilik yaşadığım değişiklikler bunlar...aslında kendimi hamileliğe şartlamak istemiyorum belki mevsim geçişinden belkide stresten böyle oldum (
yorumlarınızı bekliyorumm...

Benim her iki hamileliğimde de ilk belirti adet gecikmesi oldu sonra göğüslerim çok hassaslaştı acımaya başladı daha sonra mide rahatsızlıklarım başladı. İlk zamanlar bulantı değil ama midemde ağırlık oluyordu ne yesem doymuyorum gibi geliyordu ama hiçbir şey yemek istemiyordum. Bir de çok halsiz olurdum bir an önce eve gelip yatmak isterdim.

canim cok fazla aklima gelmyior su an ..ama hamilelikten süphekendigim zaman actigim topigin linkini gönderiyorum bence bak sana cok faydasi olacak :)

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...lar/422137-hamile-miyim-cok-heyecanliyim.html

Blaurosie benim de kaburga kemiklerimi çok zorluyordu geçen haftalarda sanırım şimdi hem yeri daraldığı için hem de doğum kanalına girdiği için bu kadar yavaşladı. Belki de dediğin gibi artık geceleri çalışıyor benim bebiş uyurken ben hissetmiyorum :)

olabilir tabi..onu san daha iyi anlarsin:)
isin garip tarafi keni kaburga kemiklerimi gectim bebegin el ayakmi bilmiyorum artik bebegin kemiklerini hissediyorum kütür kütür..itirtaf ediyorum en abska guzeldi ama artik icim kalkiyo:)

benim belirtilerim de adet gecikmesi ve göğüslerimde hassasiyetti. deli gibi sızlıyodu göğüslerim. onun dışında bii belirtim olmadı.

yazdıklarını okuyunca gözlerime inanamadımmmm...
maşşallahh nazar değmesinnnnn

benimde ekim sonu kasım başı cnm aynıymışız:) aynen aynen bizim eşyalar daha poşetlerde duruyor bebişin odası ekim başı gelicek tabii yetişirse bir problem olmazsa şimdiden yıkamak istemiyorum bebek odası yapıcamız yeri ve eşyalrıda boşaltmamız laızm odamız küçük burdaki eşyalar sıgmıyor, ama bende hal derman yok, onları ayarlıcak aman walla erken gelirse yandık yandık:))

ayy ne güzelmiş:)))) 5 gün bizede baksınlar:))) trde malum daha ailk günden gelir herkes görmeye o yüzden bebiş gelmeden halletmek lazım her şeyi:) bende eski hallimi çok çok özledim yaşlı halim nasıl olur onu gördüm hamşle kalınca:))

bugün doktor randevumuz vardı nstye girdim birazcık sancı çıktı ebe çok yorma kendini dedi, doğum şekline ne zaman karar vericez diye sordum 36 dan sonra bebegin kilosu ve çatıma göre karar verileceğini söyledi doktorum, az kaldı çok heyecanlıyım:) siz de durumlar nasıl?

bi ben giremedim şu nst dediğinizdalgaya çok merak ediyorum yaa :))

aa neden doktor istemedi mi? 30 dan sonra girdim ben ilk kez her 2 haftada bir sokuyo doktor bide onun için ayrı para alıyorlar

aa neden doktor istemedi mi? 30 dan sonra girdim ben ilk kez her 2 haftada bir sokuyo doktor bide onun için ayrı para alıyorlar

yok vallaha daha geçen haftaydı kontrolümüz bi şey söylemedi. bi sonraki kontrolüm 35. haftaya denk gelecek o zaman alır herhalde. bide benim doktor devlet hastanesinde görev yapıyo onunla mı ilgili acaba?

yazdıklarını okuyunca gözlerime inanamadımmmm...
maşşallahh nazar değmesinnnnn
niye gözlerine inanamadıninan inan anne olunca süper kahraman olmak zorunda kalıyor insan..ben ikizlerim doğduğunda kendimdeki performansa bakıp vay be ben neymişim deöiştim..e şimdi de mecburum kimse yok yanımda bana yardım edecek.akşamları eşim yardım etmese evi de bizi de şey götürecek aaaaayyyy

gerek duymamış olabilir, bazı doktorlarda 28den sonra alıyor nstye oda erken değil mi? bence her doktorun yogurt yiyişi ayrı bende anlamış değilim, sen istersen sor bi doktora?

gerek duymamış olabilir, bazı doktorlarda 28den sonra alıyor nstye oda erken değil mi? bence her doktorun yogurt yiyişi ayrı bende anlamış değilim, sen istersen sor bi doktora?

haklısın doktordan doktora değişiyo uygulamalar biz de böyle şaşıp kalıyoruz işte.
neyse en kısa zamanda danışırım doktoruma

tabi 36 dan sonra her an dogum olabilir..normal kabul edliliyor..ayy bende heyecanlaniyorum düüsndükce....benim haftaya randevum var.. haftaya carsamba gittigimde 35. haftamda olacagim..bakalim nts ve cati kontrolum nasil cikacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…