Canım tam olarak 33 hafta 2 günlük hamileyim
kızlar tecrübelerinize dayanarak size bir sorum var??
evet hamilelik her bünyede farklı belirtiler gösterir ama ben yine sormak istiyorum..ilk hamilelik belirtileriniz nasıldı?
benim adetim 4 gün geçikti ara ara kasıklarımda ağrılar oluyor,adet olacakmışım gibi göğsümde inanılmaz bir hassasiyet, bağırsaklarım her zamankinden
fazla çalıyo sık sık büyük ve küçük idrara çıkıyorum..bir ara kuyruk sokumum ağrıyodu otururken zorlanıyodum ne alaka ise..
şimdilik yaşadığım değişiklikler bunlar...aslında kendimi hamileliğe şartlamak istemiyorum belki mevsim geçişinden belkide stresten böyle oldum(
yorumlarınızı bekliyorumm...
Blaurosie benim de kaburga kemiklerimi çok zorluyordu geçen haftalarda sanırım şimdi hem yeri daraldığı için hem de doğum kanalına girdiği için bu kadar yavaşladı. Belki de dediğin gibi artık geceleri çalışıyor benim bebiş uyurken ben hissetmiyorum :)
kızlar tecrübelerinize dayanarak size bir sorum var??
evet hamilelik her bünyede farklı belirtiler gösterir ama ben yine sormak istiyorum..ilk hamilelik belirtileriniz nasıldı?
benim adetim 4 gün geçikti ara ara kasıklarımda ağrılar oluyor,adet olacakmışım gibi göğsümde inanılmaz bir hassasiyet, bağırsaklarım her zamankinden
fazla çalıyo sık sık büyük ve küçük idrara çıkıyorum..bir ara kuyruk sokumum ağrıyodu otururken zorlanıyodum ne alaka ise..
şimdilik yaşadığım değişiklikler bunlar...aslında kendimi hamileliğe şartlamak istemiyorum belki mevsim geçişinden belkide stresten böyle oldum(
yorumlarınızı bekliyorumm...
selaaam kızlar muhabbeti koyulaştırmışsınız:)) ben perişaaanım benim ikizler anaokuluna başladı bu hafta okula anneler götürüyor,okul biraz uzak,sabah taksiyle gittik dönüşte dolmuşla geldik biraz yol da yürüdük geberdimmmmmm,bi de asansör fobim var merdivernle çıktık,çockları yuıkadım ama yemek yedirebilcek miyim bilmiyorum..daha 3 gün var nasıl götütüp getirecem bilmiyorum yaaaa...
bebeğin birkaç şeyini ütüledim ben sadece tulum filan millet gelince giyeceği şeyleri birazını yerleştirdim dolaba çantamızı şöyle böyle hazırladım..okul yolunda doğurmazsam 40 haftayı bekleyecekmişiz doktorumuz öyle dedi..bugün 34 haftaya girdik..zor dostum zor.Allah bize kolaylık versin..ya bizim yanımızda bir olması lazım yaaa böyle yalnız başımıza yazık bize acıyorum bize artık
merhaba arkadaşım. merak etme anlaşılan hepimiz aynı şekilde sona bıraktık biçok şeyi şimdi oflanıp puflanıyoruz yani en azından ben kendi adıma öyleyim.
çantaya koyacaklarımı bugün ayırdım ama daha yıkıcam ütüleyecem ohoo çok iş var ama derman yokk :))
bebişimiin odası boyanıyo mobilyalar gelmedi öylee zaman geçiriyoruz bakalım, bi de süpriz yapıp erken gelirse oğlum vay halimize :))) gerçi daha var benim de ekim sonu kasım başı dedi doktor sağlıkla alsak kucaklarımıza...
bazan erken gelsede kurtulsammi diyorum zaten burda hastanede 5 gun yatiriyorlar..rahatlarim belki biraz..5 gun hemsireler bakyior bebege.. kendime gelirmiyim acaba?? o kadar yorgunum cünkü eski halime bir dönsemmm bir firtina gibi essem ,, ohh miss gibi atakta uyuyuversem ne guzel olur yaaa..
bugün doktor randevumuz vardı nstye girdim birazcık sancı çıktı ebe çok yorma kendini dedi, doğum şekline ne zaman karar vericez diye sordum 36 dan sonra bebegin kilosu ve çatıma göre karar verileceğini söyledi doktorum, az kaldı çok heyecanlıyım:) siz de durumlar nasıl?
aa neden doktor istemedi mi? 30 dan sonra girdim ben ilk kez her 2 haftada bir sokuyo doktor bide onun için ayrı para alıyorlar
niye gözlerine inanamadınyazdıklarını okuyunca gözlerime inanamadımmmm...
maşşallahh nazar değmesinnnnn
gerek duymamış olabilir, bazı doktorlarda 28den sonra alıyor nstye oda erken değil mi? bence her doktorun yogurt yiyişi ayrı bende anlamış değilim, sen istersen sor bi doktora?
haklısın doktordan doktora değişiyo uygulamalar biz de böyle şaşıp kalıyoruz işte.
neyse en kısa zamanda danışırım doktoruma
bugün doktor randevumuz vardı nstye girdim birazcık sancı çıktı ebe çok yorma kendini dedi, doğum şekline ne zaman karar vericez diye sordum 36 dan sonra bebegin kilosu ve çatıma göre karar verileceğini söyledi doktorum, az kaldı çok heyecanlıyım:) siz de durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?