bazen ben de uyuyamıyorum her yerim uyuşuyor gibi geliyor.bi magnezyum atıyorum tamamdırpsikolojik midir nedir uyuyorum sonra.uykusuzluk zor amaaaannn..anne oluyoruz ama ne zor be..neyse ki tek bir teselllim var o da filler..filler 18 ay hamile oluyormuş,yazık kadınlara gene biz iyiyiz
dün gece aynısı bana oldu yaa. adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı hissettim epey bi süre. hatta ben ayaklarımı üşüttüm herhalde diye düşündüm. sonra uyumuşum şimdi bomba gibiyim :)))
ben 10 haftalık hamileyim 2 ci bebişim kızım da 9 aylık bende gelebilirmiyim..
evlatlarınızı sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ...ama inanın bu günlerin kıymetini bilin zorda olsa ilerde özliyceksiniz yavrunuzun tekma atışını hareketlerini ..doğduktan sonrada süper ayrı bi mutluluk kesinlikle ama bebişlerimizin rahmimize düştüğü ilk günden bu yana her dakikası ayrı özel ve güzel
ben de 32+5 hamileyim ayaklarım şişıo artık yavaş yavaş uyku düzenim bozuldu ama yine çok mutluyum artık zaman bir an önce geçse 10 ekime kadar çalışacağım herhalde 15/20 ekim arası doğururum Herkese Allah kolaylık versin
canimmmm annen iicn cok gecmis olsun insallah atlatir..insallah..benim annemede 4 ay önce rahim kanseri teshisi kondu ama ameliyatla temizlendi sükür ..simdi sik sik kontrol olacak..ama rahatladi kadin..üzülmüstü baya.. o ara bende Tr deydim..benim icinde zordu..neyse biz atlattik Allahim annenede nasip etsin, bol sifalar diliyorum..
doktor kanama oldugunda bende de bebektede hicbirsey görememisti yorulmaya baglamisti..yormuyorum kendimi hafif isler artik nabalim:)
bu gece agriyla uyandim..esim zaten bir iki saat sonra ise gidecekti..agrim boyle adet oluyor agrisiyla ayniydi..bebekte sürekli kipirdiyordu.. agri baya sürdü ,arada siddetlendi.. yani sanci agri ..dogum agrilari okuduguma göre adet agrsinin daha güclüsüymüs heralde..bu agrilar duzenli olunca dogum belirtisi oluyormus..
sanirim benim yasadigim yalanci agrilardi. su anda kesildi ama ara ara hafif hafif geliyor..sanirim artik buna alisacagiz..ama korkutmuyor degil..daha hazir degilim ):):):
sende Allaha emanet ol canim..hayirli haberler insallah ..
bende gelebilirmiyimmmmmmmmmmmm 36 haftalık hamileyim doğumum 17 ekim gözüküyor yazıları okudumda sanırım özleyeceğim bebeğimin tekmelerini bir yandanda doğsada sevsem diyorum rahatlasam diyorum ama bir yandanda hamile olmak güzel ilgi görmek güzel
hamile olmak guzel ama cok uzun degilmi yaa..ben artik rahat hareket edemiyorum yatamiyorum kalkamiyorum ..eski hayatima dönmek hafiflemek istiyorum..
ama yüzdük yüzdük kuyruguna geldik, biraz daha sikacagiz disimizi........
uyumak zorlaştı, yürümek zorlaştı, bel ağrıları arttı.. ama en güzeli kızımın yanımda olmasına az kaldı...
inanamıyorummmm anne olmacağıma.... hareketlendiğinde hissettiğim haz süper ....
bu duygu çok farklıymış.. canım kızım, canın annen seni bekliyoooooo....
hamile olmak guzel ama cok uzun degilmi yaa..ben artik rahat hareket edemiyorum yatamiyorum kalkamiyorum ..eski hayatima dönmek hafiflemek istiyorum..
ama yüzdük yüzdük kuyruguna geldik, biraz daha sikacagiz disimizi........
çok duygusallaştım
bugün saatlerce karnım taş gibiydi çok sıkıldım ağladım oturunca bacaklarımın üzerine oturuyor karnım sertleşince..yan dönerek bulaşık yıkamak, çocukları tuvalete götürmek,bazen yürümek hele de eğilmek yok muuu ne kadar zor geliyor hepsi...vallahi hamilelik zor Allah yardımcımız olsun,bunca emeğin karşılığında bebeklerimizi sağ salim versin Allah ım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?