33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

anaaamm 18 ay mıı. bana şimdiden gına geldi. zamanı gelse de doğsa artık oğluşum diyorum 18 ay nasıl dayanırdım :)))

evet canim actigin topige yazdim bende aynisi oldu diye..tam asagida hissettim cocugu..walla belkide ben yaniliyorum ama biseyler oldu dün gece..ondan eminim yani..hayirlisi evet..bende simdi iyiym ..

ben 10 haftalık hamileyim 2 ci bebişim kızım da 9 aylık bende gelebilirmiyim..
evlatlarınızı sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ...ama inanın bu günlerin kıymetini bilin zorda olsa ilerde özliyceksiniz yavrunuzun tekma atışını hareketlerini ..doğduktan sonrada süper ayrı bi mutluluk kesinlikle ama bebişlerimizin rahmimize düştüğü ilk günden bu yana her dakikası ayrı özel ve güzel

Son düzenleme:

tabi gelebilirsin :):) ben hamileligimi özlermiyim bilmiyorum buda yasanmasi gereken bir duygu tabi .,önceden hep merak ederdim bebegi hissetmek, bebegin hareketleri nasil duygu diye , cok sükür tattim:):) simdide artik kucagima alayimda bir an evvel büyütmeye baslaayim diyorum..hepsi özel tabii..cok özel hemde,,
ben hamile kaldigim gunu bile biliyorum hatirliyorum :):) cok guzeldi hersey..benim icin esimle olan hersey guzel..birde 3. bir sahis var simdi bakalim :):)heyecanimiz bundan..
senin bebegin daha kücükmüs ...aralarinda fazla fark olmayacak..bizde kizimiz dogsun sonra ikinciye karar verecegiz , cunku ne hissedecgiz nasil olacak hic fikrimiz yok..esim ilk basta cocuk fikrine bile soguktu..bakalim bizim hayatimiz nasil degisecek..en cok esim tabi bakalim evimizde bebegimizi nasil karsilayacak alisacakmi sevecekmi? umarim hersey yolunda gider..

ben de 32+5 hamileyim ayaklarım şişıo artık yavaş yavaş uyku düzenim bozuldu ama yine çok mutluyum artık zaman bir an önce geçse 10 ekime kadar çalışacağım herhalde 15/20 ekim arası doğururum Herkese Allah kolaylık versin

canim hayirli dogumlar dilerim, cokmu kilo aldin ayaklarin sisti acaba? ben o sorunu hic yasamadim..banada doktorum 29 ekim dedi dogum tarihi ama sanki bana daha önce olacak gibi gelyior..benim kuzum simdiden cikmaya calisiyor :) bende 34 bitiyo bugun yarin 35. haftama giriyorum..

canım benim ya size de çok çok geçmiş olsun benim annem de meme kanseri 3 yıl evvel ameliyat oldu ama malesef kötü huylu en son bu ocakta tekrar ameliyat oldu tekrar nüksetme durumu olmuş, neyse sükür birazcık rahatladık ama şimdi eskiis gibi değil tabii, sık sık kontroller oluyor karakteri değişti her şeyden sıkılıyor tedavi baya sarsrtı annemi hala devame diyor ilaç kullanmaya, Rabbim kimseciklere vermesin, olan kardeşlerimize de bol bol şifa versin inşAllah

hım ara ara bende adet agrısna yakın agrılar çekiyorum ama daha gelme oğlum ne olur diyorum hep dua ediyorum en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde gelsin inşAllah diye, inşAllah öyle olur, zaten zamanını Rabbim biliyor bbeişlerimiz Allah a emanet:)

bende gelebilirmiyimmmmmmmmmmmm 36 haftalık hamileyim doğumum 17 ekim gözüküyor yazıları okudumda sanırım özleyeceğim bebeğimin tekmelerini bir yandanda doğsada sevsem diyorum rahatlasam diyorum ama bir yandanda hamile olmak güzel ilgi görmek güzel

hamile olmak guzel ama cok uzun degilmi yaa..ben artik rahat hareket edemiyorum yatamiyorum kalkamiyorum ..eski hayatima dönmek hafiflemek istiyorum..
ama yüzdük yüzdük kuyruguna geldik, biraz daha sikacagiz disimizi........

hamile olmak guzel ama cok uzun degilmi yaa..ben artik rahat hareket edemiyorum yatamiyorum kalkamiyorum ..eski hayatima dönmek hafiflemek istiyorum..

uyumak zorlaştı, yürümek zorlaştı, bel ağrıları arttı.. ama en güzeli kızımın yanımda olmasına az kaldı...

inanamıyorummmm anne olmacağıma.... hareketlendiğinde hissettiğim haz süper ....

bu duygu çok farklıymış.. canım kızım, canın annen seni bekliyoooooo....

çok duygusallaştım

zorlaştı sırtım ağrıyo ,kramplar giriyo,kasılmalar oluyor,uykum iyi ama yatış pozisyonu zorluyo sonracığıma koca göbeğimden tezgaha yaklaşıp bir şey yıkayamıyorum hızlı oturup kalkamıyorum ve penguen gibi yürüyorum ama minik kuzum çıkınca tekmelerinide özleyecek gibiyim

bugün saatlerce karnım taş gibiydi çok sıkıldım ağladım oturunca bacaklarımın üzerine oturuyor karnım sertleşince..yan dönerek bulaşık yıkamak, çocukları tuvalete götürmek,bazen yürümek hele de eğilmek yok muuu ne kadar zor geliyor hepsi...vallahi hamilelik zor Allah yardımcımız olsun,bunca emeğin karşılığında bebeklerimizi sağ salim versin Allah ım.

amin canim..is yapmak zaten cok zor bulasik makinesine bulasik yerlestirmek bile zor oldu,ama zaman daraliyor...hadi bakalim:):)

ben de merak ediyorum walla...hergun degisiyor..
dun esime nomal dogum videosu izlettim..video 5dk lik bisey kadin doguruyor sonra doktor plesantayida cikariyor..yazik esim cok etkilendi..zaten dogumdan korkuyr bana birsey olacak diye korkuyor..ne yalan söyleyim bu videoyu izleyince bende korktum ama videonun sonunda bebegi yikamislar temizlemisler giydirmisler melek gibiydi :)): anladiniz dimi :=)))) sonuda hersey guzel olacak..biraz aci biaz sikinti ama annelik herseye deger herakde:)):

normalde en ufak bi ağrımda sızımda ağlar sızlanırdım. şimdi belim ağrıyo, bi yere gidince nefes nefese kalıyorum, yatamıyorum kalkamıyorum ama kendimden beklemeyeceğim şekilde sukunetle bekliyorum. anne olmak böyle bi şey demek ki. dediğiniz gibi biraz sıkıntı biraz acı ama sonu çok güzel olacak inşllh kucağımıza alınca hepsi geçecek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…