33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

Ben daha şimdiden 15 kilo aldım bundan sonra kimbilir daha ne kadar alacağım. Off nasıl böyle oldum ben ilkinde ne kadar az kilo almıştım halbuki. Doktoru bebek doğum kanalına girmiş dedi çok erken doğmaz umarım

benim ilk hamileliğim ben de tam 15 kilo aldım 33. haftadayım daha. bi de hamileliğimin başında doktor 12 kilo almalısın demişti çookktann geçtik sınırı
bebişim doğum kanalına girmiş mi doğum kanalına girince doğum yaklaşmış olmuyor mu?
kaçıncı haftadasın sen ?

evet kacinci haftadasin bende merak ettim ..herkes diyorki son haftalarda en cok kilo aliniyormus..bilmem ne kadar dogru--

banada doktorum max 16 kilo demişti...

gebelik şekeri çıkıtğından diyet yapıyorum.. son 3 aydır aynı kilodayım....

10 kiloda kaldım =))

ama üzülme bendede şeker çıkmasaydı şimdi 16 kilo almış olurdum =))

merhaba annişler bende 33 haftalık hamileyim bebegim ekim sonu kasım başı gibi gelicek sata göre, bende henüz ihtiyaçları tamamlıyamadım, herşey hem maddi hem de biraz bekleyelim ne olur ne olmaz diye sona kaldı sona kalıncada beim pilim iyice bitti, daha kuzumun hastane çantası bile yok, ihtiyaçları tamamlamaya ugraşıyoruz herkese sevgiler

ya sorma benimde salak kafam bebegin cantasini guzel zamanimda hazirladim ama kendi cantami hazirlamaya ne halim n keyfim var..kac gunduz valiz bana bakiyor ben valize...brak hastane cantasi kac gundur ne temizlik ve ev iis hic bisey..arada yemek yapiyorum zorla oda.pilim benimde bittiki ne bitti...

ayy evet son zamanlarımızda iyice agırşık çöküyor bende bi çay keyfi yapayım (hiç içmem ama nedense canım çekiyor) sonra bi temizlik yapayım bi yerleri silip toz alayım diyorum, ben benim oğlusunda çantasını hazırlayamadım, yemek yapmak banada zaman zaman çok agır gelmeye başladı fazla ayakta durmaktan sanırım, erken geliverirse yavrum tam yandık walla:)

Son düzenleme:

ben kendime hiç bişi almadım daha =(

çanta deseniz oda hazır değil...

kzııma aldığmım eşylar yıkanacak ütülenecek daha :)))

bu hafta muhakkak yaptır... sonra sıkıntı oluyormuş...

bende izin alamadığımdan 33. haftamda 32. hafta yazdırdım...

sskdan 1 hafta eksik para alıcam ne yazıkkı[/QUOTE]

paranın ekskliğinden çok iznin yanmasından çekiniyorum. bi de kendi doktorum değil yaraporu yazacak olan yok geçmiş yazmamfalandemez herhalde.. neyse çarşambaya randevu verdiler bakalım hallolur inşllhh.

kızlar ben hala işteyim biliyomusunuz =(((

saat: 21:20 oldu

ooofff offff

bu saate kadar çalıştın mı normalde bile insan biter bu saate kadar sen bi de hamiş hamişş canımm allah yardımcın olsun vallaha

merhaba arkadaşım. merak etme anlaşılan hepimiz aynı şekilde sona bıraktık biçok şeyi şimdi oflanıp puflanıyoruz yani en azından ben kendi adıma öyleyim.
çantaya koyacaklarımı bugün ayırdım ama daha yıkıcam ütüleyecem ohoo çok iş var ama derman yokk :))
bebişimiin odası boyanıyo mobilyalar gelmedi öylee zaman geçiriyoruz bakalım, bi de süpriz yapıp erken gelirse oğlum vay halimize :))) gerçi daha var benim de ekim sonu kasım başı dedi doktor sağlıkla alsak kucaklarımıza...

merhaba arkadaşım. merak etme anlaşılan hepimiz aynı şekilde sona bıraktık biçok şeyi şimdi oflanıp puflanıyoruz yani en azından ben kendi adıma öyleyim.
çantaya koyacaklarımı bugün ayırdım ama daha yıkıcam ütüleyecem ohoo çok iş var ama derman yokk :))
bebişimiin odası boyanıyo mobilyalar gelmedi öylee zaman geçiriyoruz bakalım, bi de süpriz yapıp erken gelirse oğlum vay halimize :))) gerçi daha var benim de ekim sonu kasım başı dedi doktor sağlıkla alsak kucaklarımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…