eşin mi telaşlıı :)))
Ben daha şimdiden 15 kilo aldım bundan sonra kimbilir daha ne kadar alacağım. Off nasıl böyle oldum ben ilkinde ne kadar az kilo almıştım halbuki. Doktoru bebek doğum kanalına girmiş dedi çok erken doğmaz umarım
benimde annem gelecek ekimde islemlerini baslattik..annem olmasi iyi olacak yol gösterir.annem yasli ama olsun birsey yaptirmam zatende en azindan yanimda olmasi yeterli :):)
benim ilk hamileliğim ben de tam 15 kilo aldım 33. haftadayım daha. bi de hamileliğimin başında doktor 12 kilo almalısın demişti çookktann geçtik sınırı
bebişim doğum kanalına girmiş mi doğum kanalına girince doğum yaklaşmış olmuyor mu?
kaçıncı haftadasın sen ?
arkadaşlar bugün çalışabilir raporu almak için hastaneye gittim. doktorum şu yeniden çıkan kanun yüzünden (muayenehane yasakları) yıllık izne ayrılmış, durum netleşene kadar izinde sonrasında da emekli olacakmış. bundan sonra hastanede devam etmicekmiş. yerine de bir kadın doğumcu gelmediği için çalışabilir raporumda sıkıntıoldu. buradaki askeri hastaneye sevk ettiler beni oradaki uzmandan al raporunu diye. gittim askeri hastanede bir günde belli sayıda sivil hasta bakıyomuş çarşambaya kaldı işim.ama bugün 32. haftam doldu benim. bi sıkıntı olur mu ki acaba. ben o beş haftayı doğumdan sonra oğlumla geçirmek istiyorum inşllh sıkıntı olmaz yaa([/QUOT
bu hafta muhakkak yaptır... sonra sıkıntı oluyormuş...
bende izin alamadığımdan 33. haftamda 32. hafta yazdırdım...
sskdan 1 hafta eksik para alıcam ne yazıkkı
kızlar ben hala işteyim biliyomusunuz =(((
saat: 21:20 oldu
ooofff offff
yazk sana yaaaa..düsünüyorumda hem hamile olup hem calismak zor olurdu yaa..Allah güc versin size ..
sabır sabır sabır... =)))
merhaba annişler bende 33 haftalık hamileyim bebegim ekim sonu kasım başı gibi gelicek sata göre, bende henüz ihtiyaçları tamamlıyamadım, herşey hem maddi hem de biraz bekleyelim ne olur ne olmaz diye sona kaldı sona kalıncada beim pilim iyice bitti, daha kuzumun hastane çantası bile yok, ihtiyaçları tamamlamaya ugraşıyoruz herkese sevgiler
ya sorma benimde salak kafam bebegin cantasini guzel zamanimda hazirladim ama kendi cantami hazirlamaya ne halim n keyfim var..kac gunduz valiz bana bakiyor ben valize...brak hastane cantasi kac gundur ne temizlik ve ev iis hic bisey..arada yemek yapiyorum zorla oda.pilim benimde bittiki ne bitti...
canim meslgin ne merak ettim bu saate kadar istesin..
ayy evet son zamanlarımızda iyice agırşık çöküyor bende bi çay keyfi yapayım (hiç içmem ama nedense canım çekiyor) sonra bi temizlik yapayım bi yerleri silip toz alayım diyorum, ben benim oğlusunda çantasını hazırlayamadım, yemek yapmak banada zaman zaman çok agır gelmeye başladı fazla ayakta durmaktan sanırım, erken geliverirse yavrum tam yandık walla:)
kızlar ben hala işteyim biliyomusunuz =(((
saat: 21:20 oldu
ooofff offff
evet malesef cok telasli panik biri ..ben sakinlestiriyorum onu hep..dogumdan o korkuyor ben degil wallahi :)
merhaba annişler bende 33 haftalık hamileyim bebegim ekim sonu kasım başı gibi gelicek sata göre, bende henüz ihtiyaçları tamamlıyamadım, herşey hem maddi hem de biraz bekleyelim ne olur ne olmaz diye sona kaldı sona kalıncada beim pilim iyice bitti, daha kuzumun hastane çantası bile yok, ihtiyaçları tamamlamaya ugraşıyoruz herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?