Blaurose'cum bana 16. haftada selvikal yetmezlik icin rahimagzi dikisi attilar. Suan az acilmam var ama ilerleme yok. Acilma dikise inene kadar hoca dogum haftasina geliriz dedi. Vajen ultrason bunun icin. bana 38 bitip 39 dan gun aldigimda sezeryan yapacaklar. Yasimdan dolayi kaslar tembellesmis ve acilmam olmazmis bebek bogulmasin diye buna karar verdi Hoca.
Haftalar gecmiyor gerim gerim gerildim iyice. Uyku kalmadi. Evde herkes bebek icin oda esya ivir zivir derdinde offf. Hareketlerim kisitlandi. Rapor aldim evdeyim ama disari cikamiyorum. yuruyuslerimi iptal etti hoca. Bende evdekilere sariyorum :))) Uyku sorunum nedeniyle herifi yolladim yataktan. koca yatak bana kaldi ohhhh birsuru yastikla uyuyorum. Prensesler gibi oluyo yaaa
iyi olmana sevindim 1 mm lik açılma da önemli değil dediyse öyledir canım takma kafana..benim 35 haftalıkken ikizlerde nst de sancı çıktı doktor alttan muayene etti,3 cm açık dedi 5 gün sonra doğum yaptım ama nasıl oluyor bu iş anlamadım 3 cm biraz fazla değil mi neyse işte korkma yani..bu arada senin doktor yabancı mı Türk mü nasıl anlaşıyorsunuz..oranın doktorlarının yaklaşımları nasıl hemşireler falan merak ettim
canım kanamanın kesilmesine çok sveindim. İnşallahh zamanında gelecek bu minikler Allahın izniyle. ben çoğunlukla yatıyorum dinleniyorum ama sancı giriyor arada korkuyorum çok. canım açılmayı vajinal muayene ile mi gördü? benim son kontrolümde yapmadı vajinal muayene ama rahim boyunu ölçelim dedi sanırım. 4,5 cm dedi güzel dedi. birşey demedi. bunlar ayrı şey mi anlamadım ben şimdi.
Miniğim hamileliğimin 4. aydan itibaren büyük ablam yanımda aynı kentteyiz. Riskli gebelik oldugu için fedakarlık yaptı sağolsun. Birde okadar kayıptan sonra bu normal yolla hamileleik oldugu için herkes hevesli. Görümcede yakın. Allahın garibi yaaa :))))
Bende senin gibiydim evde yabancı biri oldumu devrelerim yanıyordu. Ama operasyonlar iğneler derken millete saracak gücüm kalmadı :))
Bizim aile çevresi hep ankarada. Doğumda hastaneye gelirlerse şaşmam. Aşiret gibi hastane bahçesine çadır kurun diyorum bozuluyorlar. :))))))))))))))))))))))))
Miniğim hamileliğimin 4. aydan itibaren büyük ablam yanımda aynı kentteyiz. Riskli gebelik oldugu için fedakarlık yaptı sağolsun. Birde okadar kayıptan sonra bu normal yolla hamileleik oldugu için herkes hevesli. Görümcede yakın. Allahın garibi yaaa :))))
Bende senin gibiydim evde yabancı biri oldumu devrelerim yanıyordu. Ama operasyonlar iğneler derken millete saracak gücüm kalmadı :))
Bizim aile çevresi hep ankarada. Doğumda hastaneye gelirlerse şaşmam. Aşiret gibi hastane bahçesine çadır kurun diyorum bozuluyorlar. :))))))))))))))))))))))))
Blau evet Ankara'da yasiyorum seker. Ankaraliyim ben zaten.
Kisss herifi yollamasam ne olacak aylardir pehrizde garibim. Aman oh olsun asilamalarda beni az surundurmedi :)) Yoksa bana duskundur. Kent disina ciksam bensiz yatakta uyumuyor bile :))
12 ekimden sonra heran kesebilirler beni walla. Sag salim isallah 11 yillik savasim bitecek sukurDarisi sizlere.
Minigim, esimle bilmem kacinci derece akrabayiz :) kimseye gel gelme diyemem valla. Daha sirada 2 gelin var doguracak :) İlginc olani Ekim dogumlu hepsi. Ama 1. benim milletin takisini tokmagini ben alacam ilk :))))))
nursati takı tokmak dediğin doğum hediyesi filansa bana çiçek bile gelmez onu biliyorumşanslısın ne güzel Allah bozmasın benim için sıskıntı yani biraz bu işler
merhabalarr.
ben de 32+2 haftalık hamileyim. oğluşumun gelişini sabırsızlıkla beklyorum ama artık zaman geçmiyor sanki muhtemelen siz de aynı şekilde hissediyorsunuzdur.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşllh bebişlerimizii...
banada pek bisey gelmez..kimse yokki burda :):) birkac arkadasimiz var o kadar.annem gelecek bi anneannesi yani...napalim ....kizimiz gelsinde saglikli alalim kucagimiza..
benim kizim olacak ve ilk bebegim:):) sat"a göre dogum tarihi ne verdi doktorun?
bu arada isimler ne olacak kızlar buldunuz mu ben aytuğ düşünüyorum oğluma ya siiiz
benim de ilk bebeğim. çok heyecanlıyım o yüzden :))
bizim doğum tarihimiz sürekli değişiyo miniğimin gelişimine göre sanırsam çünkü son satı net hatırlamıyorum ben ne yazık ki.. 27. hafta derken ultrason değerlerinde 29 çıktı en son. ekim sonu gelir bu erken ayrıl izne dedi doktorum vallaha bakalım :)) fena da olmaz aslında çok sabırsızlanıyorum gerçi sağlıklı olsun da bekllemeye razıyımm ..
senin ne zaman tahmini doğum?
nursati takı tokmak dediğin doğum hediyesi filansa bana çiçek bile gelmez onu biliyorumşanslısın ne güzel Allah bozmasın benim için sıskıntı yani biraz bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?